PDA

View Full Version : BotA - NoLaugh (final version)



Aemirch
01-05-2011, 11:13 PM
Λοιπόν, αποφάσισα να κρατήσω όλες μου τις πιπερόριζες σε ένα thread, οπότε και εγένετο:

http://media.tumblr.com/tumblr_lneplkIUhb1qa8cf4.gifhttp://media.tumblr.com/tumblr_lnepmsFbeb1qa8cf4.gif
Blogpost of the Ancients
NoLaugh

Περιεχόμενα:

H Ελληνική ορολογία της DotA (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?64534-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BF%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-DotA)

DotARIIIIBA v1.00 (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?68210-DotARIIIIBA!-v1.00-Why-Me)

DotARIIIIBA v2.00 (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?73216-DotARIIIIBA!-v2.00-%CE%95%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B5%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CF%8C%CF%82!)

Τί τύπος player είστε; (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?75466-BotA-NoLaugh-(final-version)&p=513256&viewfull=1#post513256)

Ο Κύβος του Rubick; (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?75466-BotA-NoLaugh-(final-version)&p=515625&viewfull=1#post515625)

Από που πάνε για το "Μυστικό"; (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?75466-BotA-NoLaugh-(final-version)&p=517940&viewfull=1#post517940)

Η τέχνη του trolling στην DotA (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?75466-BotA-NoLaugh-(final-version)&p=520842&viewfull=1#post520842)

Solo mid!? (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?75466-BotA-NoLaugh-(final-version)&p=556085&viewfull=1#post556085)

40 αναπάντητες ερωτήσεις της DotA (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?75466-BotA-NoLaugh-(final-version)&p=651642&viewfull=1#post651642)

Το πιο αστείο game όλων των εποχών! (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?75466-BotA-NoLaugh-(final-version)&p=684793&viewfull=1#post684793)

Coming soon: Gameruiners


Break Times (Aρθράκια)

Εξετάσεις (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?75466-BotA-NoLaugh-(final-version)&p=532752&viewfull=1#post532752)

Παροιμίες (http://www.mymgn.com/board/showthread.php?75466-BotA-NoLaugh-(final-version)&p=536569&viewfull=1#post536569)

---
---
επειδή κάποιος έξυπνος το θεωρεί ωραίο να κλέβει posts, αποφάσισα να προσέχω. Το παρόν thread ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΘΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ. Ουστ οι απομιμήσεις.
---
---

Όλα τα updates θα γίνονται από εδώ, κλπ κλπ κλπ.

Όσο θα περιμένετε το coming soon blogpost, καθίστε, πάρτε kinder bueno και απολαύστε το staff του nol εν ώρα εργασίας, από το e-πενάκι του Τρούα.

http://i54.tinypic.com/erg2dg.png

ΝΕΟ!
http://i55.tinypic.com/nldjdx.png

OtiNanaiBans
01-05-2011, 11:17 PM
Peirazei pou de katalaba tpt? :\

SaRDaNaPaLoS_QQ
01-05-2011, 11:18 PM
Peirazei pou de katalaba tpt? :\

http://s4.hubimg.com/u/3608755_f260.jpg

OtiNanaiBans
01-05-2011, 11:23 PM
Den eimai aspros...gorilas mauros eimai :D

greekshadow
01-05-2011, 11:32 PM
truality το σκιτσο με τον wtfmejt ειναι ΘΕΙΚΟ χαχχαχαχαχαα εκλαψα

Aemirch
02-05-2011, 01:08 AM
Tί τύπος player είστε;
Προσοχή, οποιαδήποτε ομοιότητα με γνωστούς παίχτες ή τον εαυτό σας είναι εντελώς συμπτωματική!

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί εάν οι Έλληνες που παίζουν DotA (σε eleos/NoL) μπορούν να χωριστούν σε κάποιες κατηγορίες. Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ! Όπως είπε και η Ρόζα η Μπουλντόζα, ΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΝΕ!

Ορίστε λοιπόν κάποιες βασικές κατηγορίες παιχτών που θα βρείτε:

O Mεσαίος: Μπαίνει σε games και ζητάει συνεχώς το mid. Αν δεν του το δώσουν, ανάλογα με τον χαρακτήρα, ακολουθεί καντήλι ή/και leave. Αν το πάρει, θα παίξει κανονικά και συνήθως αν ναυαγήσει κατηγορεί τους πάντες εκτός από αυτόν. Βέβαια, το mid αρκετές φορές το χάνει από μόνος του, αλλά κατηγορεί τον clock που δεν έριχνε πυραυλάκια.
Θα τον βρείτε σε: -ap games, να ζητάει solo mid, ακόμα κι αν έχει πάρει Chaos Knight.
Αγαπημένος Hero: Πολλοί hero που τα πάνε καλά solo mid
Ποσοστό νίκης: 60%. Δεν είναι και noob, και γενικά το solo δεν το ζητάει για πλάκα. Καλύτερα να τον πάρει αυτός παρά ορισμένοι άλλοι τύποι players παρακάτω.
----------------------------------------
O Πασπαρτούρης: Είναι πιο βολικός και από την βολική αρκούδα. Παίρνει πάντα courier και wards για το team, τον hero του, πάει lane και παίζει κανονικότατα, ήσυχα κι ωραία. Το περίεργο αυτό γεγονός που δείχνει ένα άτομο ισορροπημένο, συνήθως παραξενεύει τους allies του και μερικές φορές τον περνούν για καθυστερημένο ή gay.
Θα τον βρείτε σε: όλα τα games, παίζει τα πάντα.
Αγαπημένος Hero: δεν υπάρχει, τους αγαπάει όλους το ίδιο (άντε καλέ)
Ποσοστό νίκης: 70%. Είπαμε, είναι βολικός. Μερικές φορές βέβαια θα πάει 0-9 και η μυοχαλαρωτική πίεση θα χτυπήσει κόκκινο, με αποτέλσμα το βολικότατο καλώδιο να τραβιέται.
----------------------------------------
O Πέμπτος Γίγαντας: Είναι κάτι σαν την αληθινή εκδοχή του Tuskarr. Παίζει πάντα με τα φιλαράκια του, εξασφαλίζει τη νίκη και όταν συμβαίνει αυτό τους κουνάει το μαντήλι και πάει γι'άλλα. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπαίνει μόνος, χάνει και τα παίρνει στο κρανίο. Η επόμενη κίνηση είναι να πάρει τηλέφωνο τα φιλαράκια του. Αν πουν ναι, έχει καλώς. Αν πουν όχι, επαναλάβετε την παραπάνω σειρά.
Θα τον βρείτε σε: -ap/-ar games
Αγαπημένος Hero: mirana
Ποσοστό νίκης: 88%. Μεγάλη πιθανότητα ήττας όταν παίζει μόνος.
----------------------------------------
O Γιαφέτης: Μπαίνει, κορδώνεται με ένα απίστευτο " -RANDOM", στο all (NAI, EBALE KENO PRIN TO RANDOM) και μετά pickάρει SF και λεεί ΓΟΥΑΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΤΥΧΑ! ΠΑΩ MID ΕΤΣΙ;;;;
Ε, πάει mid. Κορδώνεται πάλι, πατάει ΠΑΥΛΑΕΜΕΣ. Κάνει ένα patrol, αρχίζει τα τρελά denyhithithitdenyhithitrazehitazedenyhitfirstblood ΚΑΙ ΓΟΥΑΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜID! Ωραία, ξεκουμπίδια. Εύχομαι να σου φάει φίδι το τσουτσούνι. Πήγες 18 level και ένα gank δεν ήρθες να κάνεις. ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ MID, ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ GAME~
Θα τον βρείτε σε: -ap ΒΕΕΕΕΕΕΒΑΙΑ. Στο -ar που να του τύχει SF;
Αγαπημένος Hero: Θέλει και ρώτημα;
Ποσοστό νίκης: 40%. Δεν πα να γράφεις -souls με ταχύτητα φωτός, δεν αλλάζει τίποτα.
----------------------------------------
O Κουταλοφονιάς: Συχνά προτιμάει να τρώει αντί να παίζει DotA, αλλά άμα του κάτσει game, δεν αφήνει εχθρό ζωντανό στο διάβα του. Δε μασάει ο Μασάι, μέχρι την πηγή τραβάει και τον hero κοπανάει (μέχρι ο ίδιος να ψοφήσει βέβαια). Είναι αυτός που τον βλέπεις με 100 hp να περνάει από μπροστά σου και να χάνεται ανάμεσα στα creeps και να λες από μέσα σου "που πα' ρε Καραμήτσο" και μετά τον βλέπεις να βγαίνει με ένα κύμα από Kills να τον ακολουθεί σε μορφή κειμένου.
Θα τον βρείτε σε: διάφορα games, συνήθως αποφεύγει τα -cm γιατί τα θεωρεί 'σνομπαρίες'
Αγαπημένος Hero: Αποκλειστικά hero killers, και έυχεται μια μέρα να χαλάσει το warcraft και να μετατραπέι ο ursa του σε ranged hero.
Ποσοστό νίκης: 75%. Tις περισσότερες φορές οι αντίπαλοι τρομάζουν τόσο πολύ που κάθονται όλη την ώρα b, και αφηνιάζετε ελεύθερα εσείς. Βέβαια το πράγμα αλλάζει αν και στο αντίπαλο team υπάρχουν κουταλοφονίαδες.
----------------------------------------
O Αμπλαούμπλας: Δεν έχει ιδέα τί εστί DotA. ΠΑΝΤΑ μπαίνει για να μιλήσει παρά για να παίξει. ΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑ και repeat. Μετά τον βρίζουν που μιλάει για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και για τον εγγονό του θείου του πατέρα του που έπαθε πνευμονία και πέθανε ενώ έτρωγε μακαρόνια, και αυτός λέει "μα ρε παιδιά, κουβέντα να γίνεται!" Α, ναι; Τράβα να μιλήσεις με τη γάτα σου και μη μας πρήζεις τα μύδια, προσπαθούμε να αρθρώσουμε streak εδώ πέρα!
Σημείωση: Άμα δείτε 2 αμπλαούμπλες σε ένα game, βγείτε το συντομότερο δυνατόν ή βάλτε ένα χαρτάκι εκεί που βρίσκεται το chat γιατί δεν θα αντέξετε.
Θα τον βρείτε σε: -ap/-ar γιατί εκεί έχει τον πολύ κόσμο 'για συζήτηση'
Αγαπημένος Hero: Δεν έχει κάποια προτίμηση, αλλά συνήθως παίρνει hero για dual lane, και να λέει στον lane partner του για εκείνη τη φορά που έφαγε χυλόπιτα στο camping πριν 3 χρόνια...
Ποσοστό νίκης: 25%. Δεν έχει skill, δεν έχει ενδιαφέρον. Μόνο ένα χρυσό πληκτρολόγιο, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ
----------------------------------------
O Ντοταλικέρης: Από την αρχή τον παίρνεις πρέφα, γιατί λέει "ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΤΑ ΓΑΜ[] ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ". Βρωμίζει όλο το παιχνίδι με τις αισχρολογίες του και γενικά είναι πρηξοπρήχτης. Έχει την άκρως εκνευριστική συνήθεια να σχολιάζει (με βρισιές βέβαια) την κάθε γκάφα του καθενός, και για τις δικές του δεν λέει ποτέ. Άμα δε τον σχολιάσει άλλος θα του πει "ΣΚΑΣΕ ΡΕ %$#%*@%$^%^$@%^&^#^#%^$#^%#^#%^@%$@$^$#&*$%%@#%#" και δε συμμαζεύεται. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΟΘΟΝΗ.
Θα τον βρείτε σε: -ap, γιατί προτιμάει να παίρνει από τον να του παίρνουν hero.
Αγαπημένος Hero: tank heroes, επειδή ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ και επειδή ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΧΝΑ ΡΕ ΖΩΑ όπως λέει και ο ίδιος.
Ποσοστό νίκης: 35%. Για τους εύθικτους παίχτες μπορεί να αρχίσει ένα τρομερό flame war και να αφήσουν τους hero τους στην άκρη για να λήξουν το θέμα τους. Κοστίζει το game και μετά δεν ξέρουν και ποιος φταίει.
----------------------------------------
O Αγρότης_Μόνος: Από την αρχή μέχρι το τέλος (σχεδόν) του παιχνιδιού, που τον ψάχνεις που τον θάβεις στα woods βρίσκεται και farmάρει. Παίρνει παίρνει παίρνει και μαζεύει ένα βουνό gold. Αλλά ΠΑΝΤΑ έχει ανασφάλειες και δεν βγαίνει από τα woods, γιατί είναι επικίνδυνο και μπορεί να σκοτωθεί (αχχχχχχ), όποτε για να το έχει σίγουρο, ας βγάλει πρώτα 14354792 items να γίνει μπουρί και μετά βλέπουμε. Ganks, def? OYΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ GAME; απαπαπαπαπααπαπαπαπαπαπαπια.
Θα τον βρείτε σε: σε -ap/-ar/-sd κυρίως. Τα -cm τον αποφεύγουν (δεν τα αποφεύγει αυτός)
Αγαπημένος Hero: ήρωες που κάνουν καλό farm φυσικά. Ε, τί άλλο;
Ποσοστό νίκης: 45%. Αρκετές φορές 4 άτομα κάνουν θαύματα και από μόνοι τους, και άμα κρατήσει αρκετά το game, ε, μερικές φορές ξεμυτίζει για λίγο από τα woods ο φίλος μας, κάνει ένα double kill και ξαναφεύγει.
----------------------------------------
O Γουάναμπης: Είναι ο χειροτερότερος noobας. Δεν ξέρει που παν τα treads, δεν ξέρει τί κάνει το Windwalk και δεν ξέρει τι είναι το miss (βεβαίως βεβαίως). ΑΛΛΑ! Πάντα το παίζει απίστευτος, απρόβλεπτος, πανταχού παρών και γουαουμιάς. ¨οταν πέφτει παραπονίεται που η cyta χέζει τούβλα από τα κεντρικά και που έκανε misklik (έτσι το λέει), και άλλα τέτοια. Συνήθως προκαλέι δυσαρέσκεια στους allies του, επειδή τον έχουν καταλάβει άλλα δεν θέλει να παραδεχτει πως έχει hookarei κάθε χιλιοστό αέρα στο χάρτη και hero ακόμα να πιάσει.
Θα τον βρείτε σε: -ap, δεν ξέρει άλλα modes
Αγαπημένος Hero: ο πρώτος του
Ποσοστό νίκης: 0%. Aκόμα κι αν πάτε να καταφέρετε κάτι, θα σας το χαλάσει, δίνοντας godlike streak στα αντίπαλα tower. ΜΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;
----------------------------------------
O Αποτυχεσμένος: Είναι αυτός που μπαίνει dota για να χαλαρώσει μετά από μια μέρα δουλειάς/σχολείου κλπ. αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να χειροτερεύει τα πράγματα (για τον εαυτό του). Είναι οι αποκαλούμενοι "feeders", όμως δεν είναι κακοί παίχτες. Συνήθως είναι θύματα των περιστάσεων ή/και παίζουν με χάλια ψυχολογία, που χαρά για Kill. Είναι σχετικά ήσυχοι, και πάνω από τον κεφάλι του hero τους μερικές φορές σχηματίζεται ένα συννεφάκι με βροχή.
Θα τον βρείτε σε: -ar, να ξεδώσουν θέλουν ρε φίλε, ό,τι γίνει ας γίνει
Αγαπημένος Hero: Δεν έχει σημασία, αρκέι να περάσουν καλά. Βέβαια, προτιμούν τους supporters, γιατί αν τα πάνε καλά η διάθεσή τους ανεβαίνει πολλά επίπεδα και μετά έχουν όρεξη μέχρι και για sex στο ταβάνι.
Ποσοστό νίκης: 50-50. Πραγματικά δεν μπορώ να σας πω, γιατί οι αποτυχεσμένοι μπορούν να ναυαγήσουν όσο και να επιπλεύσουν.
----------------------------------------
O Mιατουκλέφτης: Μίζερος, με μεγάλη μύτη και τσιγκούναρος, προτιμάει να τρώει τα tango του με full hp από το να τα δώσει αλλόυ. Αν αυτά δεν σας κάνουν να ξεχωρίσετε τους μιατουκλέφτες από τους υπόλοιπους παίχτες, τότε να κάτι πιο αντράνταχτο για να θυμάστε: ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙLLS. ΟΛΑ ΟΜΩΣ. ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ CARRY ΜΑΣ. Προσπαθούν να κρατούν υψηλό score (γιατί τους νοιάζουν τα stats υπερβολικά πολύ) και στα teamfights ή μπαίνουν τελευταίοι ή δεν μπαίνουν καθόλου (άμα δεν έχει kill να κλέψουν). Να βγάλεις καρκίνο στα δόντια και να μην ξαναφάς γύρο ρε βρωμιάρη! Κάνω όλο το γύρο του κόσμου για να πάρω ένα άτομο και έρχεσαι και πατάς ένα click και λες κιολας μετά "ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΩ STREAK"; Να σου κοπεί το πληκτρολόγιο στη μέση και να φας μπρόκολα για πρωϊνό!
Θα τον βρείτε σε: -ap, για να έχει το συγκεκριμένο είδος hero στο τσεπάκι του
Αγαπημένος Hero: Zeus, Bounty Hunter, Sniper, Demon Witch, Bloodseeker, Clock και άλλοι hero που μπορούν να κλέψουν kill χωρίς δυσκολία. Βέβαια άμα το κάνει τέχνη ο άνθρωπος, κλέβει και με Io, δε σκαλώνει. To Dagon να είναι καλά.
Ποσοστό νίκης: 55%. Όσο να 'ναι, το streak τον 'ντύνει' και σιγά σιγά τους έχει όλους μόνος (εκτός κι αν έχει Io με Dagon...έ, είπαμε αλλά όχι κι έτσι)
----------------------------------------
O Χαρτοκλέφτης: Δεν χρειάζεται να πω παραπάνω. ΚΑΨΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ~
----------------------------------------
O Παλαβομπάρας: Τελευταία άφησα αυτήν την κατήγορια, κυρίως επειδή είναι και η σπανιότερη (γκουχ γκουχ) στο ελληνικό dota community. Ο συγκεκριμένος τυπάς μπαίνει μόνο για να κάνει μαλακίες και να leavάρει από το παιχνίδι. Αρκετές φορές leavάρει και από το lobby τελευταία στιγμή, μόνο για το σπάσιμο. Κάνει gameruin με κάθε εφικτό τρόπο και σε κάνει να ροκανίζεις τα δόντια σου σαν να ήταν γκοφρέτα. Φυσικά όταν βαρεθεί leavάρει και πάει να πρήξει άλλους. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.
Θα τον βρείτε σε: Παντού, εάν είναι να σπάσει σφαίρες. Το πάθος του όμως είναι τα -aremdmwtf όπου και είναι ο πανίσχυρος μεγιστάνας των sentinel.
Αγαπημένος Hero: bloodseeker, pudge, bane elemental, techies, chen και τέτοιοι hero που είναι ο φόβος και ο τρόμος όσων δεν γνωρίζουν το -disablehelp.
Ποσοστό νίκης: 100%. Mη χαίρεστε, για την αντίπαλη ομάδα το λέω.


Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά και να προσέχετε τους ισχυρούς ανέμους, παίρνουν καπέλα και σηκώνουν φούστες.

greekshadow
02-05-2011, 01:20 AM
με βρηκα στην 2η θεση απο το τελος :rolleyes:

Τruality πραγματικα ρε φιλε τι πινεις ; γτ αν εφτεγε το νεφος της κοζανης θα ειχα και εγω τα ιδια συμπτωματα, αλλα μπα.

OtiNanaiBans
02-05-2011, 03:44 AM
Εχασες το στοίχημα truality...Ισως φταίει το ότι νυστάζω..Θα τα ξαναδώ αύριο.

ShanksLeRoux
02-05-2011, 11:08 AM
o KiTz en wra ergasias? :O

Lypamai-Sygnwmi
02-05-2011, 11:21 AM
Agrotis monos....ax.... :P

Insom
02-05-2011, 11:28 AM
Truality σ'αγαπάω <3

Κατέβα Αθήνα γαμώ τον Σταυρό μου.

Aemirch
02-05-2011, 04:33 PM
o KiTz en wra ergasias? :O

http://www.playdota.com/forums/picture.php?albumid=940&pictureid=27826

Ali[Gi]
02-05-2011, 05:49 PM
Malaka gianni exo klapsei!!!!Emena pou me katataseis mori loula??? XD

Aemirch
03-05-2011, 11:10 PM
http://4.bp.blogspot.com/_T7JQAgSZoaQ/S5puMfiKp1I/AAAAAAAAAFY/dslbhueH_M4/s400/rubiks-cube.jpg
Ο κύβος του Rubick;
Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε.

Αποφάσισα λοιπόν, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ να ηρεμήσω λίγο τα πνέυματα με ένα σημαντικό γεγονός. Έχω εδώ (δίπλα μου!) τον νεοσύστατο ήρωα της DotA, τον Ρούμπικ, που τόσοι έχουν ήδη πορωθεί μαζί του. Είσαστε έτοιμοι; Για να ξεκινήσουμε λοιπόν!



Καλησπέρα Rubick!

Που την είδες την καλήν εσπέρα βούρλο;

---
Εμμ...δεν σε πετυχαίνω και στην καλύτερη διάθεση, έτσι;

Άμα σε έπερναν τηλέφωνο κάθε 1.7 δευτερόλεπτα παγκοσμίως και σου έλεγαν "ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΕ PICKARE ΚΑΠΟΙΟΣ", δεν θα έβλεπα παντού καρδούλες και ροζ ελεφαντάκια για να πω "ωραία που είναι η ζωή"...ήδη τώρα που μιλάμε το έχω κλείσει (το κινητό) με την δικαιολογία ότι λείπω από cm. Κάνε γρήγορα λοιπόν γιατί βιάζομαι.

---
Πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου!

Με λένε Rubick, πήρα αυτό το όνομα γιατί ο πατέρας μου όταν με συνέλαβε έπαιζε με ένα ηλίθιο κυβάκι και το έτριβε επάνω στην κοιλιά της μάνας μου. Ο πατέρας μου είναι ο Aghanim, δημιουργός του ομώνυμου scepter (μόνο που ξέχασε να το γητέψει έτσι ώστε να πίανει και σε μένα ο γέρος με το αλσχάιμερ)

Είμαι 25 χρονών, αλλά φατσικά, από γεννησιμιού μου μοιάζω με γεροντοποιό στοιχείο. Τώρα πλέον (μετά από 18 πλαστικές) μοιάζω με 60άρης...καλά είναι.

Μου αρέσει να τρώω μπανάνες (τις παίρνω εύκολα χάρη στην τηλεκίνηση που διαθέτω) και να φοράω κάπες, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω σούπερ ήρωας.

Στον ελεύθερο χρόνο μου (όταν αποκτήσω) σκοπεύω να ασχοληθώ με την κβαντοτρολλομηχανική, είναι απίστευτα ενδιαφέρουσα! Σύμφωνα με αυτή, αν βάλεις ένα φακό στο αμάξι σου, την νύχτα θα τρέχεις με την ταχύτητα του φωτός.

---
Ενδιαφέρον! Μίλησε μας για τις ικανότητές σου τώρα.

Λοιπόν. Πρώτα έχω αυτήν την τηλεκίνηση. Σηκώνω εχθρικά units στον αέρα (άμα είναι βαριά ιδρώνει το αυτί μου, άμα είναι θηλυκού γένους βλέπω Λονδίνο-Παρίσι), και μετά τα αφήνω να πέσουν σαν ώριμα μήλα στο κεφάλι του Νεύτωνα (συγκεκριμένα, στο κεφάλι άλλων εχθρών). Έχει και εναλλακτική χρήση, μπορώ να τους τηλεμετακινήσω μπροστά στους δικούς μου και να πέσει ξύλο.

Μετά έχω την ικανότητα να πετάω μια μωβ ακτίνα χάρη στα χυ...εε, την εσωτερική δύναμη μου πάνω στους εχθρούς μου και να τους πιάνει κάτι σαν πανούκλα και να χάνουν δύναμη. Την πετάω με φόρα και νοιώθω υπερβολικά ωραία όταν γίνεται αυτό.

Επίσης, έχω το Πεδίο Μηδενισμού. Μην σας μπερδεύει το όνομα, μηδενίζει (σχεδόν) τη μαγική δύναμη από τα εχθρικά ξόρκια. Έτσι θα μπορώ να τρώω Laguna και να γελάω σαν να μου πέταξε ένα 7χρονο ένα πλαστικό σφυράκι στις απόκριες. Το ίδιο υσχύει και για τους φίλους μου που μπαίνουν σε αυτό το πεδίο. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο όμως είναι τα μπλε στρασάκια που μου κάθονται στα πόδια όλην την ώρα. ΓΙΕΕΕ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ~

Τέλος, έχω την ulty μου, που ασφαλώς και είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Μπορεί να κλέψει για λίγη ώρα το τελευταίο skill που χρησιμοποίησε ο στόχος μου. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΡΤΕ CASTERS, ΑΝΤΕ. Γουστάρω τα hooks, την ulty του Ζeus, όλα τα ωραία nukes, να κάνω omnislash με τη μαγκούρα μου, να διαιρούμαι σε 3 μεγάλα Panda, να κάνω Walrus Punch από μακριά, να πετάω στον αέρα και να αμολάω πυροκλάνια από πίσω, να την βαράω στο έδαφος (την μαγκούρα ντε!) και να βγαίνουν shockwave, να σταματάω το χρόνο, να φυτεύω βόμβες, να δημιουργώ αντίγραφα μου παγκοσμίως, να τραγουδάω και να κοιμούνται όλοι, να γίνομαι λύκος και άλλα πολλά. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ! Θα σας ταράξω με τα δικά σας όπλα! Άντε γιατί έχω πιει και 5841536 Red Bull για να αντέξω το συνεχόμενο picking και δεν κρατιέμαι. Μάλιστα νοιώθω πως η "ακτίνα" μου θα είναι δυνατότερη την επόμενη φορα. Αυταααα...

---
Πολύ ωραία όλα αυτά! Έχεις καμια συμβουλή να δώσεις στους παίχτες που σε pickaroun; Ή κάποιο παράπονο;

Έχω κι απ' τα δυο. Μια απλή συμβουλή: ΠΙΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ RED BULL ΠΡΙΝ ΜΕ PICKARETE, ΑΞΙΖΕΙ!
Αα, ναι, και αν δείτε ένα κόκκινο μήνυμα στην οθόνη σας, να ξέρετε ότι σύντομα θα 'ρθει το αλσχάιμερ του πατέρα μου να με στοιχειώσει και πρόκειται να ξεχάσω τι skill έκλεψα.

Έχω και πολλά παράπονα όμως:

Μην σηκώνετε στον αέρα τον Pudge ή τον Leviathan, μου βγαίνει η πίστη να τους ελέγξω.
Αν τύχει και πάρετε skill όπως rot ή suicide, εντάξει, είσασταν άτυχοι. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΟΝΑΕΙ.
Μην spammarete την ακτίνα μου γιατί με πονάει κάτω από την κοιλιά
ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ PASSIVE SKILLS, πάρτε το χαμπάρι. Μην σπαμμάρετε ulty στη Mortred για να πάρετε το critical που μόλις έριξε. Το σκατοdagger θα πάρετε στάνταρ.
ΑΝ ποτέ καταφέρετε να πάρετε κάποιο από τα orbs του Ιnvoker εμένα να με ξεχάσετε, θα παραιτηθώ από την DotA.
ΔΕΝ είμαι tank ζώο, μην στέλενεις τους εχθρούς καταπάνω μου με την τηλεκίνηση.


---
Μάλιστα...τώρα, όσον αφορα-

Λυπάμαι ΔΕΝ αλλά πρέπει να φύγω. Αρκετά με καθυστέρησες με τις αγγουριές σου. Με έχεις κάνει ρεζίλι δημοσίως. ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ. Δε σου ξαναμιλάω γκασμά Truality. Κι άμα ποτέ με pickareis, σου έυχομαι να τα εκατοστήσεις. Τα deaths. Άντε γεια, με περιμένουν σε 367 games.

---
...

[DotA map loading]

---
Truality picked Grand Mage.

Grand Mage: OXI DEN THA MEINEIS

---
Truality has lost the connection (timed out).

OtiNanaiBans
03-05-2011, 11:16 PM
Ok kataferes na me kaneis na gelasw :D

StFuOmFg
03-05-2011, 11:34 PM
Ενα gratz στον Truality που το εβγαλε στον "αερα" υστερα απο τοσες ωρες λιωσιματος,εε δουλειας εννοουσα..

Ins0mn1aC
04-05-2011, 01:24 AM
Μόνο γι αυτά που σκέφτεσαι και κάνεις αξίζεις ένα μπράβο :)

Aemirch
04-05-2011, 08:12 PM
Ενα gratz στον Truality που το εβγαλε στον "αερα" υστερα απο τοσες ωρες λιωσιματος,εε δουλειας εννοουσα..
Νταχτιρντί...

Μόνο γι αυτά που σκέφτεσαι και κάνεις αξίζεις ένα μπράβο :)
Τι να το κάνω το μπράβο; Δεν έχει λουκουμά;

bEy0nDAnApIr0S
04-05-2011, 10:32 PM
loukoumades st xorio mouleme tis kapotes...........t dota riba itan kalitera

---------- Post added at 08:32 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

o protonos den moiazeio me ton real.............o fenor omos t spaei,,,


eisai pio katestramenos apo ton kane....den xreizetai na ksanapo pos eimai fan sou etsi?

Aemirch
06-05-2011, 12:51 AM
http://i733.photobucket.com/albums/ww332/Ezalornub/secret.gif
Από που πάνε για το "Μυστικό";
Πρώτο δάσος αριστερά, πάρ' το όλο ίσια και πρόσεχε μην σε φάνε οι δράκοι.


Λέρας ο χαμερπής, κοινώς γνωστός και ως "Leragas The Vile". Σε πολλούς Έλληνες γνωστός και ως το "μυστικό", το "κρυφό" και σε λίγους βλάκες (όπως εγώ), η "γρια" (δεν είναι ηλικιωμένη κυρία, σκατόφατσας είναι). Όλοι μας σε κάποια φάση τον βρήκαμε για πρώτη φορά και αυτοί που δεν είχαν κάποιον να τους πει τί είναι, αναφώνησαν (όπως εγώ): "Check this out! Βρήκα μια τζαμάτη γρια με τζαμάτα αντικείμενα!"

Όμως δεν βρίσκομαι σήμερα εδώ για να σας πω την ιστορία της ζωής αυτού του λίγδα (δεν σας νοιάζει άλλωστε), είναι καθήκον μου όμως να σας διαφωτίσω σχετικά με το γεγονός ότι είναι ένας ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που σας πασάρει ΣΑΒΟΥΡΑ για high tier items. Εγώ και η bota μου κάναμε μια έρευνα εις βάθος, ύψος, μήκος, πλάτος, φάρδος, χώρο και χρόνο και ανακαλύψαμε όλες τις τραγικές λεπτομέριες για την πραμάτεια αυτού του τύπου. ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://media.playdota.com/items/55/icon.jpg
Demon Edge
A sword of a fallen general of a Demon Army, imbued with unholy strength.

Που βρέθηκε: Καρφωμένο στο έδαφος, δίπλα από ένα ξεκοιλιασμένο πτώμα
Ποια είναι η παγίδα: Είναι καταραμένο. Από τη στιγμή που θα το πιάσετε δεν θα ξεκολλάει από το χέρι σας. Μετά από λίγο καιρό θα αρχίσετε να βγάζετε φουσκάλες, μετά μανιτάρια και μετά πλοκάμια στο χέρι σας
Ποιος είναι ο αληθινός του σκοπός: Να βρει την κατάλληλη στιγμή να σας ξεκοιλιάσει και 'σας, και να περιμένει μέχρι να ρθει ο Λέρας να το πάρει να το πάει σε κανένα άλλο θύμα


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://media.playdota.com/items/56/icon.jpg
Εaglehorn
A swift, true-firing bow that almost aims itself.

Που βρέθηκε: Αφημένο στον πάγκο ενός κυνηγου που εκείνη την ώρα ήταν "απασχολημένος"
Ποια είναι η παγίδα: Είναι επιχρυσωμένο, βρομάει εντερίλα και μερικές φορές αστοχεί επίτηδες ελέφαντα στα 2 μέτρα. Τί μερικές δηλαδή, μέχρι να σας τελιώσουν τα βέλη
Ποιος είναι ο αληθινός του σκοπός: Να σας πρήξει τις μπάλες μέχρι να το κάνετε Butterfly


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://media.playdota.com/items/57/icon.jpg
Messerschmidt's Reaver
A massive axe capable of tearing whole mountains down.

Που βρέθηκε: Στην σπηλιά ενός γίγαντα την ώρα που έχεζε
Ποια είναι η παγίδα: Είναι στομομένο, κόβει μόνο ξύλο που το έχεις αφήσει 15 μέρες στη βροχή και είναι και ασήκωτο (ζυγίζει παραπάνω από το μέσο όρο βάρους των ηρώων της DotA)
Ποιος είναι ο αληθινός του σκοπός: Να σας κάνει να το κρατάτε στην πλάτη, να πάθετε δισκοκοίλη και να feedarete γιατί θα πηγαίνετε σαν καροτσάκια


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://media.playdota.com/items/58/icon.jpg
Sacred Relic
An ancient weapon, it's difficult to tell what Sacred Relic even is. Rumors say that it's a sword of immeasureable damage. Ouch!

Που βρέθηκε: Μέσα σε έναν απαρχαιομένο ναό λουσμένο στο φως
Ποια είναι η παγίδα: Στην πραγματικότητα είναι ο κορμός ενός θυμιατού για λειτουργίες, μέχρι και λιβάνι μυρίζει. Φυσικά, όπως καταλάβατε, δεν κόβει, απλά λάμπει. Γουαου
Ποιος είναι ο αληθινός του σκοπός: Να κάνει τους εχθρούς σας να μετανοήσουν (πιάνει μόνο αν το κουνάτε πάνω-κάτω συνέχεια μπροστά τους - o Lucifer το αποφεύγει όπως ο...ξέρετε)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://media.playdota.com/items/59/icon.jpg
Hyperstone
A mystical, carved stone that boosts the fervor of the holder.

Που βρέθηκε: Σε ένα ρυάκι, ανάμεσα σε άλλα βοτσαλάκια
Ποια είναι η παγίδα: Η μόνη της ικανότητα είναι να αναπηδάει στο νερό όταν την ρίχνεις στριφογυριστά. Άσε που τσιμπάει κιόλας γιατί έχει αυτές τις λεπιδίτσες σαν αγκάθια από τριανταφυλλιά
Ποιος είναι ο αληθινός της σκοπός: Να σε κάνει να μισήσεις τα όπλα σου και να πετάς μόνο αυτήν στα κεφάλια των αντιπάλων (κυρίως στου tiny)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://media.playdota.com/items/60/icon.jpg
Ring of Health
A shiny ring found beneath a fat halfling's corpse.

Που βρέθηκε: Εκεί που λέει η περιγραφή
Ποια είναι η παγίδα: Αν το φορέσεις, το μάτι του Σάουρον πέφτει πάνω σου και μετά στέλνει τα Νάζγκουλ να σε σκοτώσουν
Ποιος είναι ο αληθινός του σκοπός: Θέλει να το φορέσεις


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://media.playdota.com/items/61/icon.jpg
Void Stone
A stone of seemingly endless inner power.

Που βρέθηκε: Στον κώλο μιας πυργολαμπίδας
Ποια είναι η παγίδα: Εκτός του ότι λάμπει στο σκοτάδι, δεν έχει άλλες χρήσεις
Ποιος είναι ο αληθινός του σκοπός: Να κάνει τον Balanar να τρομάξει, αν τοποθετηθεί κάτω από το πηγούνι του ήρωα


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://media.playdota.com/items/62/icon.jpg
Mystic Staff
Enigmatic staff made of only the most expensive crystals.

Που βρέθηκε: Στον Βόρειο κώλο...εεε, συγγνώμη, Πόλο
Ποια είναι η παγίδα: Αποτελείται από απλά κρυσταλλάκια, δεν είναι καν βοημίας, και φυσικά λιώνει κοντά στην ζέστη
Ποιος είναι ο αληθινός του σκοπός: Να "ρίξεις" την Rylai προσφέροντάς της το ως δώρο (αν είστε gay προσφέρετέ το στον Kaldr)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://media.playdota.com/items/63/icon.jpg
Energy Booster
Enie

Που βρέθηκε: Στον Νότιο κ...Πόλο
Ποια είναι η παγίδα: Είναι ένας μεγάαααλος κρύσταλλος, με χιόνι μέσα
Ποιος είναι ο αληθινός του σκοπός: Μόνο στα χέρια του Ymir έχει σκοπό. Το πετάει και μετά διαιρείται σε παγάκια που μπλοκάρουν την κυκλοφορία


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://media.playdota.com/items/64/icon.jpg
Point Booster
Meenie

Που βρέθηκε: Στο βαγόνι μιας μάγισσας (ναι καλά μαντέψατε, είναι μια μαγική σφαίρα)
Ποια είναι η παγίδα: Μόνο η μάγισσα μπορεί να ξεκλειδώσει τις μαγικές δυνάμεις που κρύβει μέσα της η σφαίρα αυτή, και πιστέψτε με, δεν θέλετε να μάθει ότι την έχετε εσείς
Ποιος είναι ο αληθινός της σκοπός: Να δείχνει το μέλλον (στην μάγισσα) και να δείχνει την ώρα του θανάτου (σε εσάς)


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://media.playdota.com/items/65/icon.jpg
Vitality Booster
Minie

Που βρέθηκε: Στο πάτωμα ενός σπιτιού που κατοικεί ένας ευνούχος (χμμμμμ)
Ποια είναι η παγίδα: Μοιάζει κι αυτό με σφαίρα, όμως στην πραγματικότητα είναι μαλακό και νοιώθετε περίεργα όταν το πιάνετε. Έχει και μερικές τρίχες στην πίσω πλευρά
Ποιος είναι ο αληθινός του σκοπός: Να σας κάνει να νομίζετε ότι με αυτό έχετε γίνει μπουριά, ενώ στην πραγματικότητα είστε ακόμα το ψωμί που βγάζει καθημερινά ο φούρνος στις 5 η ώρα το πρωί. Απλά τσιμπήσατε και ένα...Vitality Booster


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

http://media.playdota.com/items/764/icon.jpg
Orb of Venom
Καμία περιγραφή

Που βρέθηκε: Στην χλέπα του Venomancer
Ποια είναι η παγίδα: Δεν είναι προφανές; ΘΑ ΠΙΑΝΑΤΕ ΤΗ ΧΛΕΠΑ ΤΟΥ VENOMANCER;;;
Ποιος είναι ο αληθινός του σκοπός: Να κάνει godlike ο Venomancer


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ελπίζω να είστε πιο συνετοί στο μέλλον. Κι αν δεν με πιστεύετε, κάντε αυτό: Πείτε σε έναν ally σας (κορόϊδο με πολλά χρήματα) να πάει να αγοράσει οποιοδήποτε από αυτά τα items και να σας το δώσει. OYΔΕΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑ STATS ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ. Άντε και καλές δουλειές.

OtiNanaiBans
06-05-2011, 07:06 AM
...

Aemirch
06-05-2011, 02:33 PM
...
Thanks for the feedback.

OtiNanaiBans
06-05-2011, 02:38 PM
Thanks for the feedback.


<3 you,ligotero apo otan eisouna nikanorou...u know...

SaRDaNaPaLoS_QQ
06-05-2011, 03:46 PM
Το προ-τελευταίο item είναι vitality booster.

Ναι, όπως κατάλαβες το διάβασα και αυτό :ρ

no sticky?

Aemirch
06-05-2011, 04:07 PM
Το προ-τελευταίο item είναι vitality booster.

Ναι, όπως κατάλαβες το διάβασα και αυτό :ρ

no sticky?
ty, fixed.

To αν θα γίνει sticky δεν εξαρτάται από μένα (μιας και είναι δικό μου thread) αλλά από το κατα πόσο αξίζει να είναι.

pLoP(
07-05-2011, 04:05 PM
Tί τύπος player είστε;
Προσοχή, οποιαδήποτε ομοιότητα με γνωστούς παίχτες ή τον εαυτό σας είναι εντελώς συμπτωματική!

Πολλές φορές έχουμε αναρωτηθεί εάν οι Έλληνες που παίζουν DotA (σε eleos/NoL) μπορούν να χωριστούν σε κάποιες κατηγορίες. Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ! Όπως είπε και η Ρόζα η Μπουλντόζα, ΝΑΙ, ΜΠΟΡΟΥΝΕ!

Ορίστε λοιπόν κάποιες βασικές κατηγορίες παιχτών που θα βρείτε:

O Mεσαίος: Μπαίνει σε games και ζητάει συνεχώς το mid. Αν δεν του το δώσουν, ανάλογα με τον χαρακτήρα, ακολουθεί καντήλι ή/και leave. Αν το πάρει, θα παίξει κανονικά και συνήθως αν ναυαγήσει κατηγορεί τους πάντες εκτός από αυτόν. Βέβαια, το mid αρκετές φορές το χάνει από μόνος του, αλλά κατηγορεί τον clock που δεν έριχνε πυραυλάκια.
Θα τον βρείτε σε: -ap games, να ζητάει solo mid, ακόμα κι αν έχει πάρει Chaos Knight.
Αγαπημένος Hero: Πολλοί hero που τα πάνε καλά solo mid
Ποσοστό νίκης: 60%. Δεν είναι και noob, και γενικά το solo δεν το ζητάει για πλάκα. Καλύτερα να τον πάρει αυτός παρά ορισμένοι άλλοι τύποι players παρακάτω.
----------------------------------------
O Πασπαρτούρης: Είναι πιο βολικός και από την βολική αρκούδα. Παίρνει πάντα courier και wards για το team, τον hero του, πάει lane και παίζει κανονικότατα, ήσυχα κι ωραία. Το περίεργο αυτό γεγονός που δείχνει ένα άτομο ισορροπημένο, συνήθως παραξενεύει τους allies του και μερικές φορές τον περνούν για καθυστερημένο ή gay.
Θα τον βρείτε σε: όλα τα games, παίζει τα πάντα.
Αγαπημένος Hero: δεν υπάρχει, τους αγαπάει όλους το ίδιο (άντε καλέ)
Ποσοστό νίκης: 70%. Είπαμε, είναι βολικός. Μερικές φορές βέβαια θα πάει 0-9 και η μυοχαλαρωτική πίεση θα χτυπήσει κόκκινο, με αποτέλσμα το βολικότατο καλώδιο να τραβιέται.
----------------------------------------
O Πέμπτος Γίγαντας: Είναι κάτι σαν την αληθινή εκδοχή του Tuskarr. Παίζει πάντα με τα φιλαράκια του, εξασφαλίζει τη νίκη και όταν συμβαίνει αυτό τους κουνάει το μαντήλι και πάει γι'άλλα. Σε σπάνιες περιπτώσεις μπαίνει μόνος, χάνει και τα παίρνει στο κρανίο. Η επόμενη κίνηση είναι να πάρει τηλέφωνο τα φιλαράκια του. Αν πουν ναι, έχει καλώς. Αν πουν όχι, επαναλάβετε την παραπάνω σειρά.
Θα τον βρείτε σε: -ap/-ar games
Αγαπημένος Hero: mirana
Ποσοστό νίκης: 88%. Μεγάλη πιθανότητα ήττας όταν παίζει μόνος.
----------------------------------------
O Γιαφέτης: Μπαίνει, κορδώνεται με ένα απίστευτο " -RANDOM", στο all (NAI, EBALE KENO PRIN TO RANDOM) και μετά pickάρει SF και λεεί ΓΟΥΑΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΤΥΧΑ! ΠΑΩ MID ΕΤΣΙ;;;;
Ε, πάει mid. Κορδώνεται πάλι, πατάει ΠΑΥΛΑΕΜΕΣ. Κάνει ένα patrol, αρχίζει τα τρελά denyhithithitdenyhithitrazehitazedenyhitfirstblood ΚΑΙ ΓΟΥΑΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜID! Ωραία, ξεκουμπίδια. Εύχομαι να σου φάει φίδι το τσουτσούνι. Πήγες 18 level και ένα gank δεν ήρθες να κάνεις. ΝΑ ΤΟ ΦΑΣ ΤΟ MID, ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ GAME~
Θα τον βρείτε σε: -ap ΒΕΕΕΕΕΕΒΑΙΑ. Στο -ar που να του τύχει SF;
Αγαπημένος Hero: Θέλει και ρώτημα;
Ποσοστό νίκης: 40%. Δεν πα να γράφεις -souls με ταχύτητα φωτός, δεν αλλάζει τίποτα.
----------------------------------------
O Κουταλοφονιάς: Συχνά προτιμάει να τρώει αντί να παίζει DotA, αλλά άμα του κάτσει game, δεν αφήνει εχθρό ζωντανό στο διάβα του. Δε μασάει ο Μασάι, μέχρι την πηγή τραβάει και τον hero κοπανάει (μέχρι ο ίδιος να ψοφήσει βέβαια). Είναι αυτός που τον βλέπεις με 100 hp να περνάει από μπροστά σου και να χάνεται ανάμεσα στα creeps και να λες από μέσα σου "που πα' ρε Καραμήτσο" και μετά τον βλέπεις να βγαίνει με ένα κύμα από Kills να τον ακολουθεί σε μορφή κειμένου.
Θα τον βρείτε σε: διάφορα games, συνήθως αποφεύγει τα -cm γιατί τα θεωρεί 'σνομπαρίες'
Αγαπημένος Hero: Αποκλειστικά hero killers, και έυχεται μια μέρα να χαλάσει το warcraft και να μετατραπέι ο ursa του σε ranged hero.
Ποσοστό νίκης: 75%. Tις περισσότερες φορές οι αντίπαλοι τρομάζουν τόσο πολύ που κάθονται όλη την ώρα b, και αφηνιάζετε ελεύθερα εσείς. Βέβαια το πράγμα αλλάζει αν και στο αντίπαλο team υπάρχουν κουταλοφονίαδες.
----------------------------------------
O Αμπλαούμπλας: Δεν έχει ιδέα τί εστί DotA. ΠΑΝΤΑ μπαίνει για να μιλήσει παρά για να παίξει. ΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑ και repeat. Μετά τον βρίζουν που μιλάει για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και για τον εγγονό του θείου του πατέρα του που έπαθε πνευμονία και πέθανε ενώ έτρωγε μακαρόνια, και αυτός λέει "μα ρε παιδιά, κουβέντα να γίνεται!" Α, ναι; Τράβα να μιλήσεις με τη γάτα σου και μη μας πρήζεις τα μύδια, προσπαθούμε να αρθρώσουμε streak εδώ πέρα!
Σημείωση: Άμα δείτε 2 αμπλαούμπλες σε ένα game, βγείτε το συντομότερο δυνατόν ή βάλτε ένα χαρτάκι εκεί που βρίσκεται το chat γιατί δεν θα αντέξετε.
Θα τον βρείτε σε: -ap/-ar γιατί εκεί έχει τον πολύ κόσμο 'για συζήτηση'
Αγαπημένος Hero: Δεν έχει κάποια προτίμηση, αλλά συνήθως παίρνει hero για dual lane, και να λέει στον lane partner του για εκείνη τη φορά που έφαγε χυλόπιτα στο camping πριν 3 χρόνια...
Ποσοστό νίκης: 25%. Δεν έχει skill, δεν έχει ενδιαφέρον. Μόνο ένα χρυσό πληκτρολόγιο, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΤΙΜΟ ΔΕ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ
----------------------------------------
O Ντοταλικέρης: Από την αρχή τον παίρνεις πρέφα, γιατί λέει "ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΤΑ ΓΑΜ[] ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ". Βρωμίζει όλο το παιχνίδι με τις αισχρολογίες του και γενικά είναι πρηξοπρήχτης. Έχει την άκρως εκνευριστική συνήθεια να σχολιάζει (με βρισιές βέβαια) την κάθε γκάφα του καθενός, και για τις δικές του δεν λέει ποτέ. Άμα δε τον σχολιάσει άλλος θα του πει "ΣΚΑΣΕ ΡΕ %$#%*@%$^%^$@%^&^#^#%^$#^%#^#%^@%$@$^$#&*$%%@#%#" και δε συμμαζεύεται. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ ΜΠΟΥΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΟΘΟΝΗ.
Θα τον βρείτε σε: -ap, γιατί προτιμάει να παίρνει από τον να του παίρνουν hero.
Αγαπημένος Hero: tank heroes, επειδή ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ και επειδή ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΣΥΧΝΑ ΡΕ ΖΩΑ όπως λέει και ο ίδιος.
Ποσοστό νίκης: 35%. Για τους εύθικτους παίχτες μπορεί να αρχίσει ένα τρομερό flame war και να αφήσουν τους hero τους στην άκρη για να λήξουν το θέμα τους. Κοστίζει το game και μετά δεν ξέρουν και ποιος φταίει.
----------------------------------------
O Αγρότης_Μόνος: Από την αρχή μέχρι το τέλος (σχεδόν) του παιχνιδιού, που τον ψάχνεις που τον θάβεις στα woods βρίσκεται και farmάρει. Παίρνει παίρνει παίρνει και μαζεύει ένα βουνό gold. Αλλά ΠΑΝΤΑ έχει ανασφάλειες και δεν βγαίνει από τα woods, γιατί είναι επικίνδυνο και μπορεί να σκοτωθεί (αχχχχχχ), όποτε για να το έχει σίγουρο, ας βγάλει πρώτα 14354792 items να γίνει μπουρί και μετά βλέπουμε. Ganks, def? OYΤΕ ΣΥΖΗΤΗΣΗ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ GAME; απαπαπαπαπααπαπαπαπαπαπαπια.
Θα τον βρείτε σε: σε -ap/-ar/-sd κυρίως. Τα -cm τον αποφεύγουν (δεν τα αποφεύγει αυτός)
Αγαπημένος Hero: ήρωες που κάνουν καλό farm φυσικά. Ε, τί άλλο;
Ποσοστό νίκης: 45%. Αρκετές φορές 4 άτομα κάνουν θαύματα και από μόνοι τους, και άμα κρατήσει αρκετά το game, ε, μερικές φορές ξεμυτίζει για λίγο από τα woods ο φίλος μας, κάνει ένα double kill και ξαναφεύγει.
----------------------------------------
O Γουάναμπης: Είναι ο χειροτερότερος noobας. Δεν ξέρει που παν τα treads, δεν ξέρει τί κάνει το Windwalk και δεν ξέρει τι είναι το miss (βεβαίως βεβαίως). ΑΛΛΑ! Πάντα το παίζει απίστευτος, απρόβλεπτος, πανταχού παρών και γουαουμιάς. ¨οταν πέφτει παραπονίεται που η cyta χέζει τούβλα από τα κεντρικά και που έκανε misklik (έτσι το λέει), και άλλα τέτοια. Συνήθως προκαλέι δυσαρέσκεια στους allies του, επειδή τον έχουν καταλάβει άλλα δεν θέλει να παραδεχτει πως έχει hookarei κάθε χιλιοστό αέρα στο χάρτη και hero ακόμα να πιάσει.
Θα τον βρείτε σε: -ap, δεν ξέρει άλλα modes
Αγαπημένος Hero: ο πρώτος του
Ποσοστό νίκης: 0%. Aκόμα κι αν πάτε να καταφέρετε κάτι, θα σας το χαλάσει, δίνοντας godlike streak στα αντίπαλα tower. ΜΑ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;;
----------------------------------------
O Αποτυχεσμένος: Είναι αυτός που μπαίνει dota για να χαλαρώσει μετά από μια μέρα δουλειάς/σχολείου κλπ. αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να χειροτερεύει τα πράγματα (για τον εαυτό του). Είναι οι αποκαλούμενοι "feeders", όμως δεν είναι κακοί παίχτες. Συνήθως είναι θύματα των περιστάσεων ή/και παίζουν με χάλια ψυχολογία, που χαρά για Kill. Είναι σχετικά ήσυχοι, και πάνω από τον κεφάλι του hero τους μερικές φορές σχηματίζεται ένα συννεφάκι με βροχή.
Θα τον βρείτε σε: -ar, να ξεδώσουν θέλουν ρε φίλε, ό,τι γίνει ας γίνει
Αγαπημένος Hero: Δεν έχει σημασία, αρκέι να περάσουν καλά. Βέβαια, προτιμούν τους supporters, γιατί αν τα πάνε καλά η διάθεσή τους ανεβαίνει πολλά επίπεδα και μετά έχουν όρεξη μέχρι και για sex στο ταβάνι.
Ποσοστό νίκης: 50-50. Πραγματικά δεν μπορώ να σας πω, γιατί οι αποτυχεσμένοι μπορούν να ναυαγήσουν όσο και να επιπλεύσουν.
----------------------------------------
O Mιατουκλέφτης: Μίζερος, με μεγάλη μύτη και τσιγκούναρος, προτιμάει να τρώει τα tango του με full hp από το να τα δώσει αλλόυ. Αν αυτά δεν σας κάνουν να ξεχωρίσετε τους μιατουκλέφτες από τους υπόλοιπους παίχτες, τότε να κάτι πιο αντράνταχτο για να θυμάστε: ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙLLS. ΟΛΑ ΟΜΩΣ. ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ CARRY ΜΑΣ. Προσπαθούν να κρατούν υψηλό score (γιατί τους νοιάζουν τα stats υπερβολικά πολύ) και στα teamfights ή μπαίνουν τελευταίοι ή δεν μπαίνουν καθόλου (άμα δεν έχει kill να κλέψουν). Να βγάλεις καρκίνο στα δόντια και να μην ξαναφάς γύρο ρε βρωμιάρη! Κάνω όλο το γύρο του κόσμου για να πάρω ένα άτομο και έρχεσαι και πατάς ένα click και λες κιολας μετά "ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΧΩ STREAK"; Να σου κοπεί το πληκτρολόγιο στη μέση και να φας μπρόκολα για πρωϊνό!
Θα τον βρείτε σε: -ap, για να έχει το συγκεκριμένο είδος hero στο τσεπάκι του
Αγαπημένος Hero: Zeus, Bounty Hunter, Sniper, Demon Witch, Bloodseeker, Clock και άλλοι hero που μπορούν να κλέψουν kill χωρίς δυσκολία. Βέβαια άμα το κάνει τέχνη ο άνθρωπος, κλέβει και με Io, δε σκαλώνει. To Dagon να είναι καλά.
Ποσοστό νίκης: 55%. Όσο να 'ναι, το streak τον 'ντύνει' και σιγά σιγά τους έχει όλους μόνος (εκτός κι αν έχει Io με Dagon...έ, είπαμε αλλά όχι κι έτσι)
----------------------------------------
O Χαρτοκλέφτης: Δεν χρειάζεται να πω παραπάνω. ΚΑΨΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ~
----------------------------------------
O Παλαβομπάρας: Τελευταία άφησα αυτήν την κατήγορια, κυρίως επειδή είναι και η σπανιότερη (γκουχ γκουχ) στο ελληνικό dota community. Ο συγκεκριμένος τυπάς μπαίνει μόνο για να κάνει μαλακίες και να leavάρει από το παιχνίδι. Αρκετές φορές leavάρει και από το lobby τελευταία στιγμή, μόνο για το σπάσιμο. Κάνει gameruin με κάθε εφικτό τρόπο και σε κάνει να ροκανίζεις τα δόντια σου σαν να ήταν γκοφρέτα. Φυσικά όταν βαρεθεί leavάρει και πάει να πρήξει άλλους. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.
Θα τον βρείτε σε: Παντού, εάν είναι να σπάσει σφαίρες. Το πάθος του όμως είναι τα -aremdmwtf όπου και είναι ο πανίσχυρος μεγιστάνας των sentinel.
Αγαπημένος Hero: bloodseeker, pudge, bane elemental, techies, chen και τέτοιοι hero που είναι ο φόβος και ο τρόμος όσων δεν γνωρίζουν το -disablehelp.
Ποσοστό νίκης: 100%. Mη χαίρεστε, για την αντίπαλη ομάδα το λέω.


Μέχρι την επόμενη φορά, να είστε καλά και να προσέχετε τους ισχυρούς ανέμους, παίρνουν καπέλα και σηκώνουν φούστες.

Ο Wodotas: Ο,τι hero και να έχει παίρνει πάντα dagger και πολλά tangos για να κάνει φαντασμαγορικά escapes. Γνωρίζει το map της dota καλύτερα και από τον ίδιο τον Icefrog!
Όποτε υπάρχει Vengefull ή Leoric στο αντίπαλο Team, πηγαίνει προκλητικά δίπλα τους ώστε να κάνει counter τα stuns τους με το dagger και μετά από κάθε game στέλνει replay στον Κινέζο μπας και τον βάλουν στο top 10 weekly.
Θα τον βρείτε σε: Όλα τα mode αφού ο,τι hero και να έχει θα βρει τρόπους να μην πεθαίνει! και πάντα με style.
Αγαπημένος Hero: Όλοι εκτός από Vengefull και pudge, αφού δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν dagger!
Ποσοστό νίκης: Γύρω στο 50%, αφού άμα δεν του κάτσει το game απλά κόβει βόλτες αποφεύγοντας gangs χωρίς να παίζει ουσιαστικό ρόλο στο team του.

Aemirch
08-05-2011, 11:28 PM
http://www.marketingmeme.com/images/TrollfaceHD.png
Η τέχνη του trolling στην DotA
Μια διαφορετική νοοτροπία πραγμάτων, η μια και μοναδική. Problem?

Τι θα συνέβαινε άραγε αν βάζατε το μυαλό σας να δουλέψει για να καταφέρετε το ακατόρθωτο;


Πως να κάνετε το map να φορτώνει πιο γρήγορα

Γυρίστε την οθόνη κάθετα

Τώρα η δύναμη της βαρύτητας τραβάει την μπάρα προς το έδαφος γρηγορότερα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να καταστρέψετε τους Sentinel

Αγοράστε μπόλικα tangos

Με 1 tango τρώτε ένα treant, με 25 ένα tower και με 99 το world Tree.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να γίνετε παίχτης με @@

Αγοράστε 2 Preserverance

I have balls of fire.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να σταματήσετε το Finger of Death του Lion

Πάρτε Slayer (Lina)
Μάθετε ulty και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή
Πατήστε Laguna στον Lion την ίδια στιγμή που πατάει Finger of Death σε εσάς

Τα δυο ξόρκια θα συγκρουστούν.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwC0HVJAB9-p0w4BorSU8fa4dTp3-wygs1QhKYO4tIfibrtE6L&t=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να ελέγξετε 10 Geomancers

Πηγαίνετε level 16 ΧΩΡΙΣ να μάθετε ulty ούτε μια φορά
Αγοράστε 6 Scepter
Μάθετε την ulty 3 φορές γρήγορα

6+3+1=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να έχετε συνέχεια πάνω από 100% lifesteal

Αγοράστε ένα Satanic και ένα Diffusal Blade
Eνεργοποιήστε το Satanic
Κάντε purge τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας το diffu

Φεύγει το buff ΜΟΝΟ και χαλάει το trigger. Τώρα βαράτε άφοβα με 175% lifesteal σε κάθε attack!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να γίνετε ο Ντι Κάπριο

Πάρτε Naga Siren
Αγοράστε Refresher Orb
Κάντε ulty στους αντίπαλους Ήρωες
Χρησιμοποιήστε το Refresher και ξανακάντε ulty

Συγχαρητήρια, καταφέρατε να κάνετε τους εχθρούς σας να κοιμηθούν στον ύπνο τους. Φέρατε το Inception στην DotA!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να κάνετε έναν στρατό από Illusions

Όχι, βλάκα, δεν έχει να κάνει με τον Phantom Lancer
Πάρτε Tinker
Αγοράστε ένα Μanta
Spam Manta+Rearm

40 illusions/λεπτό.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να σκοτώσετε τον Zeus από απόσταση

Συννενοηθείτε με τους allies σας και αγοράστε και οι 5 από ένα blademail
Αφήστε έναν από εσάς να μείνει με λίγο hp με σκοπό να το δει ο Zeus
Ενεργοποιήστε όλα τα Blademails

All: ZEUS ULTY.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να φάτε 5 εχθρούς με Io

Αγοράστε ένα Diffusal Blade
Χρησιμοποιήστε το και κάντε purge την πηγή (fountain)
Κάντε αμέσως Tether την πηγή
Κάντε ulty (Relocate) εκεί που βρίσκονται οι εχθροί σας (και πάρτε και την πηγή μαζί σας)

Απολάυστε ένα ωραιότατο rampage που θα κάνει τους εχθρούς σας να σας λένε cheater. Για περισσότερη πόρωση ανοίξτε και overcharge.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να γίνετε electric με Shadow Fiend

Tερματίστε το Necromastery
Πάρτε όλα τα souls εκτός από ένα (58/60 bonus damage)
Mαζέψτε σιγά-σιγά έναν μεγάλο αριθμό από εχθρικά creeps με λίγο hp ΧΩΡΙΣ να σκοτώσετε κανένα
Σκοτώστε τα όλα μαζί με ένα Shadowraze

Τώρα έχετε ΠΟΛΥ παραπάνω από 60 bonus damage και η ulty σας αφήνει στάχτες μόνο στο διάβα της, γιατί με μια κίνηση καταφέρατε να stackarete μπόλικα souls μαζί.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να μην σας κάνουν damage τα ακόντια του Huskar

Πάρτε morphling

Τα ακόντια θα σβήνουν πάνω σας.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;;; GO F...TEST YOURSELVES.

FoRJeSuS
09-05-2011, 12:11 AM
twra eilikrina merika apo ta apo panw m fenonte plausible anyway m arese auto to thread kai to katafxaristi8ika ty truality

OtiNanaiBans
09-05-2011, 12:54 AM
Gj trualako :)

NeanDertal
09-05-2011, 02:31 PM
Σαν το 50.....ΔΕΝ ειναι κανενα! Πραγματικα!

Finito
13-05-2011, 01:48 PM
Sticky it..γιατι ηδη χαθηκε :P και ειναι γαματα, και βαριεμαι να τα ψαχνω 10 χρονια

SuuKisto
13-05-2011, 01:53 PM
http://www.marketingmeme.com/images/TrollfaceHD.png
Η τέχνη του trolling στην DotA
Μια διαφορετική νοοτροπία πραγμάτων, η μια και μοναδική. Problem?

Τι θα συνέβαινε άραγε αν βάζατε το μυαλό σας να δουλέψει για να καταφέρετε το ακατόρθωτο;


Πως να κάνετε το map να φορτώνει πιο γρήγορα

Γυρίστε την οθόνη κάθετα

Τώρα η δύναμη της βαρύτητας τραβάει την μπάρα προς το έδαφος γρηγορότερα.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να καταστρέψετε τους Sentinel

Αγοράστε μπόλικα tangos

Με 1 tango τρώτε ένα treant, με 25 ένα tower και με 99 το world Tree.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να γίνετε παίχτης με @@

Αγοράστε 2 Preserverance

I have balls of fire.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να σταματήσετε το Finger of Death του Lion

Πάρτε Slayer (Lina)
Μάθετε ulty και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή
Πατήστε Laguna στον Lion την ίδια στιγμή που πατάει Finger of Death σε εσάς

Τα δυο ξόρκια θα συγκρουστούν.
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwC0HVJAB9-p0w4BorSU8fa4dTp3-wygs1QhKYO4tIfibrtE6L&t=1
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να ελέγξετε 10 Geomancers

Πηγαίνετε level 16 ΧΩΡΙΣ να μάθετε ulty ούτε μια φορά
Αγοράστε 6 Scepter
Μάθετε την ulty 3 φορές γρήγορα

6+3+1=10
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να έχετε συνέχεια πάνω από 100% lifesteal

Αγοράστε ένα Satanic και ένα Diffusal Blade
Eνεργοποιήστε το Satanic
Κάντε purge τον εαυτό σας χρησιμοποιώντας το diffu

Φεύγει το buff ΜΟΝΟ και χαλάει το trigger. Τώρα βαράτε άφοβα με 175% lifesteal σε κάθε attack!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να γίνετε ο Ντι Κάπριο

Πάρτε Naga Siren
Αγοράστε Refresher Orb
Κάντε ulty στους αντίπαλους Ήρωες
Χρησιμοποιήστε το Refresher και ξανακάντε ulty

Συγχαρητήρια, καταφέρατε να κάνετε τους εχθρούς σας να κοιμηθούν στον ύπνο τους. Φέρατε το Inception στην DotA!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να κάνετε έναν στρατό από Illusions

Όχι, βλάκα, δεν έχει να κάνει με τον Phantom Lancer
Πάρτε Tinker
Αγοράστε ένα Μanta
Spam Manta+Rearm

40 illusions/λεπτό.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να σκοτώσετε τον Zeus από απόσταση

Συννενοηθείτε με τους allies σας και αγοράστε και οι 5 από ένα blademail
Αφήστε έναν από εσάς να μείνει με λίγο hp με σκοπό να το δει ο Zeus
Ενεργοποιήστε όλα τα Blademails

All: ZEUS ULTY.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να φάτε 5 εχθρούς με Io

Αγοράστε ένα Diffusal Blade
Χρησιμοποιήστε το και κάντε purge την πηγή (fountain)
Κάντε αμέσως Tether την πηγή
Κάντε ulty (Relocate) εκεί που βρίσκονται οι εχθροί σας (και πάρτε και την πηγή μαζί σας)

Απολάυστε ένα ωραιότατο rampage που θα κάνει τους εχθρούς σας να σας λένε cheater. Για περισσότερη πόρωση ανοίξτε και overcharge.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να γίνετε electric με Shadow Fiend

Tερματίστε το Necromastery
Πάρτε όλα τα souls εκτός από ένα (58/60 bonus damage)
Mαζέψτε σιγά-σιγά έναν μεγάλο αριθμό από εχθρικά creeps με λίγο hp ΧΩΡΙΣ να σκοτώσετε κανένα
Σκοτώστε τα όλα μαζί με ένα Shadowraze

Τώρα έχετε ΠΟΛΥ παραπάνω από 60 bonus damage και η ulty σας αφήνει στάχτες μόνο στο διάβα της, γιατί με μια κίνηση καταφέρατε να stackarete μπόλικα souls μαζί.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Πως να μην σας κάνουν damage τα ακόντια του Huskar

Πάρτε morphling

Τα ακόντια θα σβήνουν πάνω σας.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ;;; GO F...TEST YOURSELVES.

lol!xaxa kalo!

MoTiVaTeD
14-05-2011, 12:05 AM
ELA RE TRUALITY PAIKTARA AXAXAXAAXXAAXXAXA



psofisa sto gelio ekei me to -water emfialwmeno - water kareklopodara xa0ax0ax0ax0a0x0xa0xa0xa <3 ya

se_ola_kalloss
14-05-2011, 12:11 AM
ursa warrior<<<<<<se_ola_kalloss
:D.

peter_grifin
14-05-2011, 12:38 AM
Εισαι απλα θεος φιλε!! Να σε καλα να βγαζεις κι αλλα!! :DD

Ace_is_dead
15-05-2011, 12:53 AM
Otan anoigeis tetoia thread panta prin t diavasw anoigw 1 Bud
Gj xD

Aemirch
20-05-2011, 03:42 PM
http://www.thefunniestfaces.com/wp-content/uploads/2010/06/luffy_smile1.jpg
Break Time
Ακόμα και η DotA θέλει τον Γερμ...εμμ, το διάλειμμά της

Λοιπόν, κατ αρχήν να πω το εξής: ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Πάρτε τα χαρτιά τουαλέτας και γεμίστε τα με αλγόριθμους, διοξείδια του θείου (όχι του δικού σας), ημερομηνίες, τους δώδεκα αποστόλους και ό,τι άλλο δεν θυμάστε.

Ει, θα μου πείτε, τι σχέση έχει αυτό όλο με την DotA;
ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΚΕΦΑΛΕ.

Γιατί την dota και άλλους υπέροχους εθισμούς τους μετριάζουμε, για να νικήσουμε το boss που λέγεται ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΑ (level 25 Ancient). Αλλά συνήθως, μετά από μια εξέταση τρέχουμε να ξεδώσουμε στα ap, οπότε και δημιουργείται το φαινόμενομενομενο που ονομάζεται AFTERTEST.

Συμβαίνει όταν μπαίνουν σε lobby και λένε τα εξής πράγματα, που σε βοηθούν να καταλάβεις τι τους συνέβη:

Tha skisw pali (Χάλια έγραψα άλλα στα τέτοια μου)
Pali me zwa tha paiksw? (Πάλι τούβλο ήταν ο διπλανός και δεν αντέγραψα)
ELA KSEKINA GA.W TI ZWI MOU (Χάλια έγραψα αλλά με τσούζει)
glhf (Έγραψα normal, μου έυχομαι το καλύτερο)
asap gt exw frontisthrio (Kαίγομαι να γράψω το επόμενο μάθημα - nerdgasm)
-random tha peksw (ΌΠΩΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΣΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΟ ΣΚΟΝΑΚΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΧΑΑΧΑΧΑ)
Den antexw allo MI MILATE (Με έπιασαν και με απέβαλλαν...)
SFSHGSFDFAGSWAFASADSASAASF (Γιούπι τα πήγα μια χαρα!...ελπίζω)


Επίσης οι πιο διορατικοί θα δουν από αυτά και το τι θα γίνει στο game:

Tha skisw pali (Θα πάρω sf και θα πάω mid και θα μείνω εκεί μέχρι το τέλος)
Pali me zwa tha paiksw? (Support hero αλλά θα το χάσουμε ΕΞ' ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ)
ELA KSEKINA GA.W TI ZWI MOU (Βιάζομαι να χάσω)
glhf (Θα παίζω τόσο ήρεμα που θα πηγαίνω μεσ' το tower και θα νομίζω ότι πάω στο μικρό σπίτι στο λιβάδι)
asap gt exw frontisthrio (Ελπίζω να γίνει ff στο 10)
-random tha peksw (Και θα κάνω leave άμα δεν μου αρέσει ο Hero)
Den antexw allo MI MILATE (Θα feedarw λόγω ψυχολογίας)
SFSHGSFDFAGSWAFASADSASAASF (Θα φάω ban για spam, αλλά ποιος χέστηκε, το πληκτρολόγια θα το ανάψω)


Ναι καλά καταλάβατε. Το 100% από αυτήν την κατηγορία ανθρώπων χάνουν τα games αυτήν την περίοδο, για τον α/β/γ λόγο που ειπώθηκε παραπάνω.

Τώρα, σε όλους τους υπόλοιπους που δεν ισχύει, είναι ή φοιτητές ή άνεργοι. Διαλέξτε και πάρτε. Εσείς μια ζωή τα ίδια θα κάνετε στο lobby, όυτε Χριστούγεννα δεν γιορτάζετε.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Α ναι, και το αρθράκι ήταν μικρό, γιατί κάνω κι εγώ διάλειμμα. Θα μπω ξανά μεθαύριο. Μέχρι τότε να είστε καλά και να ΧΑΜΟΓΕΛΑΤΤΕ (μμμ μου αρέσει το latte).

omG.stoGRC
20-05-2011, 04:22 PM
κλεμμένο από τον Speedez βάλε credits Truality

Sec.Chance
20-05-2011, 05:53 PM
http://4.bp.blogspot.com/_T7JQAgSZoaQ/S5puMfiKp1I/AAAAAAAAAFY/dslbhueH_M4/s400/rubiks-cube.jpg
Ο κύβος του Rubick;
Όχι, δεν είναι αυτό που νομίζετε.

Αποφάσισα λοιπόν, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΙ να ηρεμήσω λίγο τα πνέυματα με ένα σημαντικό γεγονός. Έχω εδώ (δίπλα μου!) τον νεοσύστατο ήρωα της DotA, τον Ρούμπικ, που τόσοι έχουν ήδη πορωθεί μαζί του. Είσαστε έτοιμοι; Για να ξεκινήσουμε λοιπόν!



Καλησπέρα Rubick!

Που την είδες την καλήν εσπέρα βούρλο;

---
Εμμ...δεν σε πετυχαίνω και στην καλύτερη διάθεση, έτσι;

Άμα σε έπερναν τηλέφωνο κάθε 1.7 δευτερόλεπτα παγκοσμίως και σου έλεγαν "ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΕ PICKARE ΚΑΠΟΙΟΣ", δεν θα έβλεπα παντού καρδούλες και ροζ ελεφαντάκια για να πω "ωραία που είναι η ζωή"...ήδη τώρα που μιλάμε το έχω κλείσει (το κινητό) με την δικαιολογία ότι λείπω από cm. Κάνε γρήγορα λοιπόν γιατί βιάζομαι.

---
Πες μας λίγα πράγματα για τον εαυτό σου!

Με λένε Rubick, πήρα αυτό το όνομα γιατί ο πατέρας μου όταν με συνέλαβε έπαιζε με ένα ηλίθιο κυβάκι και το έτριβε επάνω στην κοιλιά της μάνας μου. Ο πατέρας μου είναι ο Aghanim, δημιουργός του ομώνυμου scepter (μόνο που ξέχασε να το γητέψει έτσι ώστε να πίανει και σε μένα ο γέρος με το αλσχάιμερ)

Είμαι 25 χρονών, αλλά φατσικά, από γεννησιμιού μου μοιάζω με γεροντοποιό στοιχείο. Τώρα πλέον (μετά από 18 πλαστικές) μοιάζω με 60άρης...καλά είναι.

Μου αρέσει να τρώω μπανάνες (τις παίρνω εύκολα χάρη στην τηλεκίνηση που διαθέτω) και να φοράω κάπες, γιατί από μικρός ήθελα να γίνω σούπερ ήρωας.

Στον ελεύθερο χρόνο μου (όταν αποκτήσω) σκοπεύω να ασχοληθώ με την κβαντοτρολλομηχανική, είναι απίστευτα ενδιαφέρουσα! Σύμφωνα με αυτή, αν βάλεις ένα φακό στο αμάξι σου, την νύχτα θα τρέχεις με την ταχύτητα του φωτός.

---
Ενδιαφέρον! Μίλησε μας για τις ικανότητές σου τώρα.

Λοιπόν. Πρώτα έχω αυτήν την τηλεκίνηση. Σηκώνω εχθρικά units στον αέρα (άμα είναι βαριά ιδρώνει το αυτί μου, άμα είναι θηλυκού γένους βλέπω Λονδίνο-Παρίσι), και μετά τα αφήνω να πέσουν σαν ώριμα μήλα στο κεφάλι του Νεύτωνα (συγκεκριμένα, στο κεφάλι άλλων εχθρών). Έχει και εναλλακτική χρήση, μπορώ να τους τηλεμετακινήσω μπροστά στους δικούς μου και να πέσει ξύλο.

Μετά έχω την ικανότητα να πετάω μια μωβ ακτίνα χάρη στα χυ...εε, την εσωτερική δύναμη μου πάνω στους εχθρούς μου και να τους πιάνει κάτι σαν πανούκλα και να χάνουν δύναμη. Την πετάω με φόρα και νοιώθω υπερβολικά ωραία όταν γίνεται αυτό.

Επίσης, έχω το Πεδίο Μηδενισμού. Μην σας μπερδεύει το όνομα, μηδενίζει (σχεδόν) τη μαγική δύναμη από τα εχθρικά ξόρκια. Έτσι θα μπορώ να τρώω Laguna και να γελάω σαν να μου πέταξε ένα 7χρονο ένα πλαστικό σφυράκι στις απόκριες. Το ίδιο υσχύει και για τους φίλους μου που μπαίνουν σε αυτό το πεδίο. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο όμως είναι τα μπλε στρασάκια που μου κάθονται στα πόδια όλην την ώρα. ΓΙΕΕΕ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΣ~

Τέλος, έχω την ulty μου, που ασφαλώς και είναι Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Μπορεί να κλέψει για λίγη ώρα το τελευταίο skill που χρησιμοποίησε ο στόχος μου. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΡΤΕ CASTERS, ΑΝΤΕ. Γουστάρω τα hooks, την ulty του Ζeus, όλα τα ωραία nukes, να κάνω omnislash με τη μαγκούρα μου, να διαιρούμαι σε 3 μεγάλα Panda, να κάνω Walrus Punch από μακριά, να πετάω στον αέρα και να αμολάω πυροκλάνια από πίσω, να την βαράω στο έδαφος (την μαγκούρα ντε!) και να βγαίνουν shockwave, να σταματάω το χρόνο, να φυτεύω βόμβες, να δημιουργώ αντίγραφα μου παγκοσμίως, να τραγουδάω και να κοιμούνται όλοι, να γίνομαι λύκος και άλλα πολλά. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ! Θα σας ταράξω με τα δικά σας όπλα! Άντε γιατί έχω πιει και 5841536 Red Bull για να αντέξω το συνεχόμενο picking και δεν κρατιέμαι. Μάλιστα νοιώθω πως η "ακτίνα" μου θα είναι δυνατότερη την επόμενη φορα. Αυταααα...

---
Πολύ ωραία όλα αυτά! Έχεις καμια συμβουλή να δώσεις στους παίχτες που σε pickaroun; Ή κάποιο παράπονο;

Έχω κι απ' τα δυο. Μια απλή συμβουλή: ΠΙΕΙΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ RED BULL ΠΡΙΝ ΜΕ PICKARETE, ΑΞΙΖΕΙ!
Αα, ναι, και αν δείτε ένα κόκκινο μήνυμα στην οθόνη σας, να ξέρετε ότι σύντομα θα 'ρθει το αλσχάιμερ του πατέρα μου να με στοιχειώσει και πρόκειται να ξεχάσω τι skill έκλεψα.

Έχω και πολλά παράπονα όμως:

Μην σηκώνετε στον αέρα τον Pudge ή τον Leviathan, μου βγαίνει η πίστη να τους ελέγξω.
Αν τύχει και πάρετε skill όπως rot ή suicide, εντάξει, είσασταν άτυχοι. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΟΝΑΕΙ.
Μην spammarete την ακτίνα μου γιατί με πονάει κάτω από την κοιλιά
ΔΕΝ ΚΛΕΒΩ PASSIVE SKILLS, πάρτε το χαμπάρι. Μην σπαμμάρετε ulty στη Mortred για να πάρετε το critical που μόλις έριξε. Το σκατοdagger θα πάρετε στάνταρ.
ΑΝ ποτέ καταφέρετε να πάρετε κάποιο από τα orbs του Ιnvoker εμένα να με ξεχάσετε, θα παραιτηθώ από την DotA.
ΔΕΝ είμαι tank ζώο, μην στέλενεις τους εχθρούς καταπάνω μου με την τηλεκίνηση.


---
Μάλιστα...τώρα, όσον αφορα-

Λυπάμαι ΔΕΝ αλλά πρέπει να φύγω. Αρκετά με καθυστέρησες με τις αγγουριές σου. Με έχεις κάνει ρεζίλι δημοσίως. ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΠΟΣΤ. Δε σου ξαναμιλάω γκασμά Truality. Κι άμα ποτέ με pickareis, σου έυχομαι να τα εκατοστήσεις. Τα deaths. Άντε γεια, με περιμένουν σε 367 games.

---
...

[DotA map loading]

---
Truality picked Grand Mage.

Grand Mage: OXI DEN THA MEINEIS

---
Truality has lost the connection (timed out).

grand magus mipos ? :P

i.kill.forfun2
20-05-2011, 05:58 PM
http://s4.hubimg.com/u/3608755_f260.jpg

xaxaxaxaxax poli kalo~~~!!!

Prof.Stein
21-05-2011, 10:35 PM
Omg gianni auta kaneis sti thesaloniki? kai otan erxese kozani ksedineis?

P.S: eliosaaaaaaaaaa

Aemirch
24-05-2011, 12:16 AM
Παροιμίες του DotA
Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

Πιστεύεται πως αρκετές από τις γνωστές μας παροιμίες έχουν αντίκτυπο σε συγκεκριμένες έννοιες της DotA. Μετά από πολυετή έρευνα ανακαλύφθηκε πως ισχύει. Για να δούμε λοιπόν ποια παροιμία ταιριάζει σε κάθε ήρωα:


Μια του gondar, δυο του Gondar, τρεις κι έκανε killing spree
Κάλλιο δέκα και στο χέρι παρά πέντε και feederi
Toν Γιαφέτη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς
Βοήθα με να σε βοηθώ, να γεμίσουμε elo
Άβυσσος η ψυχή του Terrorblade
Aκόμα δεν τον είδαμε, afker τον βαφτίσαμε
Άλλαξε ο Μανωλιός κι έγραψε το name του αλλιώς
Πήγε για ks και βγήκε πεθαμένος
Ένας roof δεν φέρνει την άνοιξη
Lycan που δαγκώνει, δεν γαβγίζει
Από την βάση έρχομαι και στην κορφή έχει wards
Αν έχεις τέτοιους allies, τι να τους κάνεις τους enemies
Ο καμένος τη φωτιά δεν τη φοβάται
Ο Roshan είδε τον Ursa και φοβήθηκε
Όποιος ανακατεύεται με τα courier τον τρών' τα χρέη
Όπου κάνουν ulty πολλοί Balanar αργεί να ξημερώσει
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και riki
Που πας ξυπόλητος στα Neutral
Το Vanguard δεν κάνει το Tank
Αγοράζεις Lifesteal πριν μάθεις critical

Μη με φάτε που δεν σας κατέπληξα. Υπομονή και ένα epic άρθρο πλησιάζει.

OtiNanaiBans
24-05-2011, 12:56 AM
Παροιμίες του DotA
Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα

Πιστεύεται πως αρκετές από τις γνωστές μας παροιμίες έχουν αντίκτυπο σε συγκεκριμένες έννοιες της DotA. Μετά από πολυετή έρευνα ανακαλύφθηκε πως ισχύει. Για να δούμε λοιπόν ποια παροιμία ταιριάζει σε κάθε ήρωα:


Μια του gondar, δυο του Gondar, τρεις κι έκανε killing spree
Κάλλιο δέκα και στο χέρι παρά πέντε και feederi
Toν Γιαφέτη κι αν τον πλένεις, το σαπούνι σου χαλάς
Βοήθα με να σε βοηθώ, να γεμίσουμε elo
Άβυσσος η ψυχή του Terrorblade
Aκόμα δεν τον είδαμε, afker τον βαφτίσαμε
Άλλαξε ο Μανωλιός κι έγραψε το name του αλλιώς
Πήγε για ks και βγήκε πεθαμένος
Ένας roof δεν φέρενει την άνοιξη
Lycan που δαγκώνει, δεν γαβγίζει
Από την βάση έρχομαι και στην κορφή έχει wards
Αν έχεις τέτοιους allies, τι να τους κάνεις τους enemies
Ο καμένος τη φωτιά δεν τη φοβάται
Ο Roshan είδε τον Ursa και φοβήθηκε
Όποιος ανακατεύεται με τα courier τον τρών' τα χρέη
Όπου κάνουν ulty πολλοί Balanar αργεί να ξημερώσει
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και riki
Που πας ξυπόλητος στα Neutral
Το Vanguard δεν κάνει το Tank
Αγοράζεις Lifesteal πριν μάθεις critical

Μη με φάτε που δεν σας κατέπληξα. Υπομονή και ένα epic άρθρο πλησιάζει.


Epic; wow...

UltrasG.13
24-05-2011, 10:25 AM
Truality...an ta skeftikes monos sou ola auta..eilikrina RESPECT !

BBB.
25-05-2011, 01:37 PM
to signature ta leei ola !

Aemirch
11-06-2011, 02:12 AM
Ακούστε το video όσο διαβάζετε πλιζ

http://www.youtube.com/watch?v=nsF45oe6d5o
Solo Mid!?
Γιατί είμαι ο βασιλεύς των σκατοσακουλαίων


Το περιστατικό αυτό συνέβη πριν λίγες μέρες.

Πήγαινα στο νοσοκομείο να κάνω κάτι εξετάσεις, και όπως μιλούσα με μια νοσοκόμα (όχι για καμάκι, ήταν πιο βαριά από το ψυγείο του κυλικείου), ακούω μια παραπληγική φωνή από πίσω μου.

Γυρνάω και βλέπω έναν καημένο με φάτσα λες και του έκλεψαν τη φέτα από το στόμα, σε αναπηρικό καροτσάκι, να κοιτάει προς το παράθυρο και να μουρμουρίζει κάτι.
"Εγώ φταίω...δεν έκανα αρκετά deny...δεν πήγα για gank στο 6..."
Λέω "ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ"...σε κάποια φάση αρχίζει να κινείται. Βρίσκω πρόφαση και λέω στην φώκια πως θα πάω να δω και την θεια μου που είναι σε έναν θάλαμο εκεί κοντά και τον ακολουθώ. Μπαίνει σε έναν τεράστιο θάλαμο, που ακουγόταν κάτι σαν ψαλμωδίες από την κόλαση. Μπαίνω και 'γω από πίσω και τι να δω:
Ένας σωρός από μαντραχαλάδες να κάθονται ακίνητοι με την ίδια φάτσα (της κλεμμένης φέτας) και να κάνουν όπερα. Αν και έλεγαν διαφορετικά πράγματα ο καθένας, όλα μαζί σχημάτιζαν ένα τρομακτικό κονσέρτο. Ορίστε μερικά από τα λεγόμενά τους:

-"Έχανα τα souls μου κάθε τρεις και λίγο..."
-"Feedara και μου πήρε tower στο 5ο λεπτό..."
-"Ανάθεμα τον blood..."
-"Δεν μου αρέσουν τα πακοτίνια..."
-"Δεν άφησα τον lion να πάρει το lane..."

Και άλλα τέτοια. Όμως αυτό που έλεγαν όλοι ανεξαιρέτως ήταν "εγώ φταίω..." λες και σκότωσαν κάποιον και το μετανιώνουν...ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ;
Πάω ρωτάω μια άλλη νοσοκόμα (χάθηκαν οι όμορφες; ετούτη εδώ έχει μια ελιά στα δόντια) τι τρέχει με αυτόν το θάλαμο και μου λέει το εξής κατεβατό:
"Αυτός ο θάλαμος ονομάζεται solo miden και είναι παράρτημα της ψυχιατρικής κλινικής. Έχουμε μια μονάδα που ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει περιπόλους στα γύρω internet cafe και μαζεύει κάθε τόσο και έναν τέτοιον. Δεν ξέρω τι προκαλεί αυτή την κατάσταση, αλλά έχουμε εντολές όταν τους συναντάμε να μην τους μιλάμε, απλά να κάνουμε κάτι περίεργους ήχους όπως ΦΕΡΣΤΜΠΛΑΝΤ και ΝΤΑΜΠΛΚΙΛ για να ησυχάσουν. Και πιάνει. Τα βράδια έρχεται μια γιατρός και τους κάνει μαθήματα απότοξίνωσης, και συνήθως βοηθούν. Είναι κάποιος συγγενής σου εκεί μέσα; αν ναι, σε λυπάμαι. Εκτός των άλλων, οι συγκεκριμένοι ασθενείς χέζουν από το στόμα,η γιατρός είπε ότι είναι συνήθεια από το λεξιλόγιό τους."

Πλέον τα είχα καταλάβει όλα.

Αυτοί οι μπετάνθρωποι failaran στο solo mid και μάλλον από το σοκ τους δημιουργήθηκε ψυχολογικό πρόβλημα...άλλους τους έβρισαν οι allies, άλλοι σκόνταψαν καθώς πληκτρολογούσαν, άλλοι έπεσαν και μετά δεν ξανασηκώθηκαν. Όχι ότι εμένα με καίει, καλύτερα να του δίνω...

...έλεγα από μέσα μου.

Και τότε την είδα. Είχε το στήθος της Traxex, το μπούτι της Lina και τα μάτια της Rylai. Ήταν μια ζωντανή κούκλα (όχι barbie, μπλιαχ τρέντυ) και η ρόμπα της ανέμιζε καθώς περπατούσε, και έβλεπα Λονδίνο Παρίσι αβέρτα.

Ρωτάω τον Σημιτ...εεε, την νοσοκόμα ποια είναι αυτή, και με κοιτάει με ένα ύφος "γιατί ρε παπάρα εγώ δεν είμαι όμορφη;" και μου λέει: "αυτή είναι η γιατρός που τους εξετάζει τα βράδια..."

...
...
GODLIKE!
...
...

Εγώ απόψε θα feedarw solo mid. Εσείς;

FoRJeSuS
11-06-2011, 02:24 AM
ama einai opws tin periegrapses mpenw game kai paw feed!

SaRDaNaPaLoS_QQ
11-06-2011, 09:31 AM
Το κορίτσι είναι δεσμευμένο...λυσσάρες.

FoRJeSuS
11-06-2011, 02:13 PM
Το κορίτσι είναι δεσμευμένο...λυσσάρες.

odws 3exasa oti sto league mas pezei o mega feeder/loser/spammer/troller
ade konomises tin gomena!

Aemirch
10-09-2011, 03:12 PM
40 αναπάντητα ερωτήματα στο DotA
Thread...revived!

Κι όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα που όσος καιρός και να περάσει δεν έχουν λάβει σαφή απάντηση ως προς το γιατί συμβαίνουν σε dota games. Πάμε να δούμε μερικά από αυτά:


Γιατί η Mirana όταν κάνει ulty για να σώσει κάποιον ποτέ δεν τα καταφέρνει στο timing?
Γιατί το Circlet of Nobility κάνει 185 gold;
Γιατί το Quelling Blade χάνει το attack bonus σε creeps όταν το έχεις στον Void και κάνεις ulty; (ισχύει και όσοι παίρνετε QB στον Void-σχεδόν όλοι δηλαδή-είστε απληροφόρητοι)
Γιατί η ulty του Leviathan σε πετυχαίνει ακόμα κι αν νομίζεις ότι είσαι αρκετά μακριά για να μην σε πετύχει;
Γιατί κανείς δεν θυμάται όλο το name της Vengeful Spirit;
Γιατί αποκαλούν τον Sniper ks hero όταν κάνει assassinate για να σκοτώσει κάποιον που δεν τον φτάνουν οι άλλοι; (μόνο όταν το κάνει ο sniper όμως)
Γιατί στα -ap δεν παίρνει κανείς ποτέ Alchemist; (Μόνο όσοι πατάνε -random και όσοι διάβασαν αυτό το ποστ και πάνε να το κάνουν για να με διαψεύσουν)
Γιατί όποιος παίρνει sf έχει ΠΑΝΤΑ ύφος τουπέ;
Γιατί το magic resistance bonus στο hood of Defiance/Pipe δεν δουλεύει εάν ο pudge μάθει flesh heap πριν το αγοράσει;
Γιατί η ulty της Luna κάνει damage ακόμα και αν δεν έχει μάθει 1η; (στην περιγραφή λέει ότι το damage κάθε ακτίνας είναι ίσο με το damage του level του πρώτου skill)
Γιατί ο techies κάνει suicide για ks;
Γιατί οι allies σου βαράνε τους παίχτες που έχεις κάνει Echo Stomp/Nightmare;
Γιατί οι μισοί παίζουν syllabear χωρίς την αρκούδα του;
Γιατί όταν παίρνουν double/triple/ultra kill γράφουν βλακείες στο all?
Γιατί έχεις ΠΑΝΤΑ cooldown για την ulty του Zeus όταν χρειάζεται;
Γιατί ο Enigma και ο Magnus κάνουν ulty για να φάνε ένα άτομο;
Γιατί αγοράζουν Vanguard στους Huskar/Razor;
Γιατί το !ff το βλέπεις πάντα από κάποιον μόλις πεθάνει ο ήρωάς του;
Γιατί όταν ο Pudge πεθαίνει μόνος του θέλετε κι εσείς να αυτοκτονήσετε μαζί του;
Γιατί ο sf γίνεται μαύρη κότα όταν τρώει voodoo;
Γιατί ο Pudge hookάρει κάποιον που είναι κολλημένος πίσω του ενώ στοχεύει μπροστά του;
Γιατί όταν ο Αxe μπαίνει μόνος στο tower στο level2 δεν είναι gameruin;
Γιατί επιτρέπεται να αγοράσεις dagger στους Vengeful/Butcher αφού δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; (πέφτει κάτω)
Γιατί δεν κάνεις double kill όταν σκοτώνεις κάποιον με το suicide του techies;
Γιατί πολλές φορές αγοράζουν Manta Style και Sange&Yasha στον ίδιο ήρωα;
Γιατί δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις ποιος είναι ο αληθινός Phantom Lancer;
Γιατί παίρνουν Rikimaru όταν ο εχθρός έχει ήδη πάρει Slardar;
Από που πέφτουν τα Infernal;
Γιατί το Staff of Wizardry έχει λόγια του Gandalf στην περιγραφή του;
Γιατί αγοράζουν monkey king bar όταν οι αντίπαλοι δεν έχουν κάποιον παράγοντα που να δίνει evasion;
Γιατί ο Earthshaker βάζει 2η πριν βάλει 3η;
Γιατί ο sf βάζει ulty πριν βάλει 2η;
Γιατί αγοράζουν Dagon στον Ιο;
Είναι τυχαίο που ΟΛΟΙ όσοι παίρνουν Ogre Magi γνωρίζουν πολύ καλά τον ΟΠΑΠ;
Γιατί το Aegis βρίσκεται στα shops αφού δεν μπορείς να το αγοράσεις;
Γιατί η συνταγή του Blade Mail θέλει Robe of the Magi και όχι Blades of Attack;
Από που κι ως που παίζεται ο Nerubian Assassin σαν carry;
Γιατί όταν κάποιος δει πως τον πλησιάζει Impetus ή Homing Missile φεύγει μακριά του;
Γιατί το 2ο starfall της Mirana προτιμάει να πέφτει σε πτώματα όταν υπάρχουν δίπλα της;
Όταν λέμε bf εννοούμε Butterfly ή Battle Fury;


Την επόμενη φορά: Το πιο αστείο game όλων των εποχών!

G.ViruS
10-09-2011, 03:33 PM
Βάλε και αυτό

41:Γιατί το 90% των παιχτών Ρίχνουν το Laguna Blade στο 10% hp του αντιπάλου?
42:Γιατί ο Clinkz είναι ο μόνος ήρωας που μπορεί να κάνει Teleport όταν είναι Invi?
43:Γιατί ο Atropos έχει πάντα τα ίδια stats?(10-10-10,20-20-20,30-30-30,40-40-40 etc)
44:Γιατί το 3ο της Crystal δεν Stackarei με το ring of bassilus?
45:Γιατί όταν ανοίξουμε το Armlet και το δώσουμε στην αρκούδα του syllabear παίρνει όλα τα effect αλλά δεν χάνει hp per Sec?(Καλό?)

SaRDaNaPaLoS_QQ
10-09-2011, 03:38 PM
Εγώ παίρνω alchemist.

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------


Βάλε και αυτό

41:Γιατί το 90% των παιχτών Ρίχνουν το Laguna Blade στο 10% hp του αντιπάλου?
42:Γιατί ο Clinkz είναι ο μόνος ήρωας που μπορεί να κάνει Teleport όταν είναι Invi?

rooftrellen

Aemirch
10-09-2011, 06:18 PM
42:Γιατί ο Clinkz είναι ο μόνος ήρωας που μπορεί να κάνει Teleport όταν είναι Invi?
43:Γιατί ο Atropos έχει πάντα τα ίδια stats?(10-10-10,20-20-20,30-30-30,40-40-40 etc)
44:Γιατί το 3ο της Crystal δεν Stackarei με το ring of bassilus?
42: Και ο gondar μπορεί, έτσι είναι το ladder windwalk
43: γιατί έτσι του τα βάλανε για θέματα ισορροπίας lol
44: Stackarei

Γενικά το θέμα ήταν για αναπάντητα ερωτήματα.

narukaki
10-09-2011, 08:23 PM
Γιατί η Mirana όταν κάνει ulty για να σώσει κάποιον ποτέ δεν τα καταφέρνει στο timing?
LvL1 2.5 seconds fade time, LvL2 2 seconds fade time, LvL3 1.5 seconds fade time
Γιατί το Circlet of Nobility κάνει 185 gold;
Πόσο πρέπει να κάνει δηλαδή?
Γιατί το Quelling Blade χάνει το attack bonus σε creeps όταν το έχεις στον Void και κάνεις ulty; (ισχύει και όσοι παίρνετε QB στον Void-σχεδόν όλοι δηλαδή-είστε απληροφόρητοι)
Warcraft3 mechanics
Γιατί η ulty του Leviathan σε πετυχαίνει ακόμα κι αν νομίζεις ότι είσαι αρκετά μακριά για να μην σε πετύχει;
825,925,1025 Area of Effect, όταν του Enigma είναι σχεδόν 500 και του Roof 625
Γιατί κανείς δεν θυμάται όλο το name της Vengeful Spirit;
Επειδή είναι πιο εύκολο, όπως και των Nerubian Weaver, Alchemist, Axe etc
Γιατί αποκαλούν τον Sniper ks hero όταν κάνει assassinate για να σκοτώσει κάποιον που δεν τον φτάνουν οι άλλοι; (μόνο όταν το κάνει ο sniper όμως)
Pub games!
Γιατί στα -ap δεν παίρνει κανείς ποτέ Alchemist; (Μόνο όσοι πατάνε -random και όσοι διάβασαν αυτό το ποστ και πάνε να το κάνουν για να με διαψεύσουν)
Pub games!
Γιατί όποιος παίρνει sf έχει ΠΑΝΤΑ ύφος τουπέ;
Ο sf είναι από τα καλύτερα carry και υποτίθεται όποιος τον επιλέξει είναι ιδιαίτερα skilled
Γιατί το magic resistance bonus στο hood of Defiance/Pipe δεν δουλεύει εάν ο pudge μάθει flesh heap πριν το αγοράσει;
Warcraft3 mechanics (για τον ίδιο λόγο που το Vanguard δεν δουλεύει στον Leviathan ανάλογα το πότε θα μάθει το Kraken Shell)
Γιατί η ulty της Luna κάνει damage ακόμα και αν δεν έχει μάθει 1η; (στην περιγραφή λέει ότι το damage κάθε ακτίνας είναι ίσο με το damage του level του πρώτου skill)
Εδώ κάνεις λάθος! Οι ακτίνες θα χτυπήσουν τον αντίπαλο, αλλά θα κάνουν 0 dmg. Δοκίμασε το...
• Beams deal damage based on the level of Lucent Beam (Eclipse will not deal damage if you did not learn Lucent Beam).
Γιατί ο techies κάνει suicide για ks;
Pub games!
Γιατί οι allies σου βαράνε τους παίχτες που έχεις κάνει Echo Stomp/Nightmare;
Pub games!
Γιατί οι μισοί παίζουν syllabear χωρίς την αρκούδα του;
Pub games!
Γιατί όταν παίρνουν double/triple/ultra kill γράφουν βλακείες στο all?
Αίσθημα ανωτερότητας
Γιατί έχεις ΠΑΝΤΑ cooldown για την ulty του Zeus όταν χρειάζεται;
Αν κάτι μπορεί να πάει στραβά, θα πάει - Νόμος του Μέρφυ
Γιατί ο Enigma και ο Magnus κάνουν ulty για να φάνε ένα άτομο;
Pub games!
Γιατί αγοράζουν Vanguard στους Huskar/Razor;
Pub games! Καλά στον Huskar είναι σίγουρα αχρείαστο. Στον Razor όμως δεν είναι σίγουρα ούτε απαραίτητο, αλλά ούτε και τελείως rejected...
Γιατί το !ff το βλέπεις πάντα από κάποιον μόλις πεθάνει ο ήρωάς του;
Pub games! Απαισιοδοξία!
Γιατί όταν ο Pudge πεθαίνει μόνος του θέλετε κι εσείς να αυτοκτονήσετε μαζί του;
Επειδή μόλις χάσαμε ένα easy kill
Γιατί ο sf γίνεται μαύρη κότα όταν τρώει voodoo;
Warcraft3 Mechanics
Γιατί ο Pudge hookάρει κάποιον που είναι κολλημένος πίσω του ενώ στοχεύει μπροστά του;
Επειδή ο Pudge σταματάει πρώτα και μετά πετάει το hook, ενώ ο από πίσω του ακόμα κουνιέται...
Γιατί όταν ο Αxe μπαίνει μόνος στο tower στο level2 δεν είναι gameruin;
Pub games! Γιαννάκης Rambo...
Γιατί επιτρέπεται να αγοράσεις dagger στους Vengeful/Butcher αφού δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; (πέφτει κάτω)
Warcraft3 mechanics. Το ίδιο συμβαίνει με τον Kunkka και το Quelling blade
Γιατί δεν κάνεις double kill όταν σκοτώνεις κάποιον με το suicide του techies;
Για τον ίδιο λόγο που δεν πέρνεις kill όταν αυτοκτονέις με τον Abbadon! Μόνο στους αντιπάλους μετράνε
Γιατί πολλές φορές αγοράζουν Manta Style και Sange&Yasha στον ίδιο ήρωα;
Pub games!
Γιατί δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις ποιος είναι ο αληθινός Phantom Lancer;
Juxtapose, Phantom Edge, Doppelwalk
Γιατί παίρνουν Rikimaru όταν ο εχθρός έχει ήδη πάρει Slardar;
Pub games! Παρόλα αυτά μου έχει τύχει και μένα να κρατήσω Riki σε ar game με αντίπαλο slardar. To Amplify Damage έχει 10 sec cd και δεν χρησιμοποιείτε μόνο για να εμφάνιζει invisible αντιπάλους, αλλά και για -armor. Περιμένεις λοιπόν να το χρησιμοποιήσει κάπου αλλού και μετά εμφανίζεσαι
Από που πέφτουν τα Infernal;
Calls an Infernal down from the sky! Από τον ουρανό!!!
Γιατί το Staff of Wizardry έχει λόγια του Gandalf στην περιγραφή του;
Προφανώς ο Icefrog είναι fan του LOTR. Αυτό θα το ψάξω καλύτερα...
Γιατί αγοράζουν monkey king bar όταν οι αντίπαλοι δεν έχουν κάποιον παράγοντα που να δίνει evasion;
Pub games + extra dmg + Gives a 35% chance to bash on attacks
Γιατί ο Earthshaker βάζει 2η πριν βάλει 3η;
Pub games!
Γιατί ο sf βάζει ulty πριν βάλει 2η;
Pub games!
Γιατί αγοράζουν Dagon στον Ιο;
Pub games! LoL
Είναι τυχαίο που ΟΛΟΙ όσοι παίρνουν Ogre Magi γνωρίζουν πολύ καλά τον ΟΠΑΠ;
Προσωπικά είμαι πολύ άτυχος με το multicast
Γιατί το Aegis βρίσκεται στα shops αφού δεν μπορείς να το αγοράσεις;
Για να αναρωτηθούν οι newbies στο dota ποιός το ρίχνει
Γιατί η συνταγή του Blade Mail θέλει Robe of the Magi και όχι Blades of Attack;
Έξυπνη παρατήρηση.
Από που κι ως που παίζεται ο Nerubian Assassin σαν carry;
Pub games! Ακόμα και Lina έχω δει με lifesteal και butterfly παλιότερα
Γιατί όταν κάποιος δει πως τον πλησιάζει Impetus ή Homing Missile φεύγει μακριά του;
Αίσθημα επιβίωσης. Ειδικά στο Impetus της Enchantress προσωπικά κάτι με κάνει ενώ το βλέπω να έρχεται πάνω μου, να προσπαθώ να απομακρυνθώ από αυτό...
Γιατί το 2ο starfall της Mirana προτιμάει να πέφτει σε πτώματα όταν υπάρχουν δίπλα της;
Warcraft3 mechanics
Όταν λέμε bf εννοούμε Butterfly ή Battle Fury;
Battle Fury


Όποιος ενδιαφέρεται και για άλλα παράξενα των mechanics του Warcraft3 ας δει και αυτό :
http://www.youtube.com/watch?v=pfwH3-OU8_M

Aemirch
10-09-2011, 08:45 PM
^Α εσύ είσαι ο καλός μας. Για να μην μπω σε λεπτομέριες, δεν απάντησες σωστά σε καμία ερώτηση (εκτός από αυτή που έκανα λάθος). Το 'pub games' δεν είναι καν απάντηση.

Είναι σαν να σε ρωτάω 'από που κλάνουν οι γοργόνες' και να μου λες 'δεν υπάρχουν γοργόνες'.

narukaki
10-09-2011, 08:56 PM
^Α εσύ είσαι ο καλός μας. Για να μην μπω σε λεπτομέριες, δεν απάντησες σωστά σε καμία ερώτηση (εκτός από αυτή που έκανα λάθος). Το 'pub games' δεν είναι καν απάντηση.

Είναι σαν να σε ρωτάω 'από που κλάνουν οι γοργόνες' και να μου λες 'δεν υπάρχουν γοργόνες'.

Δεν υπάρχουν γοργόνες, πολύ harry potter διαβάζεις...
Όπου απαντάω "pub games" εννοώ ότι ο άλλος είναι newbie και αγνοεί κάποια βασικά πράγματα, όπως ότι χωρίς το Aftershock του Earthshaker δεν κάνει stun το Enchant Totem

Όπου απαντάω "Warcraft3 mechanics", εννοώ ότι εξαιτίας κάποιων προγραμματιστικών "σφαλμάτων" της μηχανής του Warcraft, μερικά πράγματα δεν μπορούν να διορθωθούν. Χαρακτηριστικό παράδειγμα γιατί να μην stackaroun τα orb effect?
Αναπάντητο ερώτημα?
Όχι φυσικά! Δεν είμαι ειδικός όμως περί του θέματος, περισσότερες λεπτομέρειες εδώ :
http://www.playdota.com/mechanics

MoTiVaTeD
10-09-2011, 09:33 PM
Κι ομως εχω παιξει Lina carry και πιστεψτε με κοβει περισσοτερο απο πολλους αναγνωρισμενους carry heroes.
1)Παρε full lvl stun & 3o.
2)Αν βγαλεις burizza,mkb ειναι gg το game.

Εμφανιζετε μια mortred με αγριες διαθεσεις. (Πες ντυμενη 1800 hp)
Κανει blink πανω σου και κανεις στυν.

Την αρχιζεις με το 3ο και βαρας σαν #@%$# και μεσα σε τοσα hit πιανεις και 2 criticals απο την burizza (20%) και μενει με 400 hp πες. Παει να φυγει τρωει και το laguna στο μετωπο και R.I.P Dear phantom :'(

narukaki
10-09-2011, 09:36 PM
Κι ομως εχω παιξει Lina carry και πιστεψτε με κοβει περισσοτερο απο πολλους αναγνωρισμενους carry heroes.
1)Παρε full lvl stun & 3o.
2)Αν βγαλεις burizza,mkb ειναι gg το game.

Εμφανιζετε μια mortred με αγριες διαθεσεις. (Πες ντυμενη 1800 hp)
Κανει blink πανω σου και κανεις στυν.

Την αρχιζεις με το 3ο και βαρας σαν #@%$# και μεσα σε τοσα hit πιανεις και 2 criticals απο την burizza (20%) και μενει με 400 hp πες. Παει να φυγει τρωει και το laguna στο μετωπο και R.I.P Dear phantom :'(

Pub!

MoTiVaTeD
10-09-2011, 09:43 PM
Pub!

Οχι απαραιτητα.

narukaki
10-09-2011, 09:48 PM
Αν όχι pub, τότε που?
Ποιό σοβαρό team θα έπαιζε Lina ως carry?

MoTiVaTeD
10-09-2011, 09:56 PM
Αν όχι pub, τότε που?
Ποιό σοβαρό team θα έπαιζε Lina ως carry?

Εσυ οταν λες μη-pub εννοεις tours που παιρνουν μερος οι MyM και οι Na'Vi ε;

Το gihl ας πουμε δεν το λες pub και εκει μπορει καλλιστα καποιος να δοκιμασει αλλα πραγματα απο το aghanims kai to refresher στην lina.

Aemirch
10-09-2011, 10:08 PM
Το gihl ας πουμε δεν το λες pub και εκει μπορει καλλιστα καποιος να δοκιμασει αλλα πραγματα απο το aghanims kai to refresher στην lina.


http://www.youtube.com/watch?v=J1yN3KzmL98&feature=player_embedded

narukaki
10-09-2011, 10:10 PM
Εσυ οταν λες μη-pub εννοεις tours που παιρνουν μερος οι MyM και οι Na'Vi ε;

Το gihl ας πουμε δεν το λες pub και εκει μπορει καλλιστα καποιος να δοκιμασει αλλα πραγματα απο το aghanims kai to refresher στην lina.

Δεν το λες pub ακριβώς αλλά εύκολα μπορείς να αποκλειστείς από το channel με ένα carry build στην Lina αν εν τέλει δεν σου "βγει" το game

Επίσης άλλο να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα στην Lina, όπως πχ Ethereal blade και άλλο lifesteal, buriza κτλ

Από την άλλη θα μου πεις ο Pajkatt των DDT κάποτε έβγαζε bf στην Aleria

MoTiVaTeD
10-09-2011, 10:12 PM
Δεν το λες pub ακριβώς αλλά εύκολα μπορείς να αποκλειστείς από το channel με ένα carry build στην Lina αν εν τέλει δεν σου "βγει" το game

Επίσης άλλο να δοκιμάσεις διαφορετικά πράγματα στην Lina, όπως πχ Ethereal blade και άλλο lifesteal, buriza κτλ

Από την άλλη θα μου πεις ο Pajkatt των DDT κάποτε έβγαζε bf στην Aleria

Tο bf στην alleria παλια ηταν οτι καλυτερο.

SaRDaNaPaLoS_QQ
11-09-2011, 12:07 AM
Κι ομως εχω παιξει Lina carry και πιστεψτε με κοβει περισσοτερο απο πολλους αναγνωρισμενους carry heroes.
1)Παρε full lvl stun & 3o.
2)Αν βγαλεις burizza,mkb ειναι gg το game.

Εμφανιζετε μια mortred με αγριες διαθεσεις. (Πες ντυμενη 1800 hp)
Κανει blink πανω σου και κανεις στυν.

Την αρχιζεις με το 3ο και βαρας σαν #@%$# και μεσα σε τοσα hit πιανεις και 2 criticals απο την burizza (20%) και μενει με 400 hp πες. Παει να φυγει τρωει και το laguna στο μετωπο και R.I.P Dear phantom :'(

Blink => BKB και θα πεθάνεις χωρίς να έχει άλλα αντικείμενα η Mortred. Τώρα αν έχει και κάνα mkb ή fury ή butter, άντε γεια.

---------- Post added at 01:07 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------


Tο bf στην alleria παλια ηταν οτι καλυτερο.

Και 2ο quote γιατί μπορώ!

Ακόμα το ίδιο αντικείμενο είναι, απλά κατάλαβε ο κόσμος πόσο βλακεία ήταν και σταμάτησε να το κάνει. Μόδα ήταν που κράτησε για 3-4 μήνες.

Aemirch
18-10-2011, 09:19 PM
Το πιο αστείο game όλων των εποχών!

Εδώ το έχω.

Την επόμενη φορά: Gameruiners και πως να τους αντιμετωπίσετε

skerdi_nam_nam
18-10-2011, 10:38 PM
where is alexic????????

alexic
19-10-2011, 12:27 PM
where is alexic????????

Παρόν!


Γιατί όμως;

Aemirch
19-10-2011, 02:19 PM
Παρόν!


Γιατί όμως;Προφανώς σε ήθελε παρών στο πιο αστείο game όλων των εποχών.

skerdi_nam_nam
19-10-2011, 03:28 PM
Προφανώς σε ήθελε παρών στο πιο αστείο game όλων των εποχών.

xaxaxaxaxa oxi re lew gia ekei pou exeis kaneime ola ta staff klp leipei o kalos mas o alexic

Aemirch
19-10-2011, 04:22 PM
xaxaxaxaxa oxi re lew gia ekei pou exeis kaneime ola ta staff klp leipei o kalos mas o alexic
A αυτό (http://i54.tinypic.com/erg2dg.png) λες; πρέπει να κάνω καινούργιο...

skerdi_nam_nam
19-10-2011, 06:33 PM
A αυτό (http://i54.tinypic.com/erg2dg.png) λες; πρέπει να κάνω καινούργιο...

yy xaxaxa

Aemirch
20-10-2011, 11:38 PM
Ορίστε λοιπόν το staff team ανανεωμένο! Όσοι έχετε απορίες για το ποιος είναι ποιος ρωτήστε.

http://i55.tinypic.com/nldjdx.png

MasteR[KM]
21-10-2011, 12:14 AM
hmm


40 αναπάντητα ερωτήματα στο DotA
Thread...revived!

Κι όμως, υπάρχουν κάποια πράγματα που όσος καιρός και να περάσει δεν έχουν λάβει σαφή απάντηση ως προς το γιατί συμβαίνουν σε dota games. Πάμε να δούμε μερικά από αυτά:


Γιατί η Mirana όταν κάνει ulty για να σώσει κάποιον ποτέ δεν τα καταφέρνει στο timing?
because he sucks
Γιατί το Circlet of Nobility κάνει 185 gold;
poso itheles na kanei?
Γιατί το Quelling Blade χάνει το attack bonus σε creeps όταν το έχεις στον Void και κάνεις ulty;
(ισχύει και όσοι παίρνετε QB στον Void-σχεδόν όλοι δηλαδή-είστε απληροφόρητοι)
nobody is perfect
Γιατί η ulty του Leviathan σε πετυχαίνει ακόμα κι αν νομίζεις ότι είσαι αρκετά μακριά για να μην σε πετύχει;
giati kaneis den kserei poso aoe exei
Γιατί κανείς δεν θυμάται όλο το name της Vengeful Spirit;
giati exei pola symfwna
Γιατί αποκαλούν τον Sniper ks hero όταν κάνει assassinate για να σκοτώσει κάποιον που δεν τον φτάνουν οι άλλοι; (μόνο όταν το κάνει ο sniper όμως)
noobs
Γιατί στα -ap δεν παίρνει κανείς ποτέ Alchemist; (Μόνο όσοι πατάνε -random και όσοι διάβασαν αυτό το ποστ και πάνε να το κάνουν για να με διαψεύσουν)
giati einai baretos
Γιατί όποιος παίρνει sf έχει ΠΑΝΤΑ ύφος τουπέ;
giati mporei
Γιατί το magic resistance bonus στο hood of Defiance/Pipe δεν δουλεύει εάν ο pudge μάθει flesh heap πριν το αγοράσει;
den kserw ;(
Γιατί η ulty της Luna κάνει damage ακόμα και αν δεν έχει μάθει 1η; (στην περιγραφή λέει ότι το damage κάθε ακτίνας είναι ίσο με το damage του level του πρώτου skill)
bugs
Γιατί ο techies κάνει suicide για ks;
giati einai xazos
Γιατί οι allies σου βαράνε τους παίχτες που έχεις κάνει Echo Stomp/Nightmare;
giati den kseroun
Γιατί οι μισοί παίζουν syllabear χωρίς την αρκούδα του;
giati den kseroun na paizoun thn arkouda
Γιατί όταν παίρνουν double/triple/ultra kill γράφουν βλακείες στο all?
gia ton idio logo pou exoun ena xamogelo - opws les kai esy - londino parisi
Γιατί έχεις ΠΑΝΤΑ cooldown για την ulty του Zeus όταν χρειάζεται;
giati thn ksodepses prin ligo askopa, gia na xtypas to kefali sou ston toixo argotera
Γιατί ο Enigma και ο Magnus κάνουν ulty για να φάνε ένα άτομο;
giati den kseroun oti sto fog paramoneuoun alloi 3
Γιατί αγοράζουν Vanguard στους Huskar/Razor;
giati oxi?
Γιατί το !ff το βλέπεις πάντα από κάποιον μόλις πεθάνει ο ήρωάς του;
giati tote ksenerwnei pio poly + den exei enan hero na autoktonisei... eeee na xeirizete
Γιατί όταν ο Pudge πεθαίνει μόνος του θέλετε κι εσείς να αυτοκτονήσετε μαζί του;
den katalaba !
Γιατί ο sf γίνεται μαύρη κότα όταν τρώει voodoo;
to model tou sf einai to model tou firelord, pou opws leei to onoma tou einai fire lord = fwtia = kokkino/portokali, to mauro proekypse meiwnontas ton RGB ( red green blue ) code tou model apo tis max (normal) times (255) ekasto se 0 resulint sto mauro model.
Γιατί ο Pudge hookάρει κάποιον που είναι κολλημένος πίσω του ενώ στοχεύει μπροστά του;
Dioti to prwto Dummy unit ( boithitiko unit ) pou ola mazi einai to hook bgainei ligo pio pisw apo oso tha itheles.
Γιατί όταν ο Αxe μπαίνει μόνος στο tower στο level2 δεν είναι gameruin;
Eksartate ti tha kanei sto lvl2 tower.
Γιατί επιτρέπεται να αγοράσεις dagger στους Vengeful/Butcher αφού δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; (πέφτει κάτω)
Giati den yparxei tropos na sto apagoreusei logo wc3 mechanics.
Γιατί δεν κάνεις double kill όταν σκοτώνεις κάποιον με το suicide του techies;
Pws tha kaneis double kill skotonontas 1 atomo?
Γιατί πολλές φορές αγοράζουν Manta Style και Sange&Yasha στον ίδιο ήρωα;
Giati einai 2 diaforetika item, + manta style mainly = illusions
Γιατί δεν μπορείς ποτέ να ξέρεις ποιος είναι ο αληθινός Phantom Lancer;
Giati einai para polloi kai den exeis maphack
Γιατί παίρνουν Rikimaru όταν ο εχθρός έχει ήδη πάρει Slardar;
Giati nomizoun oti blink strike super kill steal = win
Από που πέφτουν τα Infernal;
666 range panw apo to edafos gia na eimaste akribeis
Γιατί το Staff of Wizardry έχει λόγια του Gandalf στην περιγραφή του;
Giati fimes lene oti o icefrog einai fanatic tou lotr
Γιατί αγοράζουν monkey king bar όταν οι αντίπαλοι δεν έχουν κάποιον παράγοντα που να δίνει
evasion;
Giati den einai mono to true sight?
Γιατί ο Earthshaker βάζει 2η πριν βάλει 3η;
Giati den kserei last hit
Γιατί ο sf βάζει ulty πριν βάλει 2η;
Dld paizei raze aura? puke
Γιατί αγοράζουν Dagon στον Ιο;
Oh shit we heard it all !
Είναι τυχαίο που ΟΛΟΙ όσοι παίρνουν Ogre Magi γνωρίζουν πολύ καλά τον ΟΠΑΠ;
Oxi egw
Γιατί το Aegis βρίσκεται στα shops αφού δεν μπορείς να το αγοράσεις;
Emeine apo palia
Γιατί η συνταγή του Blade Mail θέλει Robe of the Magi και όχι Blades of Attack;
Giati ithele kai palia
Από που κι ως που παίζεται ο Nerubian Assassin σαν carry;
Apo to first blood mexri to beyond godlike.
Γιατί όταν κάποιος δει πως τον πλησιάζει Impetus ή Homing Missile φεύγει μακριά του;
Giati den thelei na faei 2o impetus? giati den thelei to stun na ton petyxei mesa stous antipalous?
Γιατί το 2ο starfall της Mirana προτιμάει να πέφτει σε πτώματα όταν υπάρχουν δίπλα της;
Dioti o ypologistis den ginete na ksexwrisei an to unit dipla sou einai zwntano gia to paixnidi sou h psofio, ta corpses mexri na ginoun decay theorounte units.
Όταν λέμε bf εννοούμε Butterfly ή Battle Fury;
Battle Fury, to butterfly to legane anekathen etsi oi barbaroi dota players, kai to kolisan kai se merikous apo mas pou arxisan na paizoun me barbarous!

Aemirch
21-10-2011, 07:08 AM
Γιατί επιτρέπεται να αγοράσεις dagger στους Vengeful/Butcher αφού δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις; (πέφτει κάτω)
Giati den yparxei tropos na sto apagoreusei logo wc3 mechanics.

Γιατί το 2ο starfall της Mirana προτιμάει να πέφτει σε πτώματα όταν υπάρχουν δίπλα της;
Dioti o ypologistis den ginete na ksexwrisei an to unit dipla sou einai zwntano gia to paixnidi sou h psofio, ta corpses mexri na ginoun decay theorounte units.Χαίρομαι που προσπάθησες να απαντήσεις όσο πιο αντικειμενικά μπορούσες αλλά εδώ τα σκότωσες κάπως. Και τα δυο πράγματα ΜΠΟΡΟΥΝ να φτιαχτούν αλλά ο ice για κάποιο λόγο δεν τα φτιάχνει. Έγω προγραμμάτιζα Wc3 maps για 2+ χρόνια και ήξερα τα commands που θα μπορούσαν να τα διορθώσουν, λες να τα γράφω στα κουτουρού;

Και ΝΑΙ έχω στείλει e-mail για αυτό.

S.L.I.C.E
21-10-2011, 01:10 PM
Ορίστε λοιπόν το staff team ανανεωμένο! Όσοι έχετε απορίες για το ποιος είναι ποιος ρωτήστε.

http://i55.tinypic.com/nldjdx.png

Proxirodoulia
den m'aresa etc opws m'ekanes

MasteR[KM]
22-10-2011, 08:09 AM
kai egw re malaka truallity programatizw maps edw kai 3-4 xronia...

Aemirch
22-10-2011, 09:26 PM
;687666']kai egw re malaka truallity programatizw maps edw kai 3-4 xronia......and?

condition - boolean
(triggering Unit) is a corspe - equal to true/false

για το item βαριέμαι να πω αλλά έχω κάνει manual remove.

MasteR[KM]
22-10-2011, 11:57 PM
den yparxei triggering units = corpse, makari n yphrxe, isws me vjass mono na ginete den kserw, alla an den apatome o icefrog eixe dhlwsei pou den usarei oute triggers, oute vjass... twra wtf den kserw, pantos oso gia ta items, nai manual remove k, alla pws tha to kaneis na isxuei gia enan paikti mono, skepsou oti to trigger tha prepei na kanei remove to item apo to shop, mono omws gia enan sygkekrimeno paikti, pragma pou nomizw oti den ginete, + oti tha prepei ola auta na einai MUI gia na leitourgoun sto dota. :/

Aemirch
23-10-2011, 03:51 PM
;688274']den yparxei triggering units = corpse, makari n yphrxe, isws me vjass mono na ginete den kserw, Α βασικά θυμόμουν το triggering unit = alive. Άκυρο. Αλλά και πάλι έχουμε άλλο check: Current life of (Τriggering Unit) equal to 0 - true/false που μπορεί να βοηθήσει.

;688274']alla an den apatome o icefrog eixe dhlwsei pou den usarei oute triggers, oute vjass... twra wtf den kserwΤσου. VJASS με ASM χρησιμοποιεί. (ΑSM = advanced scripting method). Αλλά εγώ το είπα γιατί όλα τα commands των triggers μπορούν να μεταφερθούν σε jass commands.

;688274']pantos oso gia ta items, nai manual remove k, alla pws tha to kaneis na isxuei gia enan paikti mono, skepsou oti to trigger tha prepei na kanei remove to item apo to shop, mono omws gia enan sygkekrimeno paikti, pragma pou nomizw oti den ginete, + oti tha prepei ola auta na einai MUI gia na leitourgoun sto dota. :/Αν δεν υπολογίσουμε το ΜUI, μπορούμε να βάλουμε variables και να χρησιμοποιήσουμε το unit type check... δεν είναι μαζική περίπτωση οπότε δεν νομίζω να προκαλεί leaks.

Lafayette
08-02-2012, 07:51 PM
Είσαι ο καλύτερος εντέλει..

Aemirch
22-10-2012, 02:09 AM
Σκέφτομαι να γράψω κάτι για τις τελευταίες αλλαγές στο Dota, αλλά θέλω ανταπόκριση men.

Gate13
22-10-2012, 07:14 AM
ΟΧΙ ΦΤΑΝΕΙ

Tasos_O_Theos
22-10-2012, 03:16 PM
Σκέφτομαι να γράψω κάτι για τις τελευταίες αλλαγές στο Dota, αλλά θέλω ανταπόκριση men.

Grapse.
O Tasos einai mazi sou.

Lafayette
22-10-2012, 04:48 PM
Go go!