PDA

View Full Version : [DENIED] User Abuse : xQutor.



Nevermindz
07-07-2011, 03:51 AM
Clan NoL User Abuse ReportAccused Battle.Net account: xQutor.
Your battlet.net Account: Nevermindz
Game name: nlmindz
Abused rule: Χρήση λογισμικού Maphack
Time of event: Καθ'όλη τη διάρκεια του game
Further details: Το user abuse αυτό γίνεται καθαρά για τυπικούς λόγους μιας και πρόλαβε να ανοιχτεί πρώτο το http://www.mymgn.com/board/showthread.php?84754-Admin-Abuse-NeverMindz. Απλά για τα τυπικά και όπως αναφέρουν τα rules σαν admin όφειλα να ανοίξω και ένα user abuse. Ας γίνει closed απλά μέχρι να εξεταστεί και το άλλο thread.

ActiveTourman
07-07-2011, 12:45 PM
1 mera dioria na dwseis tis xronikes stigmes

ps: opiodipote post ektos tou thread starter tha ginete delete

Nevermindz
07-07-2011, 02:11 PM
Κάνω απλά ένα copy paste το reply μου απο το προηγούμενο thread με κάποιες χρονικές στιγμές.

Και τέλος on-topic, ο συγκεκριμένος butcher από την αρχή σχεδόν του game προκαλέι με τις κινήσεις και το πως συμπεριφέρεται in game δίνοντας ξεκάθαρες αφορμές για χρήση maphack. Όπως θα δείτε και στο replay και στα περισσοτερά runes πάει καρφωτός και signals κάνει πάνω στους αντίπαλους αρκετές φορές με αποκορύφωμα 5 σημεία στο replay τα οποία δηλώνουν και το maphack και τα αναφέρω παρακάτω.
1)Στο 28 ανεβαίνοντας για gank στο πάνω lane στον Balanar φαίνεται στο map και ο Balanar αφού τρώει το τελευταίο creep φαίνεται ότι πάει back αλλά στρίβει και κρύβεται μέσα στα woods. Ο καλός butcher του αντίπαλου team προφανώς και δεν μασάει από τέτοια και βεβαίως hookarei μεσα στα δέντρα εκεί που βρίσκεται ακριβώς ο Balanar.
2) Στο 30 και ενώ ο Balanar απο το team μου φαρμάρει στα woods o εν λόγω butcher τον κάνει hook στα neutral και ενώ φυσικά δεν έχει vision εκεί.
3) Στο 39 έρχετε πάλι στα δικά μας woods checkarei μόνο ένα camp και πατώντας phase boots πάει προς τα μικρά τα δικά μας και hookarei ΑΚΡΙΒΩΣ στην πορεία που πάει ο char μου και εννοείται πως και πάλι δεν έχει ward η vision στη περιοχή.
4)Στο 46 είναι η πρώτη φορά που πάμε roshan με το team. Μάλιστα δεν πάμε όλοι κατ ευθείαν ώστε να μην κινήσουμε άμεσα υποψίες αλλά όπως φαίνεται καθαρά στο replay τα signals στο Roshan πέφτουν βροχή από την πρώτη στιγμή.
5)Και τέλος στο 49 παίζουμε fight στα δικά μας woods και ενώ είμαι με low life με vengeful πατάω lothars για να σωθώ, και μάλιστα δεν ακολουθώ δρόμο προς το base μας για να αποφύγω ένα λογικό κατά τα άλλα hook προς τα εκεί, αλλά πάω προς το ποτάμι. Ξέχασα βέβαια πως ο butcher του αντίπαλου team τον ελευθερό του χρόνο παίζει σε παγκόσμια tour με τους MyM μιας και όπως ισχυρίζεται από την αρχή του game αλλά και σε αυτό το topic είναι πολύ skilled παίκτης και με hookarei ενώ εγώ είμαι invisible με lothars για άλλη μια φορά.
Κάτι τελευταίο, δεν με νοιάζει το αν έχανα η κέρδιζα σε αυτό το game πόσο μάλλον και το elo το ban το έκανα μόνο και μόνο επειδή είχα αντιπάλο κάποιον με maphack ο οποίος το έδειχνα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ σε όλα το game. Επείσης όσο καιρό είμαι admin έχω κάνει 1 ban για AFK και το συγκεκριμένο, δεν πρόκειτε δηλαδή για κάποιου είδους rage ban η οτιδήποτε. Όπως είδατε και παραπάνω δεν έκανα ban ούτε με την πρώτη υποψία ούτε με τη δεύτερη. Ήμουν και είμαι 100% σίγουρος ότι ο συγκεκριμένος user είναι maphacker και μάλιστα πολύ κακός maphacker.
Και όπως ακριβώς λένε και τα rules τό ban για maphack μέσα στο game τιμωρείται και με kick.

Στο admin abuse υπάρχουν περισσότερα διαφωτιστικά σχόλια όσον αφορά το θέμα μιας και το admin abuse είχε γίνει create πριν καν τελειώσει το εν λόγω game και καλό θα ήταν όποιο/όποια staff/s ασχολιθεί με το θέμα να κοιτάξει και το http://www.mymgn.com/board/showthread.php?84754-Admin-Abuse-NeverMindz μιας και εκεί υπάρχουν replies και από τις δύο πλευρές όπως και replies από users που έχουν ασχολιθεί και με το θέμα.

PS Οι χρονικές στιγμές 1 & 2 που αναφέρονται παραπάνω είναι με ανάποδη σειρά στο replay απλά δεν πρόλαβα να κάνω edit και το post στο άλλο thread πριν γίνει closed λόγω spam.

Inso-
08-07-2011, 03:06 PM
koita einai polles oi periptwseis oi opoies einai upoptes.... koita mporei to pudge nanai PRO .... pantws perierga....

k3r1
13-07-2011, 11:27 AM
Έχουμε και λέμε...

Βλέποντας ολόκληρο το replay στο x1 (εκτός από όταν ήταν νεκρός!) παρατήρησα πολλές στιγμές τις οποίες εσείς δεν είδατε ή τις είδατε και δε θέλατε να τις δείτε. Είσαστε τόσο σίγουροι ότι έχει maphack από τις 5 στιγμές που δεν είδατε όλα τα υπόλοιπα , γιατί αυτά τα 5 που έκανε δεν ήταν τα μοναδικά σε όλο το game αλλά ένα ποσοστό επιτυχίας 20%, όλες οι κινήσεις του είχαν μια λογική , κάποιες από αυτές ήταν βασισμένες στην τύχη και εκεί είναι που κατηγορείται για maphack.

Θα μπορούσα να κάτσω να τα αναλύσω όλα αλλά έχω περιορισμένο χρόνο και δε μου είναι δυνατό, ούτως η άλλως μου πήρε ήδη αρκετό χρόνο για βγάλω ένα συμπέρασμα.

xQutor. δεν χρησιμοποιεί λογισμικό maphack.

Abuse Denied

Topic Closed