View Full Version : [DENIED] Admin Abuse : GaTe_7_
thaVELAKSEIS
16-05-2016, 12:40 AM
Accused Battle.Net account:gate_7_
Your Battle.Net account:cheat(on)
Game Name:ap7011
Offence of Admin:kick 2 atoma apo ti dikia t meria apo to pouthena
Time of event:
Further details:ekei pou to girnagame kai to girisame to game ekane 2 kick tous dikous tou apo to pouthena me reasson kai kala o enas afk kai o allos kathotan panw sto lofo ton deutero pou kickare epeze kala pudge kai otan eipa tha se paw report leei oxi pls kai kala eironia kapios armodios na to dei
PUNISH3R1
16-05-2016, 02:28 AM
Πάμε να δούμε .. Πρώτον ο Gondar με name naixgm ήταν afk μπορεί & πάνω από 7-8 λεπτά σε όλο το game, για αυτό τον έκανα κ Kick ban gia afk, δεν υπήρχε πουθενά στο game ήταν μέσα στην πηγή & καθότανε, πάει ο πρώτος .
Δεύτερον εσύ που είχες pouge με name kserwpoueisai, έπαιζες καλά δεν λέω μια χαρά, αλλά ήθελες να μας σπάσεις τα νευρά κ όχι έμενα στο παλικάρι τον l0bst3r) που είχε legi & σου είπα 2ο φορές μην κάνεις ruin την πρώτη φορά πηγαίνεις πάνω στον λόφο με dagger & τον τραβάς 23-24 τον αφήνεις πάνω στον λόφο κ φεύγεις και στο 24-25 τον τρώνε σου κάνω την παρατήρηση & σου λέω κόψε μην κάνεις μαλακιές να πάρουμε το game, κάτι λες δεν θυμάμαι & λέω ότι χωρίς τον pouge το game είναι χαμένο πάμε καλά κ αμέσως μετά στο 26 πας & του κάνεις & ks στα creeps δηλαδή τι ήθελες να κάνω να σε αφήνω να συνεχίζεις αυτό το χαλί; Και έτσι έφυγες & εσύ με kick ban gia gameruin & χάσαμε το game. Απλά είναι τα πράγματα εσύ θες να τα κάνεις δύσκολα & μου αρέσει που μου λες ότι ήσουν αντίπαλος & όχι ο pouge από το team μας & το κορυφαίο που έγραψες όλων τον άλλων είναι ότι & καλά σε ‘’παρακάλεσα’’ για να μην με πας post, τι να λέμε κ αφού τα είχες όλα αυτά που σε παρακάλεσα & έκανα κ έδηξα γιατί δεν τα πέρασες και μια foto δεν πρόλαβες ε; η μάλλον δεν το σκέφτηκες ε; τεσπα ψηλέ εγώ το σχολειό και τον στρατό τα έχω τελειώσει δεν φοβάμαι μην με τιμωρήσει ο καθηγητής η ο λοχίας, τέλος τώρα γιατί καταναλώνω τσάμπα φαιά ουσία και δεν κάνει να αφήσουμε τους ιδικούς να βγάλουν το πόρισμα.
KirChhOff
20-05-2016, 05:43 AM
Gondar:
1 λεπτό afk από 2:30-3:30 στο lvl 1 tower
1:30 λεπτό afk από 8:50-10:23 στην πηγή (σύνολο 2:30 λεπτά)
1:30 λεπτό afk από 13:30-15:04 στην πηγή (σύνολο 4 λεπτά)
1+ λεπτό afk από 16:30 στην πηγή (πέρασε τα 5 λεπτά)
Σωστό το kick/ban και στον Pudge.
http://img.prntscr.com/img?url=http://i.imgur.com/NcF0zjx.jpg
Έγιναν όπως αναφέρει ο διαχειριστής, μην μπαίνω σε λεπτομέρειες.
Δεν υπάρχει κάποια κατάχρηση.Admin Abuse DENIED
Topic Closed