PDA

View Full Version : [DENIED] Staff Abuse : kagouras21



princ3ofpersia
11-07-2016, 12:04 AM
Accused Battle.Net account:kagouras21
Your Battle.Net account killforsteal
Game Name:ap5773
Offence of Admin: fail kick ban
Time of event: 2 min
Further details με κανει kick ban επειδι ειπα καθομαι afk μετα κανω pause για δικο μου λογο και με κανει kick ban χωρις να μου πει τιποτα δλδ επειδι εγω ειπα αυτο σημενει οτι θα το εκανα κιολλας πανω στα νευρα μου με τον zeus που πηρε bounty οτι να ναι

kagouras21.
11-07-2016, 02:35 PM
Λοιπόν οι λόγοι του kick είναι οι εξής :
1. Σε κάποια φάση βλέπω στο chat all να λες κάθομαι afk πατάς pause.
2. Πατάει ένας από το team σου votekick παρατηρώ ότι είσαι 1 lvl και οι άλλοι είναι 4 με 5 lvl
3. Ρωτάω στο all Γιατί κάθεσαι afk απάντηση δεν πήρα ( είπες και ψέματα ότι δεν ρώτησα γιατί κάθεσαι afk.)
Επομένως αυτοί οι λόγοι ήταν αρκετοί για να σε κάνω kick ban μιας και μου έλεγε και το team σου σε wisp ότι είσαι στη βάση και κουνιέσαι τελείωνε και ο χρόνος για το end άρα δεν το καθυστέρησα ιδιαίτερα . Σήμερα που μιλήσαμε μου είπες ότι είχες κάποιο θέμα το οποίο κακός δεν το ανέφερες χθες όταν ρώτησα το λόγο σε αυτό που είπες αρχικά . Από μένα +1 το unban σου αλλά με timeban γιατί ο λόγος που έρχεσαι να κάνεις report ενώ φταις και από πάνω είναι κόμπλεξ . Αυτά από μένα !!
CLOSED , για να εξεταστεί από κάποιον HEAD!

P.S. Είχε περάσει ώρα από το γεγονός με τον zeus και ούτε το ανέφερες στο all.

http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=224146

1vs6
07-10-2016, 11:42 AM
1. Λάθος game name . Ούτε στα stats (http://www.mymgn.com/stats/player/killforsteal) ούτε στα tools φαίνεται να υπάρχει AP5773.
2. Μετά από πολύ κόπο , ώστε να βρω το replay , το replay ταιριάζει με την περιγραφή που έκανες στο unban section και όχι στο admin abuse!

http://www.mymgn.com/board/showthread.php?t=224146

Further details εκανα μια βλακεια επειδι ενας μου πηρε to bounty και ειπα οτι θα κατσω αφκ αλλα μετα εκανα pause γτ εκεινη την ημερα ειχα παθει δηλητιριαση και νομιζε οτι θα κανω ruin απλα ημουν στο μπανιο και δν προλαβα να του πω τι και πως δν φτεει αυτος για το ban δικο μου λαθος...

3. Δεν ξέρω αν έπαθες δηλητηρίαση , αν νευρίασες για το rune και έμεινες afk κλπ πάντως το staff ΔΕΝ έκανε κάτι λάθος. Έγινες accepted στα unbans αμέσως (ενώ θα έπρεπε να δεχθείς ποινή για afk) και περιμένεις να δεχθεί warn το staff?

DENIED

CLOSED