PDA

View Full Version : World of Warcraft



Fan_Tou_Sygnwmi
10-09-2011, 04:52 PM
Προλογος

Γουόου/Ουόου/Ουάου/Γουόρλντ οφ Γουόρκραφτ/Φουόρντ οφ Γουόλκραφτ στα γκρίκλις που σημαίνει κόσμος του πολέμου είναι ένα παιχνίδι κατηγορίας online πόρωσης. Περιέχεται σε ένα πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για να φορτωθεί σε ανθρώπινους εγκεφάλους, μόλις δε γίνει πλήρως απλόαντ εγκαθιστά στον άνθρωπο-θύμα καινούργιο λειτουργικό σύστημα, το οποίο τον κατευθύνει σε άλλον υπολογιστή για να παίξει. Η ασθένεια είναι άκρως κολλητική και χωρίς όριο ηλικίας, γιατί δεν παιζουν το WoW μόνο παιδιά , προς Θεού, βλέπεις και κάτι μαντραχαλάδες να το παίζουνε με τέτοιο πάθος που και φωτιά να πάρει το σπίτι τους, αυτοί είναι ικανοί να συνεχίσουν να παίζουν ατάραχοι από την αποβλάκωση με τα μάτια γουρλωμένα (όπως τα έχουν τα μικρά παιδιά όταν τους αγοράζουν παγωτό... ). Κατασκηνώνουν στα netcafe ή και στα δικά τους pc, χάνοντας την αίσθηση του χρόνου καθώς περνάνε ώρες και ώρες στο pc, φυσικά είναι άνεργοι (μιλάμε για την ηλικία 25 - 35 ) και ζουν από τους γονείς τους ακόμα ...


Τυπική εικόνα Γουατζίδικου

Οι καλύτερες εικόνες! ...Βλέπεις εκεί στο πόστο του τον ιδιοκτήτη (και όταν λέμε στο πόστο του εννοούμε στο κεντρικό Η/Π ) που αντί να δώσει το καλό παράδειγμα σε αυτούς τους αποχαυνωμένους , τον βλέπεις και αυτόν αραχτό στο pc του και αποβλακώνεται και αυτός στο WoW , συνήθως με τα ίδια χαρακτηριστικά και συμπτώματα (Μπάκας και αυτός , τα μάτια του γουρλωτά από συγκίνηση αν και ΣΙΓΟΥΡΑ κόκκινα από την κούραση , τσιγαράκι και φραπεδάκι και τέλος όταν έρχεται ο πελάτης να του πει θέλω κι εγώ να μου ανοίξεις ένα pc, αυτός του απαντά "Περίμενε να γα.... αυτόν τον <<nooba>> και στο ανοίγω .."

Κλασσικές Εκφράσεις των Channels μεταφρασμένες στα Ελληνικά

“OMG!!!”

- Όσκαρ Ουάιλντ για τη ΟΥΑΟΥ γλώσσα

Η γλώσσα του Ουατζίδων είναι υψηλού επιπέδου και μελετάται από τους γλωσσολόγους για περαιτέρω ανάλυση. Κατατάσσεται στις Μογγολοβλαχικές γλώσσες με διαδικτυακό ιδίωμα και ηλεκτρονιοποίηση του είδους. Χαρακτηριστικό της γνώρισμα είναι ότι η γραφή της είναι πιο εξελίσσουσα μορφής της από ότι η ομιλία της φέρνωντας τα πάνω κάτω στη γλωσσολογία, γιατί σε όλες τις φυσιολογικές γλώσσες συμβαίνει το ανάποδο! Οι λέξεις εφευρεμένες από αυτούς τους καμμένους όπως τους αποκαλώ όπως π.χ "Nooba ή σκέτο "noob" (χαρακτηριστικά και από τα κυριότερα ) ή και ολόκληρες φράσεις όπως. Και αξίζει να τονίσουμε ότι αυτούς τους ιδιωματισμούς δεν τους χρησιμοποιούν μόνο όταν παίζουν WoW αλλά και στην καθημερινότητά τους ...Και για να καταλάβετε καλά τι ακριβώς εννοείται ακολουθεί διάλογος μαθητή γυμνασίου:

Λοιπόν στα μαθήματα φυσική , χημεία , γεωγραφία έχουμε μία τελείως "λειψή" καθηγήτρια και μία φορά που μας έβαλε πολλά για το Σαββατοκύριακο αυτός φώναξε αγανακτισμένος "Οmg κυρία , πρέπει να μαζέψω 20.000 honor για να αγοράσω τα Mersillers Gladietors και άμα δεν μπω θα με βρίσουν οι Petamenoi (το group του όταν πάει για honor)...Το WoW επίσης τους προετοιμάζει για το μέλλον π.χ για την δουλειά που θα κάνουν καθώς στο WoW πέφτει πολύ "ζητιάνεμα" μπορεί και αυτοί να κάθονται σε κάνα δρόμο και να λένε στους περαστικούς "gimmie some g (Τζι) please " .

Το λειτουργικό σύστημα

Όπως και στο Lineage έτσι και στο World Of Warcraft επονομαζόμενο εν συντομία και ως WοW έχεις έναν παίκτη και προσπαθείς σκοτώνοντας παραπληγικά τέρατα να ανεβάσεις το επίπεδο του χαρακτήρα του. Ανώτατο επίπεδο των χαρακτήρων με την προσθήκη του expansion Cataclysm είναι το 85 (μια εξαίρεση είναι ο Τσακ Νόρρις όπου είναι εξ' ορισμού 90lvl). Ο μέχρι στιγμής σκοπός του παιχνιδιού (= κάψιμο εγκεφαλικών κυττάρων) είναι αφενός να φτάσεις το μέγιστο επίπεδο και να φτιάξεις/αγοράσεις τον καλύτερο εξοπλισμό που μπορείς για τον χαρακτήρα σου και αφετέρου να τρέχεις μαζί με άλλους 99 καμμένους να σκοτώσεις τους ΥΠΕΡΚΑΚΟΥΣ του παιχνιδιού (A.K.A: Gul'dan,Deathwing(η ωραία κοιμωμένη του παιχνιδιού),Lich King ή αλλιώς Arthas, Illidan ή αλλιώς αυτιάς που τις έφαγε από τον Artha, Μ.Bison που ακόμα τον κυνηγάει ο Guile και ο Ryu από το Street Fighter 1-15 αλλά αυτός τους την έσκασε και πήγε και κρύφτηκε σε άλλο παιχνίδι και να μην ξεχάσω και την Γεωργία Βασιλειάδου που την κυνηγάνε ακόμα αυτοί που τους έριχνε τα πιθάρια με το νερό από την ταινία η θεία από την Χίο γνωστή και ως Chicago, έχει αναφερθεί επίσης πως ένα θρυλικό Group 25 ατόμων όλοι στο ανώτατο επίπεδο και με καλό εξοπλισμό βρήκαν σε ένα κακόφημο χάνι (inn) του παιχνιδιού τον Τσακ Νόρρις να καπνίζει αργιλέ από τα κέρατα του Illidan και να ξύνει την πλάτη του με το σπαθί του Arthas, την επόμενη μέρα οι Λογαριασμοί (accounts) διαγράφτηκαν, την μεθεπόμενη τα παιδιά εξαφανίστηκαν, την επόμενη της μεθεπόμενης επικράτησε σάλος αφού βρέθηκαν 25 πτώματα με σημάδια παπουτσιού στο πρόσωπο και ένα σημείωμα που έγραφε "Nobody looks Chuck").

Ρατσες

Παρακάτω περιγράφονται οι ράτσες του WoW καθώς και τα mounts (μάουντς) τους.

Άνθρωποι

Οι απλοί άνθρωποι που υπάρχουν παντού, έχουν ένα μεγάλο μεσαιωνικό κάστρο με όλα τα φρου-φρου για κεντρική πόλη και ένα βασιλιά που είναι 11 χρονών. Με το expansion Wrath of the Lich King του παιχνιδιού ήρθε , ένας καινούργιος (o γαμιάς της υπόθεσης ) που κάθεται όλη την ώρα σαν μαλάκας ενώ το παιδί κάνει όλη την δουλειά. Τα mounts τους είναι απλά άλογα με γλαρωμένο βλέμμα αλλά κατά τα αλλά αποδεκτά.

Ξωτικά της Νύχτας (Νάϊτ Ελφ ντε!)

α παιδιά των λουλουδιών, τώρα τελευταία και εμο. Τριγυρνάνε στα δάση και πηδιούνται με κακόμορφες νύμφες ενώ η πόλη τους είναι ένα γιγάντιο δεντρόσπιτο. Πολλοί από αυτούς είναι δρυίδιδες σαν τον Πανοραμίξ μόνο που δεν φτιάχνουν απαραίτητα φίλτρα αλλά μεταμορφώνονται σε αρκούδες, γάτες, γύπες, δέντρα, λεωφορεία, τοστιέρες κλπ. Άμα αρχίσουν να ντρέπονται μπορούν να εξαφανιστούν στις σκιές , ικανότητα που θα ευχόμασταν να είχαμε όταν ερχόταν ο εφοριακός. Τα mounts τους είναι τίγρεις οι οποίες βγαίνουν σε διάφορα χρώματα όπου μια θυμίζει τίγρη Δαλματίας.

Νάνοι

Κομπλεξικοί ζουμπάδες με σκωτσέζικη προφορά. Πίνουν συνεχεία μπύρες για να αντέξουν το ψυχολογικό βάρος του να είσαι 1.50 με τα χέρια στην ανάταση ΚΑΙ να πηδάς γυναίκες με μούσια. Τα mounts τους, όσο και να μην το πιστεύετε, είναι τράγοι με απίστευτα μεγάλα κέρατα που σχηματίζουν σχήματα και έχουν άλλες καλλιγραφικές ιδιότητες. Θα προτιμούσαν να πηδήξουν τους τράγους (αφου κι αυτοι μουσια έχουν και δε μιλάνε σκωτσέζικα) αλλά δεν τους φτάνουν.


Γνώμοι (Nόουμς/gnomes)

Απόγονοι των πρασίνων νάνων και του Μπομπ του Μάστορα, ξαδέλφια των νάνων. Ζούσαν ωραία και καλά στην υπόγεια πόλη τους ονόματι Ζίον εεε.. Γκνομέρεγκαν μέχρι που ήρθαν κάτι τρολλ-τρογκ και τους τα κάνανε λίμπα. Μέσα στην απέραντη ιδιοφυία τους αποφάσισαν να πνίξουν την πόλη στην ραδιενέργεια και έτσι έγινε το πρώτο Τσέρνομπιλ στον κόσμο του γουόου. Από τότε μένουν στα ξαδερφάκια τους. Σημείωση: 80 εκατοστά με τα χέρια στην ανάταση και πάνω σε σκάλα (τα 70 εκατοστά είναι για την σκάλα). Επίσης είναι εξαίρετοι μηχανικοί καθώς ξέρουν να χειρίζονται πολύ καλά ΟΛΑ τα εργαλεία. Τι να κάνουμε, τα παιδιά είναι τρίποδα. Γι' αυτούς εξάλλου γράφτηκε η έκφραση "μικρός στο μάτι, μεγάλος στο κρεβάτι". Ε, πραγματικά πρέπει να είσαι πολύ noobas για να πάρεις gnome. Όπως είπαμε είναι καλοί μηχανικοί έτσι και τα mount τους είναι μηχανικά πουλιά (με την καλή έννοια).

Δραναοί (ντρανέϊ)

Κατσικοπόδαρη φυλή που έπεσε από το διάστημα (κυριολεκτικά) για να μπορέσει η Χιονοθύελλα (εταιρία που βγάζει το παιχνίδι) να επιτρέψει στους αλάϊς να έχουν σαμάνους. Φημολογείται ότι είναι απόγονοι των ΕΛ. Από πολλούς άλλους υποστηρίζεται ότι είναι η διασταύρωση μεταξύ ενός στρούμφ, μιας κατσίκας και του γνωστού σε όλους Ντέιβιντ Τζόουνς . Γι αυτούς γράφτηκε η φράση "Φοβού τους Δραναούς, δώρα φέροντες"(δώρα των ναάρου για αυτούς που ξέρουν). Έχουν μεγάλη εμμονή με το φως, πράγμα που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι κάνουν όταν γίνεται διακοπή ρευματος. Πριν πέσουν από το διάστημα έφεραν από τον τόπο τους κοπάδια των mount τους που ονομάζονται elekk, αλλά είναι στην πραγματικότητα απλοί ελέφαντες...

Ορδή(Χορντ, Χορντάδες ή χοντράδες ή Χόρδοι ή Πόρδοι)

Ορκ

Όπως παντού υπάρχουν άνθρωποι έτσι και σε όλα τα παιχνίδια υπάρχουν και ορκ. Κλασικά πράσινα εκτρώματα που και καλά είχαν ευγενές παρελθόν και καλό σκοπό αλλά το μόνο που τους νοιάζει είναι να καταστρέψουν τα πάντα όπως και κάθε ορκ στον κόσμο χωρίς παρ'όλα αυτά να εξηγούν σε κανέναν το λόγο. Τα mounts τους είναι λύκοι εκ γενετοίς συγκαμμένοι στην εσωτερική πλευρά των ποδιών τους.

Απέθαντοι (Ανντέντ)(Φορσάκεν ή απλά αυτούς που τους έχουν χεσμένους)

Τα ζόμπι της υπόθεσης. Έχουν και καλά σηκώσει μπαϊράκι ενάντια στον αρχικακό Λιτς-Κινγκ. Η πόλη τους αποτελείται κατά κύριο λόγο από το αποχετευτικό σύστημα της πρώην "Βασιλεύουσας" των ανθρώπων. Τα mounts τους είναι νεκρά όπως και αυτοί και είναι άλογα χωρίς στομάχι ή οποιοδήποτε άλλο όργανο του σώματος τους.

Τόρεν

Απλά 'γελάδες. Είναι και αυτοί παιδιά των λουλουδιών σαν τα νάιτ ελφ. Τριγυρνάνε, βοσκούν και εξπάρουν στις ατελείωτες πεδιάδες. Λόγω αυτού είναι πολύ μπατίρηδες και τσιγκούνηδες. Εφόσον είναι χοντροί και τεράστιοι χρειάζονταν χοντρά και τεραστία mounts οπότε βρήκαν τα kodo, μια διασταύρωση ρινόκερου, ιπποπόταμου, ταύρου, τόρεν, σαλιγκαριού και ντομάτας καθώς και γονίδια τανκ. Διότι είναι τα μόνα mounts που μπορούν να τους αντέξουν!

Τρολ

Πολύ βουντού κατάσταση, έχουν γουιτς ντοκτορς και τέτοια. Τους αρέσει να βαράνε τύμπανα και να χορεύουν Kαποε'ι'ρα, η Ιατρική σχολή των τρoλ έχει βγάλει πολλούς σημαίνοντες γιατρούς (βλ Dr.Peri,Dr.Who,Dr House κ.α.). Τα mounts τους είναι δεινόσαυροι (που για ένα σατανικά εμπορικό λόγο δεν έχουν εξαφανιστεί) τους οποίους χειρίζονται με χαλινάρια και βουντού.

Μπλαντ Ελφ (Αιματοξωτικά)( Αδερφάρες του αίματος )

Παρότι άλλα λέει το όνομα δεν πίνουν αίμα. Τα μπλάντ έλφ είναι τα πρεζόνια τις υπόθεσης που είναι εθισμένα στο μάνα και εκτελούν μαγικά στεγνώνοντας τα φρεσκοβαμμένα νύχια τους. Πολλοί σχολιάζουν ότι μοιάζουν με τους Γάλλους καθότι έχουν τις πιο όμορφες και σέξι γυναίκες σε συνδυασμό με τις πιο πούστρες άντρες. Πολλές γυναίκες των μπλάντ έλφ έχουν "αποστατήσει" και αναζητούν ικανοποίηση από άλλα "μέλη" της Ορδής αλλά κυρίως από ανθρώπους. Τα mounts τους είναι πουλιά (πάλι με την καλή έννοια) σε πολλές αποχρώσεις, τα οποία θυμίζουν στρουθοκαμήλους.

Η WoW αρρώστεια

Το χειρότερο είναι πως ο άρρωστος βλέπει παραισθήσεις από τον εθισμό ενώ από την εξάρτηση φανατίζεται σε τέτοιο σημείο όπου δεν δέχεται καμιά αρνητική κριτική για τον αγαπημένο του τίτλο και θεωρεί την εταιρία Blizzard κάτι ως Θεό και αν μη τι άλλο που και που ανάβει και κανά κεράκι μπροστά από το pc του...

Παρενέργειες της WoW αρρώστιας

Κάποιες άλλες 'παρενέργειες' επίσης για όσους πάσχουν από την συγκεκριμένη αρρώστεια είναι:

Χοντραίνουν τα οπίσθια τους από το πολύ καθισιό στον υπολογιστή παίζοντας άπειρες ώρες με το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Παρενέργειες της WoW αρρώστιας σε Κινέζοντα
Γίνονται λιγότερο κοινωνικοί και με προβλήματα έκφρασης πετώντας απίστευτες ασυναρτησίες και σαχλαμάρες.
Αποκτούν μεγαλομανία και ναρκισσισμό (κοινώς την ψωνίζουν), πιστεύουν ότι είναι τρανείς ιδιοφυίες σαν τον Αϊνσταίν και ταλεντάρες σαν τον Fatal1ty.
Γίνονται βρωμιάρηδες και ακατάστατοι (πχ: το σάντουιτς πεταμένο στο πάτωμα, το πληκτρολόγιο κολλάει από την μπίχλα κλπ)
Έχουν αναπτύξει ένα δικό τους λεξιλόγιο που θυμίζει λίγο παλαιολιθική εποχή όταν μιλάνε μεταξύ τους. Αυτό συμπεριλαμβάνει φράσεις όπως:εεεεραααα εεε μαααα-ααάκα παααάμε γιααα woow ή: καααάνε ρεζ εεεε μαααα-ακα
Οι παίκτες αποκαλούν ο ένας τον άλλον noob αντί με τα ονόματά τους.
Παραληρούν πάνω άπτον υπολογιστή τους, νιώθουν πως δεν έχουν καλό armor και ότι θα τους επιτεθούνε.
Κάνουν συνεχή χρήση γελοίων αμερικάνικων συντομογραφιών όπως OMG, 3LOL και PWNED.
Δεν γνωρίζουν πως υπάρχει κόσμος έξω από το σπίτι τους & τα net της γειτονιάς.
Δεν γνωρίζουν πως μπορούν να συνάψουν ερωτικές σχέσεις με το αντίθετο φύλο.
Όταν τολμάς να πεις σε κάποιον καμένο Σταμάτα πια να παίζεις WoW όλη την ώρα Σου απαντάει Έτσι
Η φάτσα τους αλλοιώνεται από τα σπυράκια & ζυγίζουν πάνω από 100 κιλά (οι καμμένοι τόσο, οι πρωτάρηδες σε καμιά βδομάδα)
Πλουτίζουν τις εταιρίες που πουλάνε υπολογιστές καθώς πολλοί από αυτούς (όπως και ο ιδιοκτήτης τους) δεν αντέχουν το σοβαρό πλήγμα του να χάνεις στο PvP (έχουμε πολλά περιστατικά πληκτρολογίων που βρέθηκαν τυχαία χωμένα σε οθόνες).

Σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνου σε ακραίες καταστάσεις όπως φαίνεται στο screenshot παρακάτω...(έλεος...)

Καταπολέμηση της αρρώστιας

Κόψτε το ρεύμα του σπιτιού σας.
Κλειδώστε την πόρτα και πετάξτε το κλειδί.
Αγοράστε ένα κουβά και δέστε τον με ένα σπάγκο για να τον ρίχνετε από το μπαλκόνι & να σας βάζουν τα απαραίτητα.
Κάψτε τον υπολογιστή για να μην έχετε πειρασμούς.
Κάντε καθημερινό μπάνιο.
Κάντε καθημερινές σωματικές ασκήσεις για να έχετε κανονικό βάρος.
Διαβάστε ένα Ελληνοελληνικό (Νεοελληνικό μήπως) λεξικό για να θυμηθείτε τις λέξεις που έχετε ξεχάσει.
Ψάξτε και βρείτε ένα σπίτι με κόκκινο φωτάκι, μόλις το βρείτε μπείτε μέσα.
Μία σφαίρα στον εγκέφαλο (του πάσχοντα).
Ευχές από τον Ακατονόμαστο (Μητσοτάκης).
Θυμηθείτε πως είναι το αγαπημένο άθλημα των Κινέζων φοιτητών τα Σαββατόβραδα όλα τα βράδια.
Καλέστε τον παπα-ταιώνα να ξορκίσει το κακό.

Μαρτυρίες ανθρώπων που σώθηκαν

Αποδείξεις μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν απο ανθρώπους που βελτιώθηκε η κατάσταση τους, άλλα έχουν κυκλοφορήσει ανέκδοτα στη πιάτσα που είναι ενθαρρυντικά για την ύπαρξη τουλάχιστον ενός άνθρωπου που βρήκε ξανά μερικώς το παλιό του λεξιλόγιο.

Παραδείγματα:

- Τί είπε o Λεωνίδας στους 300 όταν τους περικύκλωσαν οι Πέρσες? - Η Ταν η επί τας ρε noobs!!

-Τί είπε o Λεωνίδας στους 300 όταν τους περικύκλωσαν οι Πέρσες? -Wipe είναι παιδιά!

- Τι είπε ο Λεωνίδας όταν πρωτοείδε τον Εφιάλτη? - Έπρεπε να σε είχε κάνει ban η μάνα σου...

- Τι είπε ο Αχιλλέας όταν σκότωσε τον Έκτορα? - Σου πήρα το gold μωρή...

- Τι είπε ο Λάζαρος όταν είδε το Χριστό? -Rez me m8!

- Τι είπε ο Καραϊσκάκης όταν πέρασε ένας Τούρκος έξω από το στρατόπεδο τους? Κάντε ντου (nuke) στον φίντερ!

Μαρτυρία φρίχτη παίχτη


P.S: H Φρικηπαιδεια σωζει ζωες!!!




We Love: Lypamai_Sygnwmi
(Heraklion hardcore fan club)

skerdi_nam_nam
10-09-2011, 05:15 PM
http://frikipaideia.wikia.com

D1amond
10-09-2011, 05:21 PM
http://frikipaideia.wikia.com

XAXAXAXAXAXA,TAPA TON ERI3E,XAXAXAXA TON 3EFTULISE!!! XAXAXAXAXAXAXAXAXAXA

dust_walker
10-09-2011, 05:32 PM
............ti les re to wow einai to betst game ever......to gegonos oti exei sundromi kai einai akoma top .. dilwnei poLLLA filossssssss

Kyuubi)NineTail
10-09-2011, 05:43 PM
Κάποιος ταπώθηκε :rolleyes:

Fan_Tou_Sygnwmi
10-09-2011, 05:51 PM
Nomizw sto telos tou thread anaferw thn frikipedia fusika den eipa oti to skefthka egw .. fusika kai den 8a mporousa na upar3w toso kamenos opote just enjoy :)

We Love: Lypamai_Sygnwmi
(Heraklion hardcore fan club)

skerdi_nam_nam
10-09-2011, 06:49 PM
............ti les re to wow einai to betst game ever......to gegonos oti exei sundromi kai einai akoma top .. dilwnei poLLLA filossssssss

an kai Dn paizw poia to lol exei 3eperasei ton kosmo tou wow:(

narukaki
10-09-2011, 08:45 PM
an kai Dn paizw poia to lol exei 3eperasei ton kosmo tou wow:(

With 11.1 million subscribers as of June 2011, World of Warcraft is currently the world's most-subscribed MMORPG and holds the Guinness World Record for the most popular MMORPG by subscribers.

skerdi_nam_nam
10-09-2011, 10:45 PM
With 11.1 million subscribers as of June 2011, World of Warcraft is currently the world's most-subscribed MMORPG and holds the Guinness World Record for the most popular MMORPG by subscribers.

paw paso...

Insanor
11-09-2011, 11:39 AM
to wow akoma k opws exi ginei tora kanena game (tu eidus tu ) dn katafere na to kseperasei

Vehement
11-09-2011, 12:15 PM
kai oute prokeitai...an skefteis oti yparxoun atoma (opws egw, kai omg ktlp ) pou paizoun apo 2005....

απλα εγω προσωπικα το παραταω οποτε εχω πολλες δουλειες real life, αλλα επειδη ειμαι προ(ε ενταξει, ο καλυτερος εβερ) οποτε ξανα αρχιζω φτανω τους παντες στο ιδιο επιπεδο (να επισημανω οτι ειμαι προ, και οχι επειδη το game πια εχει γινει easymode σαν να παιζω σε σερβερ χ4000 στο L2)....
και πολλοι αλλοι κανουν αυτο που κανω...δεν ειμαστε πια κολλημενοι (yeah βρεθηκε φαρμακο για την αρρωστεια)...
αλλα φυσικα εχουμε ακομα σε 5 χαρακτηρες απο 150 days played τουλαχιστον!! (μη ρωτας)