Last edited by KoNaMiGr; 22-04-2023 at 05:13 PM.
Its a piece of cake when you are fortyeight
Legends Never Die.
( Click to show/hide )
❒ Κλείσε ❒ 'Οχι εσύ κλείσε ❒ Εσύ ❒ Όχι εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ❒ Εσύ ✔ Κλείσε το θερμοσίφωνο μωρή ηλίθια θα ανατιναχθεί το σπίτι.
trip back on memory lane. euxaristw gia tis anamniseis bois. elpizw na eistai oloi kala anagnwrizw polla onomata. duskola na ksexaseis ta kalutera xronia
HERMIT
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ SITE ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΟ ! ΣΤΕΙΛΕ IBAN ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ DONATES!
ΑΝΑΒΑΜΕ ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΝΟΜΙΖΑ ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ!
Legends Never Die.
Γεια σε ολους. Εγω ημουν απο τα παιδακια που θυμάμαι να μιλάω άσχημα και κουτά. Τώρα που μεγάλωσα ,ταυτίστηκα ξανά με την εποχή που όλα έβγαιναν αυθόρμητα χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Αν και μετανιώνω για πάρα πολλά thread για καυστικά reply, για λάθη Irl της τότε εποχής, πότε δεν έκανα κάτι λόγω κακίας. Το mymgn είναι ανεξίτηλο στη μνήμη μου και που και που το επισκέπτομαι για να μαθαίνω νέα παιδιών που ήξερα και με ήξεραν η και δεν με ήξεραν αλλά μέσω των post τους θεωρούσα γνωστούς. Το παιχνίδι αναβαθμιστηκε, το παιχνίδι Dota άλλαξε αλλά εάν ξεχνάμε τις ρίζες μας χάνουμε την μαγεία της ζωής. Κονάμι μέλι γάλα εεε χάχα τυρογαλοοοο
We are electric.
Last edited by KoNaMiGr; 10-09-2023 at 01:41 AM.
Legends Never Die.
Κοναμε Αλβανός είσαι? Τότε τα παίρνω πίσω όσα είπα στο klast post, ισχύουν ότι σου έχω πει 15 χρόνια πριν. Γελά όσο θες τώρα χα0χα0χα0
We are electric.
ρε μαγκες αυτος ο ζερ2 ακομη 3k mmr ειναι?
Old good pwning timez:( Click to show/hide )
χαχαχαχα αυριο πρωι δουλευω και καθομαι και εχω κανει speedrun ολο το mymgn. εγιναν τα αλλα παλι...
Generationi Alterae