PDA

View Full Version : [DENIED] admin abuse :Saint[P]



raflas
05-12-2010, 02:38 AM
•Όνομα του κατηγορούμενου admin: Saint[P]
•Game Name : ap κατι
•Παράπτωμα του Admin: ban se users oi opoioi eixa sovaro logo gia na vgoun apo to game



•Περιγράψτε τι συνέβη και σε ποιο λεπτό: Apo tin arxi tou game ipirxe poli sovaro provlima me to lag sto game.Apo ta prwta kiolas lepta(prin to 12) zitousame apo ton admin na kanei end to game giati pragmatika den vlepame tipota...arxika o admin ipostirikse oti einai mono diko mou provlima alla sti sinexeia 8/10 users itan thetikoi sto na ginei end.Aftos pou itan arnitikos sto na ginei end itan o Razor kai o admin o opoios den eperne safh thesi. Gia to logo afto 2 users ekanan leave( kai katanoow apolitws to giati) kai piran ban. De kserw an eprepe na ginei end i oxi pantws ta ban ta thewrw adika kathws se paromia peripotsi pou user exei vgei apo game gia SOVARO LOGO den exei ginei ban.

Saint[P]
05-12-2010, 03:58 AM
1.7 Έξοδος από game

Η εθελοντική έξοδος πριν το τέλος του game ή πριν καταστραφούν ολοσχερώς και οι 3 πλευρές (Μega creeps) θα τιμωρείται.

Θα τιμωρείται, οποιαδήποτε ύποπτη αποσύνδεση από το game (plugging) μπορεί να τιμωρηθεί κατά την κρίση του εκάστοτε Admin λαμβάνοντας υπόψη τα γεγονότα πριν την αποσύνδεση (π.χ αποσύνδεση αμέσως μετά απο death το οποίο κάνει φανερό ότι ο παίχτης αποσυνδέθηκε εσκεμμένα).

H έξοδος από το παιχνίδι τιμωρείται στις ακόλουθες περιπτώσεις : Αν το game είναι 5vs5 - 5vs4 - 4vs4 - 4vs3 - 3vs3.

Στην περίπτωση που το παιχνίδι είναι 5v3 ή 4v2 η έξοδος κάποιου παίχτη που ανήκει στην ομάδα με αριθμητικό μειονέκτημα δεν τιμωρείται. Η έξοδος κάποιου παίχτη που ανήκει στην ομάδα που έχει το αριθμητικό πλεονέκτημα θα πρέπει να συνοδεύεται από τη συγκατάθεση της πλειοψηφίας της ομάδας, αλλιώς θα τιμωρείται. Αν η πλειοψηφία δώσει τη συγκατάθεσή της η έξοδος επιτρέπεται (για balance).

Oriste akrivws pws einai ta rules.Ektos autou sou eipa oti apo to team mou mono o karaflos eipe pws eixe kapoio provlima.Dld oi upoloipoi gt katsame kai paiksame?tespa.sto eipa kai in-game pws egw den exw provlima mazi sou i me to lan sou pou sas bannara.Apla auta einai ta rules.Kai as min ta tragikopoioume ola dld eleos den itan kapoio thema ugeias i kati se real life kai sou eipa katse kai paikse me to zori alliws tha se bannarw..Auta apo emena..Filika panta..


P&L

raflas
05-12-2010, 04:05 AM
se parapempw se mia apantisi gia na katalaveis oti ta rules einai rules alla kai to logiko ..logiko. Kai oti prepei na dixnoume katanoisi otan iparxei sovaro provlima.

http://www.mymgn.com/board/showthread.php?56179-admin-abuse-kabamaru/page2

Saint[P]
05-12-2010, 04:12 AM
Kai sou ksanalew pws egw den exw kati proswpiko mazi sou oute prospathisa na kalupsw kapoion ktlp ktlp..Epraksa sumfwna me ta rules.Apo kei kai pera an oi armodioi apofasisoun pws exw kanei lathos tote meta xaras na ginei to unban sas.kai to pathima na mou ginei mathima.


P&L

leledwni
05-12-2010, 05:52 AM
file to mono pou mporeis na kaneis einai unban request.. to oti eixate lag ok sebasto alla to mono pou mporousate na zitisete apo tonadmin einai pause gia na stwsei to lag...kapoioi leavaran kai swsta eprakse o admin kai tous banare kata tin gnwmi mou den iparxei admin admin abuse...a!kai o admin den mporei na dwsei end 5v5 -1 sto abuse

raflas
05-12-2010, 11:16 AM
;384588']Kai sou ksanalew pws egw den exw kati proswpiko mazi sou ..... meta xaras na ginei to unban sas.kai to pathima na mou ginei mathima.


P&L


file to mono pou mporeis na kaneis einai unban request.. t

Mathete na diavazetai prin apantisete, den eipa oti exw egw ban oute apo to replay fenetai kati tetoio, aloi efagan to ban. An theloun oi users na kanoun unban request as kanoun.

Lypamai-Sygnwmi
05-12-2010, 12:02 PM
re paidia min peftete oloi panw tou..diladi,an eixan ontws provlima??eprepe admin na to psaksei..symfwnw ta rules einai rules kai ekane kala p ekane ban,alla isws eprepe na to psaksei ligo..esy pali file,eprepe na postareis unban request k na ta peis ayta...me to abuse dn 8a katafereis kati..kane unban request.o admin dn ekane kati akraio..ekane swsta ksanalew.itane stin krisi tou ti 8a ekane..

Emman
08-12-2010, 10:08 AM
Κλείνει μέχρι να εξεταστεί..

beelz3bub.
10-12-2010, 08:55 PM
Εχει απαντηθει εδώ (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?57015-real-life-gt-dota)
Admin Abuse Denied

Case Solved
Topic Closed