PDA

View Full Version : [DENIED] Επανεξέταση Admin Abuse : no.88



no.88.
29-05-2012, 10:00 AM
παρακαλώ να εξεταστεί πάλι. διότι ΔΕΝ ειχα πρόσβαση στο replay γιατί αυτος που εχει το net εκανε μια αλλαγη και δεν το ηξερα . διαφορετικα δεν θα Κickara. παρακαλω παρα πολυ δεν εχω δωσεις αφορμες και δεν εχω δειξη οτι δεν ξερω τα rules. πιστευω ειναι αδικο να φαω 2 lvl. επισης διπλα μου εκεινη τη στιγμη ηταν ο φιλος μου ο king_of_banana και μπορει να εξακριβωσει και ο ιδιος το προβλημα με το replay.
http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=135219

Its_Time_For_FF
29-05-2012, 10:03 AM
μπορουσες οπως λεει και ο virus να ενημερωσεις, και οταν θα εκανε το abuse ο banned user να εκανες και το καταλληλο user abuse.

no.88.
29-05-2012, 10:09 AM
ναι αλλα σκεφτηκα οτι θα ειναι ανουσιο χωρις το replay. ωστοσω δε λενε τα rules να ποσταρω χωρις replay. τωρα θα μου πειτε γιατι kickara . εμ δεν ηξερα οτι πλεον δεν εχω προσβαση στα replay απο το νετ γιατι αυτη η αλλαγη και το εμαθα τελευταια στιγμη. οταν ειχα κανει το kick και πηγαινα για abuse. διαφορετικα δεν υπηρχε περιπτωση να kickarw διοτι ειμαι τοσο καιρο admin και δεν εχω δωσει καμια αφορμη. σας παρακαλω πολυ . δηλαδη να ηταν λαθος το kick ok αλλα ετσι μου φενεται λιγο αδικο. δεν ηξερα δεν εφτεγα. ζητω και παλι συγνωμη! ειναι η πρωτη φορα που μπενω πρωι φορουμ και αφηνω τη δουλεια γιατι θελω πραγματικα να ειμαι admin.

KiNg_Of_BaNaNa
29-05-2012, 10:34 AM
o no.88 exei apolito dikio . imoun kai gw sto net . kai me fwnakse na ton voi8isw. pali omws den eixame to replay. prospa8isame milisame me ton kastatimatarxi alla distixws eixe kanei mia allagi prosfata kai den mporousame na exoume prosvasi sta replay. katalabete to to paidi den iksere oti den mporei na parei ta replay. to paidi to kserw real life kai einai aksios kai swstos gia admin !!!

KawaSakis
29-05-2012, 11:14 AM
Closed μέχρι να εξεταστεί.

teh_
29-05-2012, 11:28 AM
Δυστυχώς η απόφαση δεν γίνεται να αλλάξει, καθώς η προσκόμιση του replay στο ανάλογο user abuse είναι καθαρά δική σου ευθύνη. Επίσης, από την στιγμή που δεν ενδιαφέρθηκες να κάνεις αυτά που ορίζουν οι κανόνες (έστω να μιλήσεις με κάποιο staff και να του εξηγίσεις την κατάσταση) δεν υπάρχει χώρος για ελαστικότητα.

Abuse Denied
Topic Closed