PDA

View Full Version : [DENIED] Admin Abuse : gay_astronautis



Enantia_Se-mena
22-12-2012, 05:56 PM
Accused Battle.Net account:gay_astronautis
Your Battle.Net account:captain_evans
Game Name:ar***
Offence of Admin:maphack
Time of event:1-10 kai epeita upoptes kiniseis alla dn fainetai ka8ara
Further details:Perimenei gia ta rune sto mid kai molis vgoun paei panta kai ta pernei.Dn xanei rune sto game.Episis fight me sf sto top rune stin arxi kineitai sto fog sumfwna me tis kiniseis sf.

40972

EDIT: Mias kai o admin exei to 8RASOS pragmatika,to 8RASOS na er8ei na postarei/spammarei para8etw me akriveia tis xronikes stigmes.

Gnwsto sto game einai oti:
Ka8e 2 lepta vgenei to rune.Diladi me vasi auton ton sulogismo exoume runes stis stigmes 0 , 2 , 4 , 6 , 8 , 10 kai paei legontas.
O user me tromeri akriveia perimenei ka8e fora mexri to 2 4 6 8 10 etc p 8a vgei to rune kai molis vgei paei PANTA stin swsti pleura.POTE dn tsekare rune.PANTA otan vgenei PAEI KARFI panw tou.

I skini p anaferw me sf ginetai apo se mia apo tis faseis p paei gia to rune ara profanws efoswn oi staff 8a koita3oun poso upopta pigenei sta runes 8a doun kai tin analogi skini p pisteuw epikurwnei oti o admin exei maphack.(Dn exei wards gia ta rune,se periptwsi p er8ei kapios kai pei: ma 8a exei wards. Oxi pedia dn exei wards)
Pisteuw sas kalipsa olous.

Yooo-
22-12-2012, 06:08 PM
Πιστεύεις αλήθεια οτι θα πάρουν στα σοβαρά το πόστ σου.

Αν δεν βάλεις εσυ χρονικές στιγμές που θεωρείς οτι ειναι υποπτές μην περιμένεις να κατσουν να ασχολήθούν οι staff με το abuse σου.

Κοίτα άλλη μια φορά το replay.

belomoa
22-12-2012, 07:06 PM
Παρακαλώ πολύ τον abuser να δώσει χρονικές στιγμές ώστε να μπορώ κι εγώ να απαντήσω...Ευχαριστώ

ForOneReason
22-12-2012, 07:10 PM
time of event:1-10 xwris edit to post ti spammarete adikws deka arxika lepta tou game einai les na mn katsoun na ta doun ta armodia staff prepei na grapsei 2:31?

belomoa
22-12-2012, 07:39 PM
La8os...o abuser prepei na dosei akriveis xronikes stigmes tou tipoy apo to 2:30-2:45

kagouras21.
22-12-2012, 07:44 PM
pleon o admin prepei na vazei tis xronikes stigmes gia to mh

προφανώς ο thread starter κατηγορεί τον admin ότι έχει map hack διάβαζε λίγο το αρχικό post πριν πετάξεις την κοτσάνα σου και ο συγκεκριμένος δύσκολα να έχει map hack .

Hunter)
22-12-2012, 07:53 PM
Προσωπικά είδα τα πρώτα 10 λεπτά του γκεημ. Ο λεσρακ τσιμπάει 5/5 τα ρουνς με την πρώτη (-.-). +1

belomoa
22-12-2012, 10:19 PM
Ντινγκ ντινγκ ντινγκ!!...
Λαθος απαντηση!

nting ting nting esi la8os apadisi...
Se periptosi pou ton eixa kanei kick ban 8a eprepe na doso ego xronikes stigmes...Aplo admin abuse einai...
eleos skeftite prin kanete to post sas...

Το community γνωστοποιεί για τελευταία φορά, ( και μας συγχωρείτε γι αυτό ) την αλλαγή
περί προσκόμισης αποδεικτικών στοιχείων, όσον αφορά το kick ban για maphack

Tα αποδεικτικά στοιχεία από δω και στο εξής, θα πρέπει να τα γνωστοποιεί ο χρήστης, που δέχτηκε το ban
και όχι ο admin, που ήταν γραμμένο στους κανόνες έως τώρα

Ευθύνη του admin σαφώς είναι να έρχεται να λέει τη γνώμη του, όπως είναι και σε κάθε
Unban request ή report


Το δεξιά αριστερά στον συγκεκριμένο κανόνα οφείλετε σε διχογνωμία του staff team,
με τελική επικύρωση του σήμερα ! ! !

Eκ του Dota Staff ! ! !

belomoa
22-12-2012, 11:46 PM
Tespa eite katalava eite oxi stop spam pls...as afisoume ton abuser na postarei tis xronikes stigmes pou 8eorei ipoptes na doso tis apantiseis mou kai na kri8o analogos...ty

Jacque
23-12-2012, 12:44 AM
time of event:1-10 xwris edit to post ti spammarete adikws deka arxika lepta tou game einai les na mn katsoun na ta doun ta armodia staff prepei na grapsei 2:31?

τα 10 πρωτα λεπτα ειναι το 1/4 του replay συνηθως και πιστεψε μετα logs που πρεπει να κοιταχτουν ειναι ΠΟΛΛΑ... ειδικα για καποιον που δεν ξερει τι γινεται στο γκειμ και το βλεπει πρωτη φορα γι'αυτο καλυτερα να ανεβασει καποιες χρονικες στιγμες που του φανηκαν υποπτες.

belomoa
23-12-2012, 01:11 AM
Malista...Ego kalif8ika pliros apo aftes tis xronikes stigmes...Apadisi 8a exete se ligi ora...

belomoa
23-12-2012, 06:28 AM
Καλημέρα σε όλους,

Κατ 'αρχάς θα ήθελα να τονίσω στον abuser πως η άμεση απάντηση μου δεν οφείλεται σε θράσος όπως προκλητικά αναφέρει αλλά σε υποχρέωση και διάθεση για να βγει ένα δίκαιο αποτέλεσμα από το εν λόγω abuse.Επίσης να σημειώσω πως αν ήθελα να παίξω με mh θα έκανα ένα άλλο account και θα έπαιζα με αυτό αλλά εγώ βλέπεις από τότε που έφτιαξα το συγκεκριμένο παίζω ΜΟΝΟ με αυτό.Δε φτιάχνω ένα account μπαίνω σε games λούζω κάνω leave και φτιάχνω άλλο ας πούμε

([04:41] <@DA-Bot> -> [Eleos]: [king_banana] was banned by [DA-HB-02] on 2012-12-16 (AP3419) because: [[AUTOBAN] leaver] [PERMANENT])

Eπί του θέματος τώρα:

1)Στο δεύτερο λεπτό o mao (shadow demon) με τον οποίο ήμασταν lan μετά από ερώτηση αν θέλει gang μου λέει όχι και συνεπώς ξεκινάω για κάτω και βρίσκω το rune (haste).

2)Στο τέταρτο λεπτό πήγα τυχαία top rune αφού το προηγούμενο το είχα βρει κάτω και βρίσκω όντως dd.
Στην ίδια φάση του game ξεκινάω ένα fight με τον sf.Όταν λοιπόν βλέπω πως δε τον έχω φεύγω και πάω μέχρι το μυστικό σχεδόν,όμως αντί να φύγω τελείως ήθελα να τον ρίξω κι έτσι ξαναγυρνάω αλλά διαπιστώνω πως ψάχνει και αυτός να με βρει και έτσι φεύγω προς το rune για να είμαι στο fog.Εκεί που πλέον δεν είχα ελπίδα να τον ρίξω μπορούσα να φύγω προς τα woods για να γλιτώσω αλλά μου λέει ο mao ότι θα έρθει κι έτσι πηγαίνω πέρα δώθε όπως φαντάστηκα ότι θα πηγαίνει και ο sf μέχρι που ήρθε ο shadow demon και τον πήραμε kill.Nα σημειώσω βέβαια πως στη τελευταία μανούβρα μου ο sf ήρθε στην ίδια πλευρά με μένα και μου έριξε ένα hit που σημαίνει πως αν είχα mh δε θα άφηνα ούτε αυτό να γίνει διότι αν έκανε και ένα raze θα έπεφτα.(σε τέτοιο σημείο είναι προφανές πως δε ξέρω αν έχει mp ακόμα και mh να είχα)

3)Στο πέμπτο λεπτό ο sf που μάλλον εκείνος είχε mh (1 game είχε) δέχεται προφανές mute-ban για manners.

4)Ειλικρινά θέλω να ρωτήσω τον abuser που με λέει και θρασύ:Ρε φίλε αλήθεια το έχεις δει το replay?Εγώ δύο πράγματα πιστεύω,η ότι δε το έχεις δει καν η ότι το είδες και προσπαθείς με ψέματα να κοροϊδέψεις το staff που θα το ελέγξει, τους ανθρώπους που διαβάζουν το abuse κι εμένα.Γράφεις λοιπόν ότι δεν έχω χάσει rune τουλάχιστον μέχρι το δέκατο λεπτό ενώ:το rune του έκτου λεπτό το παίρνει ο φίλος σου ο sf και το rune του όγδοου το παίρνω εγώ που περιμένω πάνω από το rune από το 7:55.Ειλικρινά συγνώμη που στάθηκα τυχερός και πήρα κάποια runes.
Το rune του δέκατου λεπτού το παίρνει η lanaya,του δωδέκατου η crobe,του δέκατου τέταρτου ο tiny,του δέκατου έκτου αν είδα καλά το σπάει η crobe,του δέκατου όγδοου tiny,του εικοστού ο furion κ.ο.κ
Συμπέρασμα:Για τρία runes που πήρα πρέπει να καθίσω δύο ώρες να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας.

5)Στο δέκατο λεπτό ο sf μου κάνει gang και πέφτω μαζί με τον shadow demon

6)Στο 13 πετυχαίνω τη crobelus στα woods και όπως μπορείτε να δείτε από τον αιφνιδιασμό τρόμαξα και έκανα κατευθείαν tp το οποίο έκοψα στη συνέχεια την έριξα και έφυγα με τα πόδια.Υπό άλλες συνθήκες (mh) θα ήμουν προετοιμασμένος θα την έριχνα και θα έφευγα κύριος για να γεμίσω.

Ειλικρινά συγνώμη αν κούρασα αλλά ήθελα να είμαι όσο πιο σαφής γίνεται.
Αυτά από μένα,τον λόγο τώρα έχει ο αρμόδιος staff...
Thanks!!!

belomoa
23-12-2012, 02:35 PM
Προσωπικά είδα τα πρώτα 10 λεπτά του γκεημ. Ο λεσρακ τσιμπάει 5/5 τα ρουνς με την πρώτη (-.-). +1

Τα είδες ε; Και τσιμπαω πέντε runes ε;σίγουρα;Γιατί το replay άλλα δείχνει...Δηλαδή με το να λες ψέματα τι πιστεύεις πως καταφέρνεις???

KGB-
23-12-2012, 06:21 PM
Τα είδες ε; Και τσιμπαω πέντε runes ε;σίγουρα;Γιατί το replay άλλα δείχνει...Δηλαδή με το να λες ψέματα τι πιστεύεις πως καταφέρνεις???
5/5 δεν είχες,αλλα το ότι περιμένεις στο mid μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που βγαίνει το rune και μετά πας στο σωστό spot, προσωπικά δεν το θεωρώ τύχη.Τύχη θα ήταν να ξεκίναγες από το mid 10 δευτερα πριν βγει και να σ κάτσει.Ακόμα οι κινήσεις σ στο fog όταν δεν εχεις οπτικη του sf δείχνουν πολυ καθαρά το maphack/συνεργασια με καποιον πεχτη απο το team αν υποθεσουμε οτι εσυ δεν έχεις(Και στις δυο περιπτωσεις το αποτελεσμα ιδιο ειναι).Αναφερεις οτι "καθησες" και ψοφησες΄απλα για ξεκαρφωμα το βλεπω εγω αυτο γιατι ουσιαστικα στο σκεπτικο σου ηταν οτι δεν θα ψοφουσες,και πιστευω την ιδια γνωμη θα εχει και το staff.Ποστάρω απλώς επειδή έχω σιχαθεί να βλέπω άτομα να "usaroun" maphack και να γίνονται και admin έτσι ώστε να είναι υπεράνω υποψίας.

G.ViruS
23-12-2012, 09:06 PM
Δεν υπάρχει Maphack.


Denied
Closed