PDA

View Full Version : [DENIED] Review Admin Abuse : 40PODAROUSAS



PlhrwmaTromou88
22-08-2015, 09:23 PM
http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=220852&p=1298948#post1298948
Ζητω αμεση επανεξεταση του thread απο καποιον head

h3rmit
23-08-2015, 05:14 AM
1.3 Game ruining (Καταστροφή παιχνιδιού)

Ο όρος Gameruin στο Dota-Alliance αναφέρεται στις περιπτώσεις όπου συμβαίνουν ένα (ή περισσότερα) από τα ακόλουθα:
α. Έκδηλα εσκεμμένη καταστροφή παιχνιδιού (για παράδειγμα εσκεμμένο τάισμα - feeding, καταστροφή ή αναίτια πώληση αντικειμένων κλπ).
β. Επανειλημένο killsteal σε μάχες που ο παίκτης δε συμμετέχει (δε βαράει καθόλου κι έρχεται μόνο για το last hit/spell).
γ. Απουσία από την άμυνα σε μάχες στις οποίες διακυβεύεται η τύχη κάποιου κτιρίου της βάσης (εκτός αν η πλειοψηφία της ομάδας συμφωνεί στο να κάνει push ή farm την ώρα εκείνη).
δ. Επανειλημμένη άρνηση/αδιαφορία για συμμετοχή σε pushes που επηρεάζουν την έκβαση του παιχνιδιού.
ε. Συνολικός χρόνος παραμονής afk για ένα παίχτη πάνω από πέντε (5) λεπτά.
στ. Η κλοπή και η καταστροφή αντικειμένων τα οποία ανήκουν σε κάποιο σύμμαχο.

Σε καμία άλλη περίπτωση δεν προβλέπεται να γίνεται ban για gameruin.
Το noobplay όσο εκτεταμένο και αν είναι ΔΕΝ θεωρείται gameruin.
Όλες οι άλλες περιπτώσεις που μπορεί να θεωρηθεί ότι υπάρχει gameruin θα πρέπει να γίνονται report στο forum (user abuse).

Προφανώς για το ban βασίστηκες σε αυτό:


α. Έκδηλα εσκεμμένη καταστροφή παιχνιδιού (για παράδειγμα εσκεμμένο τάισμα - feeding

Για να στοιχειοθετηθεί το kick/ban που έκανες ως ορθό σύμφωνα με τους κανόνες, θα πρέπει στο replay να είναι ολοφάνερο και χωρίς αμφιβολία (έκδηλα) ότι ο Axe feedαρε επίτηδες (εσκεμμένο feeding).

Ας δούμε στο replay μία-μία της χρονικές στιγμές που πέθανε ο Axe:


-00:07 Ο Axe μαζί με τον αόρατο Riki βρίσκονται στο πάνω rune και βλέπουν τους αντιπάλους sniper και mortred. Ο Axe ξεκινάει να πηγαίνει προς το rune, και εμφανίζεται από το fog ένας τρίτος αντίπαλος, η Lina. O Axe πάει να κάνει back, αλλά τρώει stun από την Lina. Ο Riki χώνεται, και ο Axe προσπαθεί να τον βοηθήσει να φάνε τον Sniper που έχει μείνει με λίγο life.

00:03 Ο Axe πέφτει δίνοντας first blood.

04:13 Ο Axe και ο Riki τρώνε gang στο top lane από τον Barathrum. Ο Riki είναι στα λίγα και του κάνουν dust. Ο Axe κάνει call για να τον σώσει. Ο Riki γλιτώνει, ο Axe πεθαίνει. Όμως, αν ήταν τυχερός και είχε κάνει άλλη μια σβούρα, θα είχε πάρει double kill.

06:24 Ο Axe έχει μείνει μόνος στο top lane να φαρμάρει. Απέναντί του είναι η Mortred. Έχουν κάνει μάχη και έχουν μείνει και οι 2 με λίγο life και ο Axe προσπαθεί να βρει τρόπο να την σκοτώσει. Τρώει πάλι gang από Barathrum και πέφτει.

07:42 Ο Axe συνεχίζει να προσπαθεί να φαρμάρει στο top lane, κοντά στο tower του. Απέναντί του είναι ακόμα η Mortred. Δέχεται gang από Barathrum και Lina. Γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από ένα stun, ένα bash και ένα slow, κάνει call και πιάνει τους 2 από τους 3. Αλλά με ένα Laguna και 2-3 hits πέφτει.

08:30 Ο Axe κάνει tp στο top tower που δέχεται επίθεση από 4 αντιπάλους. Ο Riki είναι παραδίπλα. Αμέσως μετά το tp κάνει call, αλλά πέφτει εύκολα πριν προλάβει να χωθεί ο Riki.

11:17 Ο Axe έχει έρθει mid να βοηθήσει σε μάχη. Κυνηγάει την Lina, και δίπλα του είναι ο Riki και ο Alchemist. Παλεύει με την Lina, αλλά οι άλλοι 2 αργούν να έρθουν. Ο Axe πέφτει και ο Alchemist με τον Riki παίρνουν kill την Lina.

12:35 Ο Axe πηγαίνει bot να φαρμάρει. Πετάγεται μέχρι το πλαϊνό κρυφό να αγοράσει ένα item, και όταν βγαίνει βλέπει την Lina. Η Lina του κατεβάζει με 2 skills το life και μένει με περίπου 2-3 hits. Γνωρίζοντας ότι δεν θα προλάβει να ξεφύγει, κάνει buff στον εαυτό του με το Nathremiz Buckler και πλησιάζει την Lina για να κάνει Call και να δοκιμάσει την τύχη του. Η Lina τον ρίχνει λίγο πριν την φτάσει.

12:45 Οι συμπαίκτες του Axe ζητάνε να γίνει kick και ο admin 40podarousas προειδοποιεί τον Axe λέγοντας "last chance".

13:40 Ο Axe και ο Alchemist είναι mid, πολύ κοντά στο 2ο τους tower (το 1ο έχει πέσει). Βλέπουν τον αντίπαλο Sniper και ξεκινάνε να τον κυνηγάνε.

13:42 Μέσα από το fog εμφανίζεται ο Ancient Apparition και ξεκινάει να κάνει στον Axe το skill του πάγου.

13:45 Ο Axe έχει κάνει War Hunger στον Sniper, o Alchemist έχει κάνει stun τον Apparition, οπότε ο Axe προχωράει μπροστά και μπαίνει στο ποτάμι για να τους κάνει Call.

13:47 Ο Axe έχει πιάσει τον Apparition με Call. Ο Sniper βαράει από μακριά τον Axe. Ο Alchemist, που δεν έχει μπει ακόμα στην μάχη, του γυρνάει την πλάτη και λέει "B".

13:51 Ο Alchemist τελικά πλησιάζει να βοηθήσει, δεν κάνει όμως ούτε hit ούτε skill και ξαναγυρνάει την πλάτη στον Axe λέγοντας πάλι "b". Ο Axe είναι ανάμεσα σε 2 αντιπάλους, έχει buffαριστεί με Nathrezim Buckler και προσπαθεί να πλησιάσει τον Apparition, ο οποίος είναι με μισό life και προσπαθεί να ξεφύγει προς το κάτω rune. Δέχεται όμως slow και από τους 2.

13:55 Μέσα από το fog εμφανίζεται η Lina δίπλα στον Alchemist. Αγνοεί τον σχεδόν γεμάτο Alchemist και ρίχνει 2 skills στον περικυκλωμένο Axe. Ο Sniper τρώει τον Axe με ulti.

15:08 Ο Alchemist είναι μόνος μέσα στο 2ο tower του και πέφτει από 3 αντιπάλους (Lina, Barathrum, Mortred). Ο Axe, που έχει μείνει πολύ πίσω σε items, έχει πάει στα woods και προσπαθεί να φαρμάρει.

15:21 O admin 40podarousas (Alchemist) κάνει kick/ban τον Axe.


Από τα παραπάνω δεν στοιχειοθετείται πρόθεση εσκεμμένου feeding, οπότε το gameplay του Axe δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως gameruin σύμφωνα με τους ορισμούς των κανόνων.


Χρήση της εντολής !kick χωρίς λόγο (mh/gameruin) θα έχει ως συνέπεια να δεχτεί άμεσο demote ή 2lvl warn ανάλογα με το ιστορικό του.

Δεν υπήρχε gameruin, οπότε σύμφωνα με τον παραπάνω κανόνα δέχτηκες 2lvl warn.

Review Admin Abuse Denied
Topic Closed