PDA

View Full Version : [ACCEPTED] Unban Request : PwnIsFun



plivou
08-04-2012, 09:53 PM
Your Battle.Net nickname: PwnIsFun
Game name: AP
Admin name: SOLOMON-KANE
Reason: GAMERUIN
Time of event: 30'
Further details:
O ADMIN SOLOMON-KANE me ekane ban gia game ruin xwris logo se ena game p hmoun 12-2 me Bara k eimastan same team epeidh eixe kanei share se OLOUS kapoia stigmh t espasan kapoia apo ta item k ekane ban gia game ruin emena xwris logo ksanalew!an deite ta stats m den eimai player p kanei tetoia pragmata alla eimai arketa sobaros parakalw na ginei to acc unban gt einai krima!Euxaristw!
Na pros8esw oti thn stigmh p egine afto egw hmoun se fight mesa sthn bash ton Scourge me 2 emenys!

SOLOMON-KANE
08-04-2012, 10:00 PM
support sto paidi kai episis diavaste ayto ( http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=126799&p=827636#post827636 )

Luck]sto[NoLag
08-04-2012, 11:45 PM
Αρχικά οφείλω να ομολογήσω πως στο εν λόγω replay είδα σημεία και τέρατα.
2 λάθος kick 1 λάθος ban , manners.
Ας ξεκινήσω όμως από την αρχή.
Το όλο σκηνικό ξεκινάει περίπου στο 35ο προς 36ο λεπτό. Εκεί ο barathrum βγαίνει με περίπου ~400hp από την βάση τον scourge , τρώει hit από τον gondar , ο gondar γίνεται ww τον ξανά hitarei και τον σκοτώνει.
Εκεί κοντά ήταν ο admin SOLOMON-KANE , ο οποίος αστόχησε στο arrow , και κατά συνέπεια ο barathrum πέθανε. Καθώς όμως ο admin (mirana in game ) κινείται προς τα πίσω , κάποιος τον έχει clicked , και έχει ως σκοπό να τον γυρίσει πίσω στο battlefield.
Αυτός όπως αποδείχθηκε στην συνέχεια ήταν ο pudge και όχι ο thread starter , αλλά αυτό ο admin ΔΕΝ μπορούσε να το ξέρει χωρίς να δει replay και να κάνει το αντίστοιχο user abuse report. Το αποτέλεσμα είναι ότι η miranna από εκεί που είχε treads midas sange and yasha armlet και wb , να μείνει μόνο με το midas και το wb.
Γυρνάει προς την βάση ο admin, και κάπου στο ποτάμι πατάει !pause. Εκεί χρησιμοποιεί την έκφραση "γαμώ τον αντίχριστο σας ποιος μου έσπασε τα items". Φυσικά , δεν πήρε καμία απάντηση και συνέχισε να πηγαίνει προς την βάση.
Μετά από λίγη ώρα κάνει kick και ban τον χρήστη PwnisFun με reason gameruin , με το σκεπτικό ότι "αφού αστόχησα στο arrow , θεώρησε πως τον άφησα να πεθάνει άρα εκείνος μου έσπασε τα items"
Όπως όμως είπα και πιο πάνω σε τέτοιες περιπτώσεις ΔΕΝ δρούμε με τέτοιο τρόπο γιατί μπορούμε να κάνουμε λάθος , όπως και συνέβη στην προκειμένη.
Μετά αφού κάνει spawn ο barathrum , η mirana φτιάχνει ξανά τα power treads , και παίρνει χωρίς να ρωτήσει κανέναν το sange and yasha και το crystalis. Μόλις το κατάλαβε αυτό ο pudge, της λέει κράτα το sange and yasha , και άσε το crystalis στον barathrum , για να το πουλήσουμε. Ενδιάμεσα η mirana , είχε δώσει ξανά share ( το είχε πάρει όταν της πρώτο έσπασαν τα items )
σε όσους βρισκόντουσαν στο παιχνίδι. Εκεί όταν η miranas έχει power treads midas και yasha κάποιος ( pudge ) την ξανά-clickarei και της σπάει για 2η φορά τα items. Λίγο πριν από αυτό , ο pudge γνωρίζοντας πως θα φάει kick-ban για gameruin , σπάει τα δικά του items έτσι ώστε να μην επωφεληθούν οι allies του μέσω του teamsell.
Μόλις ο pudge , λέει πως "εγώ σου έσπασα τα items , xa00x0ax0ax 2η φορά " τρώει το kick ban.
Μετά από το πολύ 1 λεπτό , ο admin SOLOMON-KANE, κάνει kick τον εαυτό του με την δικαιολογία ότι είχε πολλά νεύρα και θα έσπαγε τον Η/Υ...
Συνοψίζοντας
O χρήστης PwnisFun γίνεται Unban καθώς όπως τελικά αποδείχτηκε δεν έφταιγε σε τίποτα το παλικάρι.

Υ.Γ : Παρακαλώ να σταλθεί ένα αντίγραφο στα admin abuses για να κριθεί ο admin SOLOMON-KANE , για τα 2 εξής παραπτώματα :
A) Το λανθασμένο kick-ban στον Barathrum
B) Το λανθασμένο kick στον εαυτό του.


Unban Request Accepted
Topic Solved
Closed