PDA

View Full Version : [DENIED] Admin Abuse : greekshadow



RunForYourlif3
06-04-2011, 01:16 PM
Όνομα του κατηγορούμενου admin:greekshadow

* Το όνομα σας :Ap0stolaras_

* Game Name: ar160

* Παράπτωμα του Admin: Manners Ekbiasmos Kai kataxrisi tis exousias Kai to pezei kapoios...!

Louki
06-04-2011, 01:24 PM
+1 apo emena,itan poli proklitikos....to replay ta leei ola.....

Twra epidei einai staff de tha gini tpt,alla i alitheia einai oti den einai/eisai swstos Greek....

greekshadow
06-04-2011, 01:32 PM
Manners : Ειπα ζωο και σκατονοομπο .... πσσσσ ... τρομερα manners, απορω πως τολμησα και τα ξεστομισα ( δες τι εκανες εσυ, ο venom και ο φιλος σου ο brood που εκανε και plug σε ολο το game, Και μετα πες μου αν δεν ειστε skatonoob.)

Ekbiasmos : Που ακριβως; εκει που σου λεω αν συνεχισετε να μην υπαρχετε στο game θα φυγετε ban ? απουσια σε ολο το game απο ολα τα fights = gameruin. αυτο ακριβως εκανε ο φιλος σου ο Brood ,ο οποιος εκανε και plug, και με εκβιαζε Πρωτος πως θα με κανει Ban, και φυσικα εννοουσε πως ΕΣΥ θα με κανεις ban.

Kataxrisi eksousias : Αν ηθελα να κανω καταχρηση εξουσιας σε ειχα κανει mute, ειχα κανει ban τον φιλο σου τον plugger και σας ειχα κανει και Κick για την ανυπαρξια σας στο game.

To paizei kapios : Δεν το παιζω, ειμαι. Ειμαι καποιος που μπαινει να παιξει ενα χαλαρο game πριν το μαθημα του, και ξερει τα βασικα , χωρις να γαμαει το game των συμπαικτων του, αντιθετως εσυ και οι αλλοι 2 του Team, με εξαιρεση τον gondar , ησασταν ενα τιποτα.


οκ ;

**EDIT*** : χμμμμ τωρα βλεπω πως αυτος που με κανει το abuse δεν ειναι ο louki αλλα ο brood ο plugger.
Δειτε το ρεπλει και δειτε τι ατομο ακριβως ηρθε να με κανει abuse, ενα ατομο που στο game δεν υπηρχε, ταιζε, δεν ειχε items, εκανε Plug, και εκανε ολα αυτα που αναφερει πως εκανα εγω (απειλες etc).
Απλα ειστε τραγικοι.

P.S.: Ουτε σταφ ειμαι στο νολ, ουτε με καλυπτει κανεις εδω μεσα, οποτε ....

Louki
06-04-2011, 01:34 PM
xalaro game me tin symperifora sou ??? sobara milas???To replay ta leei ola,den to synexizw....

LucianTheLycan
06-04-2011, 01:52 PM
Epeidh hmouna sto game 8a pw thn apopsh mou. Prwta ap ola aporw re sy greek pou dn ekanes ban ton brood. Pragmatika dn ton eida pote se fight, meta ekane kai disconnect. O venom, to mono p ekane htan spammarisma sto all, tpt allo. Ki erxontai na s kanoun kai abuse. Aksioperiergo...

Pare3igiaris
06-04-2011, 02:02 PM
ela pragmatika eida to replay.... poli kala se ekane kai se ebrize kai poli liga sou eipe... eprepe na se kanei ban kai kick... aniparktoi... exete kai to thrasos na mpeite kai na kai na kanete abuse... kante tous paradeigmatiko ban gia anoito abuse....

Er_MaL
06-04-2011, 02:03 PM
o greekshadow ektos apo ekviasmous ston SoD.KiLLeR sto event arxise tous ekviasmous k sto b-net twra...hhhmmm proxorise h katastash tou !!
Pantos greek me tetia manners file mou den pas pou8ena...gia iremise ligo !!!
Des thrasos pou exoun gia na kanoun ena tetio abuse pou an deis to replay ta pedia htan ektos topou kai xronou !!
Greek ti tous kaneis kai se misoune? !!

greekshadow
06-04-2011, 02:06 PM
Greek ti tous kaneis kai se misoune? !!

εχω φαει 8 abuse σε λιγοτερο απο ενα μηνα.
μαλλον ζηλευουν που μου δινει φιλακια ο sod.killer και σε αυτους οχι.

narukaki
06-04-2011, 02:59 PM
Όνομα του κατηγορούμενου admin:greekshadow

* Το όνομα σας :Ap0stolaras_

* Game Name: ar160

* Παράπτωμα του Admin: Manners Ekbiasmos Kai kataxrisi tis exousias Kai to pezei kapoios...!

Koitaxte atomo pou kanei abuse:

Ban + demote gia backdoor
http://www.mymgn.com/board/showthread.php?71574-SOLVED-admin-abuse-louk

Ban gia gameruin + apeiles gia demote se admin
http://www.mymgn.com/board/showthread.php?65726-DENIED-Admin-Abuse-MeProYouVlima

Ban gia plug + akiro abuse ston admin StFuOmFg
http://www.mymgn.com/board/showthread.php?71860-DENIED-Admin-Abuse-StFuOmFg

mpella
06-04-2011, 03:07 PM
ama eisai kalos kirie greekhadow ayta patheneis opote tin alli fora na eisai aystiros na min tolmane na se kanoyn abuse.oxi mono ektos topoy kai xronoy itan, aytoi se allo game pezane....oso gia to plug den to sizitao....


p.s. to exete paratraviksei re pedia....iremiste ligo...giati miseite toso ton greek?katavathos einai kalo paidaki.

Charizard
06-04-2011, 04:09 PM
Νομίζω χάνετε το νόημα του abuse.Το abuse δεν είναι σοβαρό ή γελοίο ανάλογα με τα άτομα που σε κάνουν abuse.Το abuse έχει νόημα ή όχι ανάλογα με το αν οι κατηγορίες στέκουν ή όχι και εδώ βλέπω πως το παλικάρι έχει δίκιο.Ναι ήταν αρχάριοι αλλά εσύ ως admin δεν πρέπει να τους βριζεις και να τους απειλείς, δεν καταφέρνεις κάτι έτσι,παρά μόνο εκνευρίζεσαι.Eξάλλου όταν παίζεις eleos είναι φυσιολογικό να πετύχεις τέτοιους παίκτες...
Προσωπική μου άποψη είναι ότι 1 warn ίσως είναι ότι πρέπει για αυτήν την περίσταση.

Dap1tis.
06-04-2011, 04:15 PM
Νομίζω χάνετε το νόημα του abuse.Το abuse δεν είναι σοβαρό ή γελοίο ανάλογα με τα άτομα που σε κάνουν abuse.Το abuse έχει νόημα ή όχι ανάλογα με το αν οι κατηγορίες στέκουν ή όχι και εδώ βλέπω πως το παλικάρι έχει δίκιο.Ναι ήταν αρχάριοι αλλά εσύ ως admin δεν πρέπει να τους βριζεις και να τους απειλείς, δεν καταφέρνεις κάτι έτσι,παρά μόνο εκνευρίζεσαι.Eξάλλου όταν παίζεις eleos είναι φυσιολογικό να πετύχεις τέτοιους παίκτες...
Προσωπική μου άποψη είναι ότι 1 warn ίσως είναι ότι πρέπει για αυτήν την περίσταση.

+1 ston charizard k fadazome dn eine tixeo pu tu kanun tosa abuse ( k egw tu xo kani ) gl :)

o.O(GhOsT
06-04-2011, 04:43 PM
Egw pantos eimai ts apopshs oti einai TELEIWS akuro to abuse...
O Greek pote dn exei peira4ei kanenan se game...kai ola ta abuse p exei faei einai ''rejected''...
-1 sto abuse...dn uparxei kati gia abuse (kata tn gnwmh mou)...



to mono p isws na a4izei gia abuse einai oti dn me kanei add sta contact tou :/...mallon dn me agapaei...ffs

BlackDePhiL
06-04-2011, 05:04 PM
Εγώ θα διαφωνήσω με τους υπόλοιπους που είπαν ότι είναι εντελώς άκυρο το abuse , και απλά θα πω ότι δεν έκανε κάτι πολύ σοβαρό και αξιόποινο ο greek. Κλείνω λέγοντας ότι πιστεύω πως δεν έχει σημασία ποιος κάνει το abuse , διότι το thread ανοίγει για να γίνει έλεγχος στον admin και όχι στους υπόλοιπους. Λόγω χάρη , άκουσα πολλούς να λέτε '' μα έκανε plug '' , ''ήταν ανύπαρκτος '' κλπ . Το αν ήταν ανύπαρκτος ή αν έκανε plug είναι άλλο θέμα και θα κοιταχτεί ξεχωριστά . Συνοψίζοντας δεν θεωρώ πως πρέπει να τιμωρηθεί ο greekshadow καθώς ούτε έκανε τίποτε τραβηγμένο , αλλά είχε και εν μέρη δίκιο για τους συμπαίκτες του.

OtiNanaiBans
06-04-2011, 09:27 PM
ουτε με καλυπτει κανεις εδω μεσα, οποτε ....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑXAXAXAXAXAXA!!!

+1 αξίζει για μυθιστόρημα...

on topic: +1 στο abuse...Και που σαι,ΕΙΔΑ το replay... :) Αν έκανε game ruin κάντον ban,δεν είναι δικαιολογία αυτό...

mpella
06-04-2011, 09:32 PM
+1 ston charizard k fadazome dn eine tixeo pu tu kanun tosa abuse ( k egw tu xo kani ) gl

to oti ton exoyn kanei polla abuse den simainei oti kati kanei lathos kai min arxisetai pali na lete oti einai prostateyomenos kai den ton kanoyn tipota.apla orismena atoma edo mesa misoyn kapoion poy einai anoteros toys se polla themata kai prospathoyn na ton kanoyn abuse gia xazoys logoys mipos kai kataferoyn na ginei demote.me ta akira abuse omos den ginetai tipota.

greekshadow
06-04-2011, 10:46 PM
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑXAXAXAXAXAXA!!!

+1 αξίζει για μυθιστόρημα...

on topic: +1 στο abuse...Και που σαι,ΕΙΔΑ το replay... :) Αν έκανε game ruin κάντον ban,δεν είναι δικαιολογία αυτό...

crymore.

SoD.KiLleR
06-04-2011, 11:05 PM
Demote The Gay fag+1.

InHumanity
06-04-2011, 11:21 PM
Ασχολείστε με τον -δεν το κρύβω που 'μαι gay- greek-fagshadow; Μόνο και μόνο από τα αίσχη που έκανε στο event του clan nol πρέπει να γίνει παραδειγματικά demote & shitadd, καθώς και να δεχθεί αφορισμό από το 6ο (?!) Πατριαρχείο του Clan NoL.Επομένως, εγώ ο ίδιος ζητώ από τον Πατριάρχη Λεωνίδα Γεωργιάδη Α' τον αφορισμό του και επίσης τον καταδικασμό του από το διεθνές δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας! Ποιος είσαι εσύ κύριε που έχεις το δικαίωμα να χρησιμοποιείς τα τόσο ιερά -για τους βουδιστές καθώς και για τις Αφρικανικές Θρησκείες- ζώα στο στόμα σου. Ακόμα ο παρών σαδιστής έχει υποπέσει και σε ένα βαρύτατο παράπτωμα που είναι αρμοστό της θανατικής ποινής (θα τον έστελνα στο Ιλινόις για να καταδικαστεί σε θανατική ποινή, αλλά οι σαχλοί την απαγόρευσαν και εκεί), λοιπόν, το παράπτωμα που υπέπεσε είναι ότι καταπάτησε τις 10 εντολές. Θα σου τις αναρτήσω αμαρτωλέ μπας και τις διαβάσεις και μπεις και εσύ στον δρόμο του Θεού!

(1) «Δεν θα υπάρχουν για σένα άλλοι θεοί εκτός από μένα». Αυτή η εντολή είναι αντίθετη με τη λατρεία κάθε άλλου θεού εκτός από τον ένα αληθινό Θεό. Όλοι οι άλλοι θεοί είναι ψεύτικοι.

(2) «Δεν θα κατασκευάσεις για σένα είδωλα και κανενός είδους ομοίωμα που να αντιπροσωπεύει ο,τιδήποτε βρίσκεται ψηλά στον ουρανό ή εδώ κάτω στη γη ή μέσα στα νερά, κάτω απ` τη γη. Δεν θα τα προσκυνάς ούτε θα τα λατρεύεις, γιατί εγώ ο ΚΥΡΙΟΣ, ο Θεός σου, είμαι Θεός που απαιτώ αποκλειστικότητα. Για την αμαρτία των πατέρων που μου αντιστέκονται τιμωρώ τα παιδιά, ακόμα και ως την τρίτη και την τέταρτη γενιά. Δείχνω όμως την αγάπη μου σε χιλιάδες γενιές αυτών που με αγαπούν και τηρούν τις εντολές μου».Αυτή η εντολή είναι ενάντια στην κατασκευή ειδώλων, μια ορατή αντιπροσώπευση του Θεού. Δεν υπάρχει εικόνα που μπορούμε να κάνουμε και να αποδίδει με ακρίβεια τον Θεό. Το να κάνουμε ένα είδωλο να απεικονίζει τον Θεό είναι το ίδιο με το να λατρεύουμε έναν ψεύτικο θεό.

(3) «Δεν θα προφέρεις για κανένα λόγο το όνομα του ΚΥΡΙΟΥ, του Θεού σου. Πράγματι, εγώ ο ΚΥΡΙΟΣ, δεν θ` αθωώσω κανέναν που προφέρει το όνομά μου για οποιονδήποτε λόγο». Αυτή η εντολή είναι αντίθετη με το να προφέρουμε το όνομα του Κυρίου μάταια. Δεν πρέπει να παίρνουμε το όνομα του Θεού ελαφρά. Πρέπει να δείχνουμε ευλάβεια στο Θεό αναφέροντάς Τον με σεβασμό και τιμή.

(4) «Να θυμάσαι την ημέρα του Σαββάτου για να την ξεχωρίζεις και να την αφιερώνεις στον ΚΥΡΙΟ. Έξι μέρες θα εργάζεσαι και θα κάνεις όλες τις εργασίες σου. Αλλά η έβδομη μέρα είναι ημέρα ανάπαυσης, αφιερωμένη σ` εμένα τον ΚΥΡΙΟ το Θεό σου. Την ημέρα αυτή δεν επιτρέπεται να κάνεις καμιά εργασία ούτε εσύ ούτε ο γιος σου ούτε η θυγατέρα σου ούτε ο δούλος σου ούτε η δούλη σου ούτε τα ζώα σου ούτε ο ξένος που κατοικεί στις πόλεις σου. Σε έξι μέρες εγώ, ο ΚΥΡΙΟΣ, δημιούργησα τον ουρανό, τη γη και τη θάλασσα, καθώς και όλα όσα υπάρχουν μέσα σ` αυτά, και την έβδομη μέρα αναπαύτηκα. Γι αυτό ευλόγησα την ημέρα του Σαββάτου και την ξεχώρισα για τον εαυτό μου». Αυτή είναι μια εντολή να ξεχωρίσουμε την ημέρα του Σαββάτου (την τελευταία μέρα της εβδομάδας) σαν μέρα ξεκούρασης αφιερωμένη στον Κύριο.

(5) «Να τιμάς τον πατέρα σου και τη μητέρα σου, για να ζήσεις πολλά χρόνια στη χώρα που εγώ ο ΚΥΡΙΟΣ, ο Θεός σου, θα σου δώσω». Αυτή είναι μια εντολή να συμπεριφερόμαστε στους γονείς μας με τιμή και σεβασμό.

(6) «Δεν θα φονεύσεις». Αυτή είναι εντολή ενάντια στην προμελετημένη δολοφονία ενός ανθρώπου.

(7) «Δεν θα μοιχεύσεις». Αυτή είναι εντολή ενάντια στις σεξουαλικές σχέσεις με κάποιον άλλο εκτός από το σύντροφό σου.

(8) «Δεν θα κλέψεις». Αυτή είναι μια εντολή να μην παίρνουμε τίποτα που δεν ανήκει σε μας χωρίς την άδεια του προσώπου στο οποίο ανήκει.

(9) «Δεν θα καταθέσεις ψεύτικη μαρτυρία ενάντια στο συνάνθρωπό σου». Αυτή είναι μια εντολή ενάντια στην ψεύτικη μαρτυρία ενάντια κάποιου προσώπου. Είναι βασικά μια εντολή ενάντια στο ψέμα.

(10) «Δεν θα επιθυμήσεις τίποτε απ` ό,τι ανήκει στο συνάνθρωπό σου: ούτε το σπίτι του, ούτε τη γυναίκα του, ούτε το δούλο του, ούτε τη δούλη του, ούτε το βόδι του, ούτε το υποζύγιό του». Αυτή είναι μια εντολή να μην επιθυμήσουμε ο,τιδήποτε δεν μας ανήκει. Η επιθυμία μπορεί να οδηγήσει σε παράβαση μιας από τις παραπάνω εντολές: φόνο, μοιχεία, κλέψιμο. Αν είναι λάθος να κάνεις κάτι, είναι λάθος και να το επιθυμήσεις.

***ΠΡΟΣΟΧΗ***Απαγορεύεται ρητά κάθε είδους αντιγραφής χωρίς την άδεια του Θεού. Οποιοδήποτε είδος αντιγραφής διώκεται ποινικά (Αρ. 2432/12)

Με bold σου τονίζω την εντολή που παραβίασες. Δεν χρειάζεται να ζηλεύεις τόσο πολύ τα κομπλεξικά ζωάκια, ώστε να ασχολείσαι μαζί τους και να ρίχνεις το επίπεδό σου (αν έχεις μετά τα ευτράπελα που είδα στις φωτογραφίες από το event :p). Τα παλικάρια δεν την παλεύουν. Απλά checkαρε το ιστορικό αυτών των ατόμων που σε κάνουν abuse. Είναι όλα τους ένα προς ένα πικραμένα όντα μην ασχολείσαι έχεις αποκτήσει πολλούς haters και πρέπει να είσαι περήφανος.

Τέλος πάντων.. God Bless ME fans! Gn =]

Voyager19
06-04-2011, 11:28 PM
Xαχαχα άλλος ένας τραγικός που κάνει ένα ακόμη τραγικό αbuse...φίλε με αυτά που έκανες ζητάς και τα ρέστα??


Νομίζω θα είναι καλύτερα για τη σωστη λειτουργεία του φόρουμ να υπάρχει ένα section με τίτλο

Admin abuse --> Eleos Channel Public -->Only Greekshadow post

OtiNanaiBans
06-04-2011, 11:59 PM
crymore.


cry αλλά αλήθεια λέω έ ?


Δεν αναλύω παραπάνω..u know..

lord_fe4n0r
07-04-2011, 12:48 AM
μαλλον ζηλευουν που μου δινει φιλακια ο sod.killer και σε αυτους οχι.
Αυτό πρέπει να το κοιτάξεις, και όχι το θέμα τις ζήλιας.
-==================================-
Όταν βγείτε από το κατηχητικό, ξανάκανε ένα abuse


Admin Abuse Denied

Case Solved

Topic Closed