PDA

View Full Version : [ACCEPTED] Unban Request : GravediggerGr



GravediggerGr
21-02-2012, 04:33 AM
Your Battle.Net nickname: GravediggerGr
Game name: AP****
Admin name: Jimkills
Reason: [maphack]
Time of event: Άγνωστο
Further details:

Replay: 28439

Ο χρήστης houla.houla, που είχε Kunkka στην αντίπαλη ομάδα, δέχτηκε ένα User Abuse (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=119923) από τον cyber-boy, που είχε Riki, στο οποίο ο Riki τον κατηγορούσε για maphack. Εγώ συμμετείχα σε εκείνο το game, είχα Ursa και ήμουν συμπαίκτης με τον Riki και αντίπαλος με τον Kunkka. Ο Jimkills βλέποντας το replay και κρίνοντας από τις κινήσεις μου, θεώρησε ότι ο Kunkka δεν είχε maphack, αλλά ότι είχα εγώ! Ακολούθως, μετονόμασε το User Abuse στο δικό μου όνομα αντί για τον houla.houla, και επειδή ήμουν admin απαίτησε Admin abuse (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=120213) και demote. Ακολούθως, κρίθηκε από τον nauagio να γίνω Demoted και Banned (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=120213&p=791809&viewfull=1#post791809).

Θα ήθελα να επανεξεταστεί το replay όσες φορές χρειαστεί, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία ότι δεν έκανα χρήση maphack. Εξάλλου δεν κατηγορήθηκα για κάτι τέτοιο από τους ίδιους τους 9 συμπαίκτες μου. Πολλές φορές όταν ένας παίκτης προσέχει μικρές λεπτομέρειες και έχει εμπειρία πολλών games είναι δυνατόν να εκληφθεί λανθασμένα ως maphack.

Τώρα, συγκεκριμένα για τον Techies. Έχω παρατηρήσει σε εκατοντάδες games, ότι στατιστικά οι πιο πολλοί techies όταν είναι Scourge πηγαίνουν συνήθως πάνω για να στήσουν νάρκες, ενώ όταν είναι Sentinel, οι πιο πολλοί επιλέγουν το κάτω lane. Αυτό για να έχουν περισσότερο χώρο από το κέντρο της μάχης μέχρι το απέναντι tower. Επίσης, έχω παρατηρήσει σε πολλά Games ότι πολλοί techies βάζουν νάρκες είτε στο μικρό κενό πάνω από το μυστικό μαγαζί, είτε μέσα στο μυστικό μαγαζί.

Προσωπικά ακολουθώ μια πάγια πολιτική σε All Pick. Όποτε οι αντίπαλοι επιλέγουν techies, επιλέγω πάντα Ursa με πρώτο item την μπότα, γιατί έχω διαπιστώσει ότι με αυτόν τον τρόπο κερδίζω πάντα First Blood. Όπως θα δείτε στο replay, ξεκίνησα να πηγαίνω προς το πάνω Lane πριν καν να κάνει teleport, επειδή βασίστηκα στην στατιστική και στην εμπειρία. Επί 1 χρόνο, έχω παίξει πάνω από 1200 games με Ursa, και είχα την ευκαιρία να μελετήσω πάρα πολύ καλά την συσχέτιση Techies-Ursa στα πρώτα λεπτά.

Θα αναφέρω ένα παράδειγμα. Όπως θα δείτε, στο 5:59 κυνηγούσα τον Huskar, και έστριψε μέσα στα δέντρα. Όπως θα δείτε τον έχασα, και έκανα κλικ μέσα στο fog για να προχωρήσω και να τον δω. Αν είχα Maphack, πιθανόν δε θα μπορούσα να ξεχωρίσω αν τον έχασα ή όχι. Αλλά επειδή δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τέτοιο πράγμα, δεν έχω προσωπική εμπειρία για το τι ακριβώς συμβαίνει σε τέτοια περίπτωση.

Να αναφέρω επίσης ότι στο 35:06, κυνηγώντας την Luna περνάω πάνω από 5 Remote Mines του Techies, και κάθομαι πάνω από 1 δευτερόλεπτο. Επειδή όμως είχα χάσει τη Luna, στο φόβο για gang έκανα dagger για να απομακρυνθώ γρήγορα προς τα πίσω. Ο techies δεν με είχε προσέξει, και τις έσκασε όταν ήδη είχα απομακρυνθεί. Στο 35:43 η Luna έχει κάνει Manta κι εγώ κάνω blink, slow και βαράω το illusion αντί γι' αυτήν. Και στο 23:02 πάτησα μια νάρκη η οποία ήταν σε ανηφόρα. Διέθετα dagger, και αν ήξερα ότι είναι εκεί, θα την είχα παρακάμψει.

Να προσθέσω επίσης ότι δεν έκανα ούτε 1 gang στα woods των αντιπάλων.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τον Jimkills να αναθεωρήσει την στάση του, να επανεξετάσει πιο προσεκτικά το replay, και να διαπιστώσει ότι δεν υπάρχει η παραμικρή βάσιμη ένδειξη ότι χρησιμοποιούσα maphack. Από τη στιγμή που δεν ξέρω καν πως δουλεύει και πως το εγκαθιστάμε, θα ήταν παράλογο να υπάρχει τέτοια ένδειξη. Γιατί αν υπάρχει, όλοι οι παίκτες που σεβόμαστε τους κανόνες την έχουμε βάψει!

Θα ήθελα να ζητήσω την άρση του ban από τον λογαριασμό μου.

Ωστόσο δε θα ήθελα να πάρω πίσω τα Admin rights, γιατί δήλωσα ο ίδιος πριν λίγες μέρες την παραίτησή μου (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=120136&p=791355&viewfull=1#post791355), η οποία εγκρίθηκε από τον C0uP_d3_GrAcE και τον tsigoleleta.

trelos_me_xarti
21-02-2012, 09:17 AM
Ένα αντίγραφο στο eleos user abuses για να δούμε αν κάνει χρήση λογισμικού ο user GravediggerGr.

ΕDIT : Μετά από επανεξέταση του user abuse αποδείχθηκε ότι ο εν λόγω χρήστης δεν χρησιμοποιεί παράνομο λογισμικό συνεπώς έχουμε άρση του αποκλεισμού

UNBAN REQEUST : ACCEPTED