PDA

View Full Version : Admin Application : Gossas_amig0.

gossas_amigo
03-07-2010, 09:24 PM
Personal Info

Your name: Tasos Kwstas

Your country: Greece

Occupation: Foithths

Spoken languages: agglika germanika ellhnika

-----------------------------------------------------------------------------
Experience, playtimes and general info

Battle.Net Account: Gossas_amig0.

Former experience and/or safelisted channels: eimai safelist sto grc

Your activity and average playtime each week: paizw kathe mera 3 4 wres kai kuriws bradines wres

Which time of the day you usually play: genika paizw opote nanai alla sunhthizw bradines wres

How long you have been playing DotA: paizw xronia alla to eixa stamathsei gia ena diasthma.paizw ap 5.84a. twra arxisa na paizw pio entatika kathhmerina

Your ability to communicate with others: mporw eukola na milaw kai na sunnenooume me tous allous

Have you read the rules and agree to follow them? nai kai dn exw kanena problhma

How do you react/behave when you're under pressure? eimai genika hremos k katw ap piesh prospathw na xalarwsw gia na skeftw kalutera kai xrhsimopoiw to xioumor gia na hremhsw kai tous allous

Do you have any problems in listening/following your superior's orders? (according to ranks) oxi fusika afou gia na einai anwteroi mou tha kseroun kati parapanw

Is there anyone who can vouch for you? exw paiksei kai exw kanei filies me polla atoma k pisteuw oti mporoun na me uposthriksoun.

Willing to discuss your application on Ventrilo?(optional) dn exw idea ap ventrilo alla tha hthela na mathw

Final Thoughts

Why do you want to be an Admin: gt tis wres p paizw dn uparxoun polloi admin kai thelw na kanw games gia tous allous gia na paizoun.einai spastiko otan kapoioi theloun na paiksoun alla dn einai kapoios admin mesa h einai afk k dn uparxei game.

Why should we pick you and what can you offer to us: paizw tis wres pou dn uparxoun polloi admins. genika paizw kamposes wres kathhmerina.opote tha eimai suxna diathesimos na kanw game

A few things about yourself: molis teleiwsa thn 3h lukeiou kai tha exw pio pl xrono.genika eimai atomo koinwnikopoihmeno,kanw eukola filies eidika sta games

Additional information: dn exw kanei polla post sto forums gt dn hmoun enhmerwmenos kai epaiza pio polu dota, alla twra tha summetexw pio polu kai tha bohthaw allous

Galbatoriks
04-07-2010, 08:24 PM
!support pl kalos player k me kalous tropous. GL M8!

HawkEyes
04-07-2010, 11:04 PM
kalos paixtis me kala manners support to paidi.

Freeze_brain
08-07-2010, 02:42 AM
kalos paixtis kai me kala manners kai einai kai eiremo paidi.... pisteuwa a3izei gia admin support

Bn_Marutidis
08-07-2010, 11:51 AM
apo games to kserw to paidi..kalo paidi kala manners..+1 apo mena
kali tixi file

Ante_Geia
09-07-2010, 04:23 PM
support kai apo mena kalo paidi good manners good luck amigo :)

brainiac
10-07-2010, 11:01 AM
!sup pl kala manners ke pl kalos player

x-upnos^^
12-07-2010, 09:07 PM
kalos player,dn brizei,epikoinwnei me tous alous,niw8ei opote 8ewrw pws eine katallhlos.+1 support ksana guys as ginei admin

tsi
13-07-2010, 09:59 AM
!Support
A3izei gia admin einai poli kalo pedi kai kalos pextis. Einai mannered kai sigoura 8a ginei kalos admin ;)

EiMai_Skli[R]Os
17-07-2010, 05:39 PM
Tou aksizei na ginei admin ta manners tou einai poli kala epikinonei kai poli kala me tous allous kai den brizei pote pistebw tha einai poli kalos admin!

---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------

+1 apo mena

ksaplostras
21-07-2010, 12:20 AM
Welcome!!!